GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Daca spui lucrurilor pe nume, cu un ton sincer si optimist, daca nu incerci sa ascunzi nimic din ceea ce gandesti, viata de cuplu ar avea numai de castigat, deoarece multe depind, luna aceasta, de curajul de a vorbi, de a discuta deschis cu partenerul, de a recunoaste adevarul si de a repara ce nu merge. Ba chiar poate fi un moment bun pentru o schimbare de registru in cuplu, de parca unul dintre cei doi parteneri vine cu o propunere de zile mari, care va fi pe plac amandurora. Daca tu vei fi initiatorul, vei fi foarte fericit, deci lasa teama ta de a lua decizii la o parte si spune clar partenerului ce ai dori – de la el, de la tine, de la voi… Posibil sa ai un mare vis pe suflet si tot astepti momentul potrivit pentru a-l dezvalui si celuilalt (poate vrei un copil, poate visezi la o casa sau o nunta de vis, poate ai alta dorinta inca neimplinita), dar daca o spui acum, sus si tare, partenerul ar putea trece si el la fapte, printr-un gest surprinzator. Noul poate da buzna in viata de cuplu si pare sa fie exact ce aveai nevoie pentru a inchide niste vechi capitole sau rani, niste foste indoieli sau temeri. Trecutul se echilibreaya cu mult curaj si treci la etapa urmatoare, dar schimbarea nu se face chiar simplu.

SERVICIU

Nu prea stii sa spui ce vrei la serviciu, ceea ce genereaza de multe ori suspiciuni la adresa ta. Unii nu stiu cu adevarat ce poti si cine esti, desi il ai pe Jupiter in zodia ta si ar fi trebuit sa te ajute sa demonstrezi mai usor care iti sunt calitatile si talentele, dar de data aceasta chair de la tine vine emotia negativa ce influenteaza relatiile tale de serviciu. Daca tu nu ai curaj sa spui ce gandesti, ce stii, ce poti, de unde sa afle ceilalti? Profita de trecerea lui Marte prin zona carierei in prima parte a lunii pentru a vorbi cu tupeu, cu agresivitate chiar, despre tine, despre palmaresul tau, despre cunostintele acumulate de tine in trecut, despre functiile ocupate, despre scolile absolvite, pentru ca unii ar putea fi tentati sa judece gresit istoricul tau profesional. Daca tu nu spui prin ce ai trecut inainte de nivelul la care ai ajuns acum, unii ar putea sa aprecieze gresit valoarea ta. Spune cu tupeu ce ai fost si ce ai facut inainte, ce experiente ai acumulat, pentru ca multe din succesele actuale depind enorm de bagajul – de dipme, de situatii, de informatii, de relatii – pe care il porti deja cu tine. Vorbeste despre tine cel de ieri, de acum un an, de acum 10, pentru ca luma n-are de unde sa stie de unde vii.

ACVARIA