GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

Arcane majore: XVI TURNUL

Inapoi la ARCANE MAJOREXVI TURNUL

 


Arcana cu numãrul XVI se numeste TURNUL

Sfatul sau este SCHIMBA TOT!

In drumul sau prin destin omul cauta SCHIMBAREA.


REPREZINTA:

Pericolul, evenimentele neplacute, neprevazutul, surpriza, schimbarile radicale, marile rasturnari de situatie, esecul, rabufnirile, exploziile, prabusirile bruste, loviturile neasteptate, finalul violent, conflictele majore, transformarile profunde, schimbarile de optica, crizele, vestile proaste, daramarea unor principii, pierderea definitiva, nevoia de a renunta la tot, demolarea, cutremurul, zdruncinatura majora de destin, a o lua de la zero, pierderea beneficiilor, trecerea de la plus la minus, revenirea dura la realitate, adevarul dur, singura solutie: abandonul, renuntarea.


Simbolistica arcanei:

Un turn, o cladire inalta, pe o stanca inconjurata de nori de furtuna, este cuprins de flacari, in urma unui trasnet devastator. Din varful turnului se pravaleste o coroana imensa. De la ferestrele turnului sar oameni cuprinsi si ei de flacari.


CUTIE DE LEMN PENTRU CARTILE DE TAROT. www.kadoris.ro
Cutie de lemn gravata cu simboluri din Tarotul de Marsilia
Vezi mai multe