GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce sa porti amulete sau talismane?
Protectie si noroc

AMULETELE SI TALISMANELE sunt mici obiecte simbolice, existente in toate culturile si traditiile popoarelor, carora li se atribuie o incarcatura spirituala sau magica, virtuti protectoare sau vindecatoare, auspicii norocoase sau calitati benefice pentru purtator.

Simbolul difera de la o amuleta la alta, deoarece fiecare amuleta este dedicat unui anumit scop.

Diferenta dintre AMULETA si TALISMAN consta in rolul fiecareia:

  • AMULETA apara, protejeaza, tine departe anumite influente (ghinionul, blestemele, boala, gandurile rele, deochiul, atacurile negative, radiatiile nocive etc)
  • TALISMANUL genereaza, aduce, atrage anumite aspecte (norocul, succesul, prosperitatea, iubirea, sanatatea, frumusetea, faima etc).

CUM SE FOLOSESC AMULETELE SI TALISMANELE?

  • Amuletele si talismanele nu trebuie purificate daca au in componenta cristale.
  • O purificare cu lumina solara, cu aer curat, cu muzica placuta sau sunet de clopotei de vant, o expunere la fumigatii sau acoperire de flori – ar fi de ajuns.
  • Dupa aceasta purificare simpla, incarcati amuleta cu ganduri bune si dorintele pe care doriti sa le impliniti cu ajutorul amuletei.
  • Amuletele nu se poarta ca bijuterii, dar se pot purta permanent asupra dv.: in geanta, la chei, in buzunar, in portofel, in agenda, la telefon, in automobil, in masina, pe birou, agatate undeva in casa, intr-o planta de apartament, in casa de marcat etc.
  • Asezati-le in locul in care petreceti cel mai mult timp sau intr-un loc unde sa o puteti vedea din orice directie.
  • Daca o asezati undeva in casa, cel mai bine este sa o asezati in zonele de influenta descrise de harta Bagua, folosita in Feng Shui.

Amulete si talismane Amulete si talismane Amulete si talismane