GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Jupiter si Venus isi vor da antalnire, dupa aproximativ 12 ani, si o astfel de conjunctie atat de rara poate avea si conotatii… educative, de parca inveti ceva despre dragoste sau de la dragoste, ca sa poti lua masurile cele mai bune pentru o viata in doi de succes. E nevoie de un dram de curaj pentru a schimba ceva si in plan sentimental, iar un astfel de moment astral iti da acel impuls de a trece la fapte. Primul pas ar fi sa vorbesti sincer si deschis cu persoana iubita despre visele tale, despre asteptarile tale, despre felul cum vezi tu iubirea, ce vrei de la partener si de la relatia voastra, deci dialogul curajos, detasat, cu tenta pozitiva si optimista este favorizat. Il ai pe Mercur in cea mai inalta pozitie a cerului toata luna – ba chiar si lunile urmatoare – ceea ce nu se intampla oricand, ca atare ai un instrument infailibil de partea ta pentru a rezolva cu bine orice problema de cuplu: comunicarea. Foloseste-l cat mai des si intr-o nota cat mai pozitiva, vesela, jucausa chiar, deci lasa acele temeri proverbiale la o parte si vorbeste cu partenerul tau despre lucrurile in care crezi, despre valorile pe care te bazezi, despre ce astepti tu de la relatia voastra. E un moment in care visele legate de iubire si de viata in doi au mari sanse sa se materializeze daca ai curajul de a le exprima liber, fara retineri si cu maxima incredere in valorile frumaose ale iubirii: fidelitate, loialitate, sinceritate.

SERVICIU

E o luna interesanta de care nu ai mai avut parte nicioadata. Cei doi guvernatori ai tai, Jupiter si Neptun, se afla intr-o coalitie astrala unicat, cu totul speciala. Un astfel de trigon e ca o conectare la sursa, primind de sus toata energia de care ai nevoie pentru orice mare plan, orice mare schimbare, orice mare plan. Ar fi pacat sa lasi aceasta luna sa treaca fara un mare scop, fara un proiect major in minte, deci ia gandeste-te un pic: ce-ti doresti tu cel mai mult? Fa-ti planuri de viitor, mari, imporante, nu te opri la acele nimicuri pe care oricum le vei realiza, ci alege idealuri cu adevarat deosebite, majore, pentru care ti se cere ambitie de a le atinge ctndva. Ai cele mai mari sanse ca orice mare vis, chiar si cele care par imposibile, sa devina realitate, pentru ca se produce o configuratie astrala demna de invidiat, una norocoasa, care ofera toate conditiile necesare pentru un sucecs de zile mari. Chiar daca e inca la nivel teoretic, merita sa asezi caramida langa caramida cu mult curaj si cu multa imaginatie si apoi sa vizualizezi totul ca si cum ar fi real. E foarte important sa crezi in visele tale, dar mai intai… sa ai curajul sa visezi, caci orice vis pe care-l arunci acum in Univers, cu maxima incredere in el, se va transforma curand in realitate, pe cai nebanuite. Luna Neagra paraseste Sagetatorul, dupa ce tot anul ti-a pus numai bete-n roate in cariera, si-l lasa pe Saturn sa-si incheie si el cu bine misiunea – pentru ca luna viitoare si el paraseste acest secor. Dar acum, pentru prima oara in acest an fara Luna Neagra in coasta lui, mai aranjeaza cate ceva din ceea ce sa- cam dat peste cap in ultimele 10 luni. Vei rasufla usurat dupa aceea si pentru ca orizonturile se lumineaza de speranta, ai toate motivele sa speri lucruri mari in cariera. Luna aceasta visatorii curajosi si activi au cel mai mult de castigat.

ACVARIA