GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Gemeni.

DRAGOSTE

Zbori printre nori si te simti bine, dar… nu cumva traiesti intr-o frumoasa iluzie? Esti atat de indragostit incat totul e roz si frumos, dar povestea nu tine vesnic, nici nu stii cand te trezesti la realitate. De aceea e bine sa tii cont de unele avertismente care iti atrag atentia ca nu e chiar atat de roz pe cat vezi tu, ca nu e totul perfect, ca nu e totul ireprosabil, deci deschide bine ochii. Nu-l privi pe cel drag ca si cum ar fi rupt din filme sau din povesti, pentru ca nu e – nici tu nu esti perfect, la urma urmei – si a trai mai departe in basme poate fi periculos pentru inima ta. De fapt, te refugiezi in iluzie de frica de a actiona, din lipsa de incredere sau de directie, de aceea stai captiv acolo unde totul pare frumos, dar e totusi imaginar. Revino cu picioarele pe pamant si ia masuri, ca sa scapi de iluzia care te tine prizonier si nu te lasa sa schimbi nimic.

SERVICIU

Ceva n-a mers tocmai bine in ultima perioada la serviciu si ai sufletul incarcat de regrete, de vini, de resentimente. Ar fi bine sa gasesti acum o cale sa rezolvi acel conflict, sa dai afara sursa nemultumirii tale, pentru ca nu vei da randament la serviciu daca ai sufletul impovarat. Daca reusesti sa te eliberezi de aceste emotii negative in relatie cu un colaborator sau un sef care ti-au creat probleme, vei vedea dintr-o data cat de liber esti, cat de sus poti ajunge, cat de larg e orizontul! Nu mai face compromisuri, nu te mai multumi cu putin, nu mai trece cu vederea ceea ce nu merge, ci tinteste cat mai sus, pentru ca poti ajunge acolo. Daca inchizi acel capitol al amintirilor neplacute si al fostelor esecuri sau probleme pe care le tot cari dupa tine, vei vedea ce bine se reaseaza lucrurile pe un fagas mai clar si cum se limpezesc apele. Ceea ce construiesti creste pas cu pas, si te apropii vertiginos de rezultate.

ACVARIA