GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Parca toate se aseaza pe un teren mai pasnic in viata sentimentala si te simti bine in aceasta postura de rasfatat. Nu vrei sa schimbi nimic daca totul e atat de bun, deci tine de aceasta stare de confort cat mai mult timp. Pentru ca lucrurile merg bine, ai curaj sa visezi frumos alaturi de cel drag, sa va alintati unul pe altul, sa puneti accent pe intimitate si senzualitate, pe tot ce tine aprinsa pasiunea intre voi. Nu e neaparat o perioada de schimbari majore, ci doar o stare de bine si pace interioara si exterioara, de care te bucuri cu toata fiinta. Daca nu e nimeni alaturi de inima ta acum, fii pe faza, cineva s-ar putea sa-ti faca o curte asidua, deci cum sa nu te simti bine asa? Dar numai de tine depinde daca dai apa la moara acestor provocari care-ti dau tarcoale.

SERVICIU

La serviciu, porti pe umeri o responsabilitate imens, de parca tot greul cade pe tine si trebuie sa te descurci. Partea buna e ca faci fata de minune, esti favorizat de astre sa depasesti orice gen de provocare, oricat de grea ar fi. Pe tine, greul nu te doboara, nu te demoralizeaza, ci te face si mai puternic, iar acum dovedesti tuturor cat de pregatit esti si cata experienta ai acumulat de-a lungul timpului. Viata te-a format, te-a inarmat cu tot ce ai nevoie pentru orice, iar acum ai sansa sa pui in aplicare tot ce ai invatat pentru a rezolva cu brio o situatie pe care altii nu reusesc s-o gestioneze. Acolo unde intervii tu, se face lumina, se ordoneaza lucrurile, se restabileste normalitatea, se limpezesc apele, se calmeaza spiritele, ca atare implica-te in problemele altora, deoarece tu detii cheia acestora. Unii te vor privi ca pe un erou care vine la timpul potrivit pentru a salva situatia, pentru ca o faci fara prejudecati, fara reprosuri si critici, ci aratand maxima toleranta si intelegere.

ACVARIA