GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Leu.

DRAGOSTE

Tu esti seful in iubire, de fapt nici nu e vorba de cine e seful aici, ci de cine e cel puternic, cel care duce pe umeri tot greul, de cel care ia deciziile cele mai importante, si acela, da, esti tu. Celalalt asteapta de la tine totul si-ti place sa fii protectorul sau si al relatiei, constient ca de tine depinde totul. De aceea te concentrezi asupra unei directii pe care trebuie sa mergeti impreuna, pregatesti terenul, conduci masinaria cu grija iar celalalt doar te urmeaza. Nu pentru ca n-ar avea si el un cuvant de spus, dar chiar te pricepi cel mai bine sa trasezi linia de evolutie a acelui plan la care va aduceti amandoi contributia. Tu esti capitanul, coordonatorul, liderul, deschizatorul de drumuri, si iti place aceasta postura, dar esti constient ca e si cea mai grea pozitie. Tu spui acum incotro veti merge si asa va fi, deci… ai grija ce decizi! Un da sau un nu poate fi categoric luna aceasta.

SERVICIU

Tot de tine depind lucrurile bune si la serviciu, pentru ca asa cum iti asterni, asa vei dormi. Esti un pic cam stresat in cariera, se petrec evenimente care te iau prin surprindere si cer reactii rapide de la tine, dar stii sa te descurci de minune. Esti o fire activa, dinamica, ce pune serios osul la treaba, ca atare toate provocarile acestei luni sunt, cumva, pe sablonul personalitatii tale. Te pun la incercare, dar scot la iveala si ce ai mai bun, de aceea nu te temi de confruntare. Atata doar ca, la cat de multe lucruri dau navala acum in cariera, nu trebuie sa lasi graba sau impulsivitatea sa te conduca. Nu ele sunt cheia, ci prudenta si controlul. Adu-ti aminte de vorba aceea cu paza buna trece primejdia rea, ca atare canalizeaza-si energia debordanta spre un scop, dar nu la modul intamplator, riscant, mizand totul pe o carte. E nevoie de un pic de spirit aventurieri, uneori, asa e, dar nu pierde controlul, ci priveste profund situatia. Nu te aprinde ca o torta, ca nu se stie cat de repede arde!

ACVARIA