GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Te simți blocat într-o situație neplăcută, într-o problemă care te-a luat prin surprindere, care a picat în calea ta ca un trăsnet și te-a cam găsit cu garda jos. Deși tu ești una dintre puținele zodii care știu să gestioneze bine situațiile de criză picate din senin, dar nu și se data aceasta.

Acum nu știi ce să faci, nu ai soluții, n-ai idei, ai rămas fără replică și, în loc să faci un efort să cauți repede o rezolvare, stai și analizezi pe toate părțile, căutând vinovați.

Nu sursa problemei contează acum – cine și ce a făcut – ci ce trebuie să faci repede pentru a ieși din impas. Ar dura prea mult să refaci totul, deci, în situația de față, ajunge să te folosești de ruinele proiectului prăbușit și să construiești mai departe pe același fundament.

Nu te gândi la un abandon, nu e un eșec aici, ci doar o schimbare de macaz din mers, pentru că, în loc să refaci totul din nou, e suficient să salvezi ce se mai poate și să încerci o altă variantă. Aici e nai greu: să găsești alternativa, ca să nu rămâi blocat în acel punct mort.