GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Capricorn.

DRAGOSTE

Pentru tine iubirea inseamna de multe ori prietenie, si acelasi lucru il vei simti si luna aceasta. De fapt, nici nu stii sa discerni foarte clar: ceea ce simti e iubire sau prietenie, de parca te-ai putea indragosti de un prieten sau l-ai putea trata ca pe un amic pe cel caruia i-ai declarat candva dragostea. Iubirea cere fapte, in cazul tau, deci nu ajunge doar sa declari sus si tare ca simti ceva, ci chiar s-o arati. Dragostea capata o forma mai materiala, mai palpabila, deci persoana iubita ar putea avea numai de castigat de pe urma cadourilor pe care i le faci, serviciilor pe care i le dedici, pentru ca tu esti o fire mult prea pragmatica sa te pierzi in declaratii pompoase. Pui mai mare pret pe intimitate, preferand sa stai mai degraba pe acasa decat sa umblati prin lume, dar poate partenerul apreciaza si el momentele intime in doi, cand vreti sa fiti doar voi doi, acasa. Poate ati stat o vreme departe iar reunirea familiei voastre e motiv de reala bucurie. Cu Marte si Venus in zone dedicate vietii de cuplu, e normal sa te astepti la o improspatare a aerului in relatie, cu multa emotie, dar finalul de luna e apoteotic: poate suna riscant in unele cupluri, de parca s-ar deschide cutia Pandorei: ai grija ce scoti din ea, mai ales amintiri pae care le credeai uitate.

SERVICIU

La serviciu lucrurile sunt foarte alerte, mereu se schimba ceva, mereu esti pus in fata unei noi alegeri si e bine sa ai curajul de a alege cai noi de mers, luna aceasta. Nu sta multumindu-te cu lucrurile pe care le faci deja, ci fii pregatit sa deschizi noi usi. Priveste spre viitor, spre etape mai indepartate. Desi nu esti genul aventurier, de data aceasta ai planuri marete in minte, incat nu poti sta fara sa le construiesti deja etapa cu etapa, pana departe. Doar primele zile ale lunii pot fi ceva mai dificile la serviciu, pentru ca se spun vrute si nevrute, se aud vorbe grele, nemeritate, esti criticat pe nedrept, sau poate chiar descoperi efectele murdare ale interventiei altora in treburile tale. Daca descoperi adevarul, oricare ar fi el, trebuie sa-l spui sus si tare, ca sa nu ai tu de suferit de pe urma masinatiunilor altora. Fii constient ca multe din alegerile pe cale le faci acum au efecte pe termen lung, pe principiul: cum iti vei alterna, asa vei dormi!

ACVARIA