GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta




SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, fii tu șeful, dacă alții fug de răspundere, deci fă un pas în față și asumă-ți provocările acestei săptămâni, pentru că ești persoana potrivită pentru un astfel de rol. Tu vezi lucrurile detașat, cu o imagine de ansamblu foarte clară, tu ești capul limpede, nu un simplu pion pe tabla altuia de șah. Ești chiar regele în partida aceasta! Tu ești strategul, conducătorul, liderul care manageriază situația cel mai bine, ai experiența necesară, ai resursele necesare, dar trebuie să ai și mai multă încredere în calitățile tale de lider.

Poți și știi ce ai de făcut, nu trebuie să-ți spună alții și nici să te lași dominat de cei care poate or avea ei funcție mai importantă, dar cel care va decide direcția vei fi tu într-un final. Vei vedea în ochii multora așteptări imense, de parcă tu le poți spune ce să facă, iar ție îți place această postură.

NU e momentul să faci frumos, cum s-ar spune, să fii amabil, politicos, democratic, chiar dacă așa ți-e firea, ci dimpotrivă, uneori e nevoie de o luptă mai acerbă pentru întâietate, să-i dai pe alții deoparte și să tragi totul pe talerul tău, pentru că succesul nu vine, acum, din confruntarea mai multor resurse.

Cineva trebuie să se erijeze în lider, iar un lider nu trebuie să se consulte în permanență cu alți o mie de consilieri, că atunci nimic nu mai evoluează. Dacă tot ți-ai asumat rolul, spune tu totul, de la un cap la altul!


CRISTAL NATURAL SMARALD