GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul saptamanii: Luna Noua cu ECLIPSA de Soare si Saturn in Capricorn

In 6 ianuarie 2019 a avut loc un triplu aspect astral:

LUNA NOUA in Capricorn + conjunctia cu planeta Saturn + conjunctie cu Nodul Sud (ECLIPSA DE SOARE)


Vezi cum te influenteaza chiar in ziua eclipsei – 6 ianuarie 2019 – dar si pe parcursul urmatoarelor saptamani. Efectele unei eclipse sunt de durata, se resimt pana la urmatoarea Luna Noua, dar si cateva luni de acum inainte.

Eclipsa si Luna Noua pun accent pe planurile tale socio-profesionale. Cer mult de la tine, mai ales o analiza foarte serioasa a ceea ce doresti sa realizezi, sa cladesti, sa atingi, candva, in cariera. E bine sa stai putin si sa chibzuiesti pe indelete, incotro vrei sa mergi, sa faci planuri pe termen lung, pe ani de zile chiar, pentru ca eclipsa te sustine sa trasezi directii extrem de solide.

Esti sprijinit sa descoperi aspecte care erau acolo, dar parca te temeai sa le folosesti, sa le scoti la lumina. Poate primesti un sfat, poate descoperi o informatie, poate intalnesti o persoana a carei autoritate o respecti, poate ajungi chiar tu la o concluzie ce va avea efecte majore asupra ascensiunii tale pe viitor. Poate nici tie nu-ti vine a crede cat de matur ai devenit!

Eclipsa si Luna Noua insotite de Saturn sunt niste sfatuitori intelepti care ar merita ascultati cu luare aminte! Fii pe faza la orice pont, orice sfat, orice lectie de viata care vine la tine pe diverse cai, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai serioase de acum incolo.

Parca ar fi o lectie oferita de-a gata, in rezumat, o concluzie pentru care, in alte conditii, ai fi muncit mult si bine ca sa ajungi la acelasi pont, deci primeste ceea ce se indreapta catre tine si apoi pune in practica. Nici nu stii de unde vine sfatul cel mai bun, deci iesi in lume , ciuleste urechile, asculta ce spun altii mai experimentati, suna un prieten mai matur, pune mana pe carte, pentru ca o informatie extrem de importanta e in drum spre tine si trebuie s-o receptionezi!

Luna Noua insotita de eclipsa si de un Saturn companion are efecte bizare asupra ta. Nu e genul tau sa stai in umbra, nici sa te retragi din iuresul evenimentelor, dar de data aceasta ceva iti spune ca e mult mai bine sa stai in banca ta, sa nu faci prea multe valuri, chair sa nu spui nimic. Preferi anonimatul sau izolarea, nu pentru ca nu ti-ai gasi locul printre ceilalti, ci pentru ca pregatesti ceva, coci tu ceva si nu vrei sa faci prea multa zarva pe seama planurilor tale.

Sunt emotii foarte greu de interpretat, un fel de distanta fata de restul lumii, un pic de rezerva, preferand sa lasi pe altii sa se agite. Tu taci si pregatesti in sinea ta un plan ce va iesi curand la lumina, dar deocamdata planeaza misterul peste planurile tale. Poate chiar e bine sa le tii pentru tine o vreme!

Luna Noua de azi, ce coincide si cu o eclipsa de Soare, la care mai contribuie si un Saturn insositor, te vizeaza direct. Viasa in doi e direct vizata de aceste aspecte astrale care seamana cu un examen de maturitate. Ceva ce ai presimtit demult ca ar exista acum iese la iveala sau isi arata fata pana acum nevazuta. Poate o presimtire ciudata ti se confirma, poate un secret bine ascuns ti se destainuie.

Poate o emotie pe care nu ai acceptat-o isi cere drepturile sa fie exprimata. E greu sa faci lumina in aceasta zona de sentimente obscure, dar poate era si timpul, ca sa nu mai ascunzi sub pres ceva ce era destul de evident si probabil nu de azi de ieri… Trebuie sa accepti realitatea, fie ca-ti place, fie ca nu…

Luna Noua combinata cu eclipsa si un Saturn in conjunctie te obliga sa te gandesti la responsabilitatile tale. Esti pregatit sa iei pe umerii tai si mai mult, obligatii pe care oricum le duci in spate cu maturitate, dar de data aceasta simti o povara si mai mare care cere mult de la tine. Poate ti-e gandul la niste probleme de serviciu si-ti tot bati capul cum sa le rezolvi, iar eclipsa de azi te ajuta sa primesti informatii utile care vor putea fi puse in practica in viitor.

Stai si trasezi o strategie pe termen lung legata de planurile tale profesionale, ba chiar descoperi ca stii deja ce ai de facut, dar tot amanai momentul. Ideea e deja in memoria ta, in bagajul tau de experiente de viata, deci ajunge doar sa faci liniste ca sa-ti auzi intuitia cum iti sopteste solutia.

Eclipsa de Soare de azi, accentuata si de Saturn prin preajma, iti spune sa te concentrezi asupra inimii tale, asupra dorintelor tale cele mai mari an iubire. E ceva ce-ti doresti de mult si nu mai primeai, dar pesemne ca nu vine din senin, nu cade plocon la poarta. Chiar daca tu mizai pe noroc ca sa-ti implinesti acel vis, iti dai seama ca detii instrumentele concrete pentru a trece la fapte, pentru a construi chiar tu ceea ce iti doreai atat de mult.

Poate ti se cere mai multa profunzime in iubire, mai multa maturitate si rabdare, deci nu privi iubirea doar prin prisma fluturilor din stomac, pentru ca de data aceasta ratiunea va trasa cele mai bune directii de mers. Lasa creierul sa spuna ce trebuie sa faci, pentru ca stie mai bine! Cuvantul acesta – trebuie – va prelua carma inimii tale!

Luna Noua cu eclipsa de azi te ajuta sa intri in legatura cu sufletul tau. Nu ai mai avut parte de o asemenea pronfunzime, de o asemenea sondare in adancurile fiintei tale, deci profita de acest eveniment astral pentru a ajunge in cel mai ascuns ungher al sufletului. Poate ajungi pana la spiritul tau, deci sa nu te mire ca ai senzatii ciudate, amintiri neobisnuite, poate te paste vreo criza existentiala sau chiar o vaga depresie…

Parca ar iesi la lumina din cele mai indepartate sau vechi unghere ale fiintei tale, din viata traita pana acum sau, cine stie, poate chiar din alte existente anterioare – emotii puternice ce se cereau a fi eliberate. Lasa-le sa se manifeste. E ca un dop pe care-l scoti la o sticla de sampanie si de acolo da pe afara emotia tinuta ani de zile sub control.

Luna Noua de azi e mai speciala, pentru ca vine la pachet si cu o eclipsa si cu un Saturn in conjunctie. Ele cer de la tine profunzimea declaratiilor, maturitatea deciziilor, deci… ai grija ce spui, nu te juca nici cu vorbele, nici cu deciziile, nici cu informatiile pe care le transmiti. Nu te grabi sa deschizi gura, stai si chibzuieste profund ce vrei sa transmiti altora, pentru ca s-ar putea ori sa fii interpretat exact invers decat ai dori tu, ori sa sune prea dificil pentru unii.

Trebuie sa-ti ajustezi comunicarea in functie de auditoriul tau, deci nu face filosofii de viata cu cei mediocri si nici nu ridica stacheta rationamentelor tale prea sus, pentru ca mesajul tau va ramane neinteles de lume. Daca vrei sa spui ceva, fa-o prin exemple concrete care sa fie usor de inteles, logice, matematice, palpabile, pentru ca ideile tale de acum sunt mai greu de perceput. Poate esti prea destept, pe alt nivel intelectual, de aceea nu gasesti cuvintele potrivite. Gandeste bine cum s-o spui, cui s-o spui?

Luna Noua cu eclipsa si Saturn la pachet iti atrag atentia asupra felului in care iti castigi painea. Nu asupra sumei pe care o ai acum in buzunar, ci asupra perspectivelor tale financiare. Ti se cere sa concepi o strategie pe termen lung legata de veniturile tale, dar nu folosind aceleasi mijloace ca pana acum. E vremea sa te gandesti la o schimbare in cariera, la alta profesie, la alt nivel, la alta functie, pentru ca meriti mai mult sau poti mai mult.

E vremea sa iesi si tu la lumina, sa lupti pentru a te afirma, pentru ca felul in care te vor vedea ceilalti acum, in plan profesional, se va oglindi si asupra situatiei tale financiare. Gandeste-te ce nu stie lumea despre tine, ce talente tii ascunse, ce calitati ai dar nu le-ai pus niciodata la treaba. Scoate-le la iveala pentru ca viata ta ar putea fi mai stabila datorita acestor asi din maneca ta.

Eclipsa si Luna Noua au loc in zodia ta, ba il mai prind si pe Saturn la mijloc, deci clar ca esti printre cei mai vizati de evenimentele astrale de deasupra. Lucruri pe care le-ai inceput demult pot ajunge acum la un nivel care sa-ti inspire stabilitate si claritate, deci munca ta de atata vreme este recompensata.

Ai avut rabdare, dar nimeni nu are mai multa rabdare ca tine, deci acum vezi cu ochii tai roadele eforturilor depuse. A fost o constructie lenta la care ti-ai adus foarte serios contribusia, dar iata ca a meritat, pentru ca acum faci un pas in fata si arati cine esti, ce ai invatat, ce ai realizat. Nu e doar satisfactia muncii amplinite, e mai mult decat atat, acel sentiment ca totul s-a materializat conform planurilor tale.

Eclipsa si Luna noua au loc intr-o zona linistita, deci tu esti printre cei care azi nu-si doresc altceva decat liniste, odihna, somn de voie sau unele activitati ceva mai retrase, fara a iesi prea mult in agitatia lumii. Ba chiar ar fi benefic sa-ti incarci bateriile in intimitate, in izolare, fara multa lume in jurul tau, ceea ce e o noutate pentru tine, un sociabil prin definittie, dar azi parca nu lasi pe nimeni sa-ti stea prin preajma.

Linistea pe care o alegi de bunavoie te ajuta sa faci putina ordine in planurile tale, sa descoperi puncte care necesita mai multa atentie, sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva noua, si astfel sa pregatesti o strategie pe termen lung care va duce, candva, la rezultate palpabile demne de lauda. Dar e cale lunga totusi pana acolo, ia-o usor, etapa cu etapa.

Eclipsa si Luna Noua de azi te deruteaza, pentru ca nici tu nu stii cum sa tratezi atmosfera acestei zile. Sa stai singur, sa dormi, sa visezi sau sa iesi in lume? Chiar daca alegi a doua varianta, de a socializa, de a discuta cu lumea, parca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu tovarasii tai de discutii, parca te simti printre straini. Nu tu comunicare, nu tu apropiere sufleteasca, se resimte o oarecare raceala intre tine si ceilalti.

Totusi, poti folosi de minune aceasta aparenta liniste, pentru ca nu e intotdeauna de preferat sa te inconjori de multa lume. Chiar si in mijlocul celei mai mari aglomeratii, tu parca vrei sa faci opinie separata, pentru ca ai vrea sa te ocupi de visele tale, de dorintele tale cele mai mari, desi esti constient ca nimic nu se cladeste peste noapte.