GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP AUGUST 2017. Gemeni.

DRAGOSTE

Viata ta sentimentala se afla acum la cheremul a doua planete puternice: Jupiter aflat in zona iubirii. si Saturn aflat in zona casniciei. Ambele planete au pretentii mari de la tine, vin cu tot felul de probe, si cum Mercur, guvernatorul tau, mai catadicseste sa si retrogradeze luna aceasta, nu e exclus sa ai parte de o luna mai dificila, in care adeseori lupti cu morile de vant pentru a te face auzit si inteles. Nu exagera cu nimicurile, cu fleacurile, caci asa s-ar putea sa pierzi imaginea de ansamblu, deci nu te pierde in chestiunile marunte care inseamna viata in doi, pentru ca nu ele conteaza acum. Discuta despre iubire, fa declaratii, adu-ti aminte ca, in cuplu si in amor, mai e nevoie si de vorbe dulci, si de intimitate, si de senzualitate, si de o vacanta (doar) in doi… Ofera-ti acest bonus pentru tine si iubirea ta, caci ai toate sansele sa reaprinzi pasiunea, asta daca nu-ti consumi energia pe maruntisuri cotidiene. Partenerul vrea vorbe mari, planuri marete, vise frumoase, deci las-o mai moale cu ce mancati mtine sau ca incepe scoala si trebuie sa cumparati rechizite copilului. Fleacuri! Adu-si aminte de ceea ce sta la baza iubirii si pune din nou romantismul si pasiunea la loc de cinste. Cu cat cobori mai adanc in banalul cotidian – mancare, bani, griji, serviciu – cu atat stirbesti din atmosfera care v-ar puitea oferi amandurora o scanteie de amor! Profita de ultima parte a lunii pentru vorbi cu jumatatea ta mai inflacarat, mai entuziasmat, mai aprins ca oricand, venind, poate, cu o serie de promisiuni, angajamente, proiecte sau vise care sa reaprinda flacara intre voi. Sigur il vei surprinde in mod placut pe cel drag!

SERVICIU

Cu Marte in Leu toata luna, ba chiar avand acolo si o frumaosa intalnire cu Soarele aici, ceea ce nu s-a mai intamplat de multa vreme, planul profesional ar putea cunoaste ceva mai multa miscar, se (re)activeaza ceva, se (re)aprind dorintele tale de ascensiune, ambitiile tale, ai mai multa incredere in valoarea ta deci, cu asemenea vant prielnic la pupa, nu trebuie sa stai in umbra. Ce-i drept, Mercur reotrgrad nu-ti este aliat, dar el te poate ajuta sa vorbesti despre tine, cel de ieri, cu mai multa incredere, sa scoti de la naftalina informatii care tie ti se par banale, firesti, fac parte din exprienta ta profesionala, dar pentru altii ar putea da detalii excelente despre ce stii sa faci. Poate, de felul tau, nu esti prea laudaros, dar vine acum un moment in care, a vorbi despre tine insuti, e chiar de bun augur. De unde sa stie lumea ce diplome ai, ce realizari ai in trecutul tau, de unde vii, ce ai acumulat, daca nu vorbesti chiar tu despre tine in termeni elogiosi? Lauda-te daca ai cu ce, pentru ca acum e nevoie sa-ti arati valoarea, unicitatea, poate chiar cu o sansa excelenta de a face o schimbare in plan profesional. O decizie sta acum in mtinile tale si ai toate sansele sa deschizi un drum nou, ce te poate duce departe, dar viitorul depinde cumva si de capacitatea ta de a prezenta cu curaj ce duci dupa tine, ce ai realizat candva, ce sarcini ai dus cu succes la indeplinire altadata.

ACVARIA