GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn




SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Ai stat tu ce ai stat pe loc și aveai impresia că nimic nu se mai mișcă, dar ai parte de o surpriză. Exact acel proiect ce stagna, blocat într-un punct mort, intră brusc într-o etapă nouă în care totul evoluează extrem de repede.

Aproape că nu erai pregătit pentru această schimbare majoră de ritm, tocmai de aceea trebuie să te repliezi imediat, să-ți aduni forțele și s-o apuci pe calea cea nouă cât mai prompt. Nu cere timp de gândire, pentru că nu ți se oferă niciun răgaz!

Acum câștigă cei care reușesc să schimbe macazul din mers, care nu stau pe gânduri, care nu analizează pe toate părțile să vadă  ce e de făcut, cei care sunt pe fază, prompți, iuți, gata în orice clipă pentru o nouă aventură. Ia-ți deci avânt pentru un mare salt înainte!