GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Multe alinieri de planete in 2018 si 2019

Ce este alinierea planetelor?

Cand mai multe planete se aglomereaza in aceeasi zona a cerului se formeaza o aglomerare de astre intr-un sector de cerc. De exemplu in 30-40 de grade sau in aceeasi zodie. E ca si cum, privite de pe Pamant, astrele par sa fie aliniate.

Mai interesante sunt desigur alinierile de planete in care sunt implicate planete grele – Saturn, Uranus, Neptun, Pluto – deoarece conjunctiile intre planete rapide – Soare, Luna, Mercur, Venus. Marte – pot fi relativ frecvente, chiar si de mai multe ori pe an.

Este vorba de o conjunctie multipla de planete – aspect planetar numit stelium – in care 4 sau mai multe planete se aduna intr-un unghi ingust de cerc. Nu sunt aspecte rare si nicidecum nu sunt aspecte care prevestesc evenimente catastrofale. Tendinta unor prezicatori de a atrage atentia asupra alinierii de planete este o exagerare, deoarece alinierile de planete sunt foarte frecvente.

Pentru ca, totusi, se vor aduna atat de multe energii in preajma Capricornului, ne putem astepta la tensiuni de natura politica, pentru ca, sa nu uitam, Capricornul este zodia cu cea mai mare inarcatura in sfera politicului.

Două exemple:

In 2018, s-a consemnat o mare aglomeratie de planete în zodia Capricornului. Daca ar fi fost toate planetele vizibile cu ochiul liber, am fi putut vedea pe cer un sir de puncte luminoase adunate aproximativ in aceeasi zona. Totusi, in cazul alinierii din 15-16 ianuarie 2018, cele 6 planete  care s-au adunat in Capricorn si-au dat intalnire langa Soare, deci alinerea nu a fost vizibila de pe pamant deoarece avea loc pe cer… ziua in amiaza mare. Atunci Luna, Soarele, Mercur, Venus, Saturn si Pluto s-au aflat simultan in Capricorn. (Vedeti schitata intalnirea lor in astrograma zilei de  17 ianuarie 2018.)

Articolul continua mai jos. 

Alinierea a 6 planete in Capricorn

Alinierea a 6 planete in Capricorn

Un alt moment cu totul interesant va fi ziua de Lună Nouă din 26 decembrie 2019, când nu mai putin de 7 planete – din 10 – se vor aduna intr-un sector al cerului de aproximativ 45 de grade – cu un maxim de planete în Capricorn. Pe 26 decembrie 2019, la Lună Nouă, în Capricorn se vor afla Soarele, Luna Jupiter, Saturn si Pluto, iar înaintea ”ciorchinelui” de planete și în urma lui, se vor afla alte două planete, Mercur si Venus.  (Vedeti schitata aglomeratia de planete in astrograma zilei de  26 decembrie 2019)
Alinierea de 4+2 planete din 26 decembrie 2019

Alinierea de 4+2 planete din 26 decembrie 2019