GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

7 lucruri pe care poate nu le stiai despre CRISTALE

Lucruri interesante despre cristale si lucrul cu cristalele

STIATI CA…

1. …puteti dirija gandurile spre un scop precis si puteti accelera acest proces de 10 (chiar pana la 100 de ori) mai repede cu ajutorul cristalului de cuart ca instrument ajutator? Cu cat gandurile vor fi mai precise, mai exacte, mai bine conturate, cu atat mai concreta va fi realizarea lor.

2. …procesul de cristalizare este influentat de: adancimea la care se gaseste pasta si de presiunea termica a locului in care are loc? Cu cat procesul de racire e mai indelungat, cu atat cristalul va fi mai curat si mai limpede. Cand cristalizarea are loc intr-un timp relativ scurt, cristalul va fi mai opac.

3. …culorile cristalului de CUART depind:

  • de temperatura de cristalizare (cum e cazul citrinului, care devine galben daca ametistul, sursa de baza, intalneste o sursa de caldura foarte puternica)


Trecerea de la AMETIST (cu zone de cuart) la AMETIST intens, apoi faza intermediara AMETRIN si la final CITRIN

  • de elementele-substantele pe care cuartul le absoarbe inainte de cristalizare. (Cuartul roz este un cuart cu ioni de fosfor. Ametistul este un cuart care contine fier.)

4. …toate cristalele de cuart au acelasi unghi de cristalizare (unghiul de terminatie al varfului) de exact 52 grade, care este si unghiul de la baza piramidei lui Keops?

 
5. …un cristal emite energia pe o distanta de 100 de ori mai mare decat dimensiunea lui?

Astfel, un bob de cristal de 1 cm are efect pe o raza de 1 metru in jurul sau. O sfera de 4 cm emite in mod egal energia sa pozitiva pe o raza de 4 metri de jur imprejur. O piramida de 10 cm emite energia focalizata prin varf la pana la… 10 metri in sus.

6… scoarta terestra este compusa din cuart pur in proportie de 30%? Deci practic stam pe un… cuart imens!

7. …cristalul este o formă complexă de energie? Contine atat energie terestra, cat si energie celesta (cosmică) în deplină armonie. Energia terestră poate fi măsurată stiintific de aparate specifice, dar energia celestă nu este cuantificabilă, ea se referă la proprietătile subtile, metafizice ale cristalului. Latura fizică a cristalului face obiectul tratatelor de geologie şi mineralogie, dar pe noi ne interesează aici energia celestă, ceea ce ne transmite Universul prin intermediul cristalelor, care sunt un fel de antenă între Pământ şi Cosmos.