GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Iubirea mai poate crea si probleme, uneori, iar acum esti intr-un punct foarte sensibil in care viitorul depinde enorm de felul cum gestionezi o problema din trecut. E ca si cum ai fi nevoit sa privesti trecutul cu mult curaj in ochi pentru a repara ceva ce nu si-a gasit rezolvarea candva. Trecutul nu te lasa sa mergi mai departe, deci, daca vrei sa-ti netezesti evolutia spre ziua de maine, aseaza mai intai ziua de ieri la locul ei. Ocupa-te de trecut pentru a putea trece apoi la capitolul urmator in iubire. Daca totul se reyolva, vi avea stare potrivita pentru a visa la viitor, pentru a trasa directii noi de mers, pentru a astepta ceva mult mai bun de la ziua de maine, dar deocamdata lupta cu trecutul cere multa atentie din partea ta. Fii transant, fii direct, fii curajos si ia decizii prin care arati ca trecutul a ramas acolo unde trebuie, fara sa te tot intorci la el si fara sa te tot raportezi la ce a fost odata. Viata in doi poate fi sursa multor vise frumoase, a multor sperante noi, de viitor, dar mai intai trebuie sa vezi cum s-au sedimentat lucrurile in urma.

SERVICIU

E liniste prin zodia ta aproape toata luna, abia la final de iulie revine Mercur, guvernatorul tau, in zodia ta si te face sa te simti mult mai bine, sa-ti vezi de treaba cu seriozitate, sa-ti asumi sarcini si responsabilitati pe care tu le faci cel mai bine. Pune pret pe produsul mintii tale si vei avea numai de castigat in plan profesional. Mai trece si Venus prin zona carierei aproape toata luna, ceea ce este, iarasi, un mare avantaj pentru a te face auzit, pentru a te exprima corent si cu talent, incat, combinand cele doua atuuri de care ai parte acum – ce-ti da Mercur si ce-ti da Venus – succesul profesional poate fi al tau in tot ce tine de proiecte de scris sau de sustinut, calcule de facut, examene de dat, concursuri de castigat, clienti de convins, sefi de multumit, idei de comunicat si date de memorat. Mintea ta merge brici si ar fi culmea sa n-o pui la treabna la maximum.

ACVARIA