GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SERVICII ACVARIA 🌟 Programează AICI o consultatie ASTRO-TAROT
MESAJ DE LA ACVARIA: Sondarea destinului. Mesaje din viitor. Mesajele destinului vi se dezvaluie prin intermediul Tarotului.

Cu ajutorul cartilor de Tarot va pot oferi răspunsuri la întrebări personale din orice plan al existentei: dragoste, cuplu, familie, cariera, bani, afaceri, sănătate.

În cadrul discutiei noastre, voi consulta mai multe tipuri de cărti-oracol, cu minunatele lor simboluri esoterice prin care cerurile vă transmit ceea ce e mai bun pentru dv.

Tarotul oferă răspunsuri la întrebări personale din orice plan al existentei: financiar, profesional, cariera, sentimental, familial etc. Cu ajutorul informatiilor oferite de astrograma natală si de cartile de Tarot, vă voi descrie o posibilă directie a problemelor cu care vă confruntati, un sfat folositor, în cazul în care aveti nevoie, o viziune asupra viitorului, o predictie despre cum pot evolua lucrurile de acum încolo în situatia care vă preocupă, la ce să vă asteptati, cum se pot desfăsura evenimentele în viitor sau alte detalii ce pot apărea din consultarea acestor căi esoterice.

Acest serviciu implică folosirea mai multor instrumente de lucru:

  • consultarea a peste 20 tipuri de carduri-oracol
  • elemente de astrologie pornind de la astrograma natala
  • lucrul cu cristalele cu efectele cele mai puternice in practica divinatorie, ca instrument de suport, de meditatie, de concentrare.

Acest tip de analiză poate fi realizat doar combinat cu alte subiecte, ca parte dintr-o consultaţie mai amplă ce va combina şi informaţii din celelalte domenii la care am acces: astrologie, tarot, vise, îngeri, karmă, cristale.

Aceste carti-oracol folosite de secole spun povestea omului în simboluri fantastice! Fiecare carte are o semnificatie, fiecare simbol vorbeste despre un aspect al destinului uman. Tarotul este un instrument prin care destinul poate fi cercetat, analizat, cunoscut în profunzime. Sigur, componenta previzională este incontestabilă, de aceea eu, Acvaria, sunt aici să vă traduc în limbaj comun universul simbolic al Tarotului.


Daca esti din ROMANIA, intra AICI

Daca esti din AFARA Romaniei, intra AICI

Serviciu oferit de www.acvaria.euCand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria

Summary
Article Name
Consultatii astro-tarot oferite de Acvaria
Description
Cand nu stii ce urmeaza in viata ta, cand esti la rascruce de drumuri, cand nu intelegi ce se petrece cu tine, poate te ajuta o discutie cu astrologul ca sa faci lumina in viata ta. Programeaza o consultatie telefonica de 30 de minute cu astrolog Acvaria
Author