GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Taur




SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Te simți blocat într-un punct mort al carierei tale și tot cauți o ieșire. Ți s-ar cere o mai mare capacitate de adaptare la niște condiții cu care poate nu ești de acord, de felul tău, dar știi și tu că uneori e nevoie și de compromisuri pentru a-ți atinge scopurile. Va trebui să spui da acolo unde altădată ai fi spus sus și tare nu sau să colaborezi cu persoane cu care nu ești pe aceeași lungime de undă, dar acestea sunt sacrificiile pe care trebuie să le faci acum pentru viitoarele etape ale proiectelor tale.

Fă tu un efort să te adaptezi mediului și nu încerca să critici mediul în care te afli doar pentru că nu e pe șablonul tău. Tu trebuie să te pliezi, nu să schimbi oamenii care te înconjoară. Acum pot apărea sfaturi și soluții la probleme cu care te-ai confruntat încă de săptămâna trecută, deci folosește-le cu încredere, sunt spre binele tău.