GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Mai vin si momente dificile in cuplu, tocmai de aceea trebuie sa te aduni si sa analizezi situatia cu detasare si calm ca sa vezi ce trebuie facut. Adu-ti aminte ce promisiuni ai facut odata – poate ai uitat de ele – revino cu gandul la vremuri de demult in care te comportai altfel cu partenerul, pentru ca acum ceva din acele timpuri s-a mai risipit. Comporta-te ca un om matur, serios, cu scaun la cap, si priveste iubirea cu incredere, punand accent pe acele valori morale care trebuie sa stea la baza constructiei voastre in doi. Comunica permanent cu cel drag, ambaleaza cuvintele intr-o forma dulce, delicata, artistica poate, pentru ca e nevoie de un dialog de la suflet la suflet, dar care sa se bazeze mult pe cinste, fidelitate, seriozitate, respect. E nevoie ca si tu si partenerul sa va simti in siguranta in relatie, sa fiti, unul pentru altul, ingeri protectori, ajutandu-va reciproc, ridicandu-va moralul, insufland incredere.

SERVICIU

Lucrurile evolueaza intr-un sens productiv in cariera, ce iese din mainile tale e demn de lauda. Faci ce-ti place, si cat timp pui pasiunea pe primul plan, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Se vorbeste chiar de venituri in plus, despre prosperitate, despre rentabilitate, deci pune-ti serios mintea si inima la treaba, pentru ca poti ajunge la roade demne de lauda. Desi ai dori sa pornesti si pe cont propriu, nu poti avea succes fara ajutor de la altii, ca atare cauta serios partenerii cei mai de incredere pentru ceea ce vrei sa faci, deoarece sunt mari sanse sa descoperi alti furnizori, idei noi, asociati seriosi, poti sa semnezi contracte profitabile, dar tu esti cel care trebuie sa ii gaseasca. Nu vor suna la usa ta, ci tu trebuie sa-i cauti!

ACVARIA