GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Rac




SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Pretențiile tale sunt foarte ridicate, poate chiar prea ridicate pentru puterile tale de a duce la bun sfârșit un anumit proiect. Aștepți enorm de la ceea ce faci acum, dar nu-ți dai seama că întotdeauna mai e loc de învățat.

Acceptă sfaturile care vin de la ceilalți, ideile altora, părerile altora, pentru că nu le știi tu chiar pe toate. Dacă ești atent la toate informațiile folositoare care vin spre tine sub diverse forme și pe diverse căi, vei mai putea adăuga o cărămidă la ceea ce clădești acum, pas cu pas.

Perfecțiunea crește cu fiecare nou aspect pe care îl primești și îl pui în aplicare, deci nu insista că tu le știi pe toate sau că știi și singur ce ai de făcut. Dacă ești deschis la schimbul de idei și de informații, ai numai de câștigat iar ceea ce te așteaptă la capăt nu poate fi decât… perfect. Așa cum dorești!