GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 27 august – 2 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur




SAPTAMANA 27 august – 2 septembrie 2018

Nu există ”nu se mai poate face nimic”… Ba da, există sigur soluții! A nu face nimic nu e atitudinea cea mai corectă în situația de față, ca atare evită pasivitatea, așteptarea, aruncarea pisicii în curtea celuilalt.

Trebuie să faci un pas în față și să arăți lumii că știi ce ai de făcut, că ești pregătit pentru o confruntare directă cu destinul, evitând orice atitudine care te-ar putea ține departe de provocări. Pune în balanță ce ar însemna că nu faci NIMIC și să faci TOTUL, și ai să vezi că, evident, cea de a doua variantă duce mult mai repede la rezultatele favorabile de care ai nevoie.

Apelează la oameni, ai la dispoziție un adevărat grup de susținere care nu te va lăsa să stai, așteptând miracole, ci chiar te va stimula să pui mâna pe unelte și să faci. Orice, nu contează ce, dar în nici un caz… nimic.