GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ASPECTE MARCANTE – OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2022 – Al treilea careu Uranus/Taur – Saturn/Varsator

Evenimente marcante in 2021

În 2021, se formeaza, de 3 ori:

Careul Saturn/Varsator – Uranus/Taur
18.02.2021, 15.06.2021 si 24.12. 2021

SE VA FORMA UTLIMA OARĂ INTRE  AUGUST-DECEMBRIE 2022

Când nu stii daca timpul ti-e aliat sau prieten…
Cu ce aram ”ogorul”? Cu tractorul atomic sau cu plugul?

La ce evenimente astrale suntem martori! Cat de rare, cat de profunde, cat de speciale! Am verificat pe harta cand a mai aut loc o astfel de confruntare intre titani, cu un Uranus in Taur si un Saturn in Varsator, iar harta m-a dus departe in timp tocmai prin anul 1522. Am cautat anul 1522 in istorie si ce credeti ca mi s-a aratat prima oara? A pornit pandemia de ciuma in Europa! Hm! Iar pandemie? Ca altceva mai interesant nu am gasit prin istorie, asa ca hai sa revenim in prezent, ca acesta doare mai tare!

Acest aspect e de durata, nu scapam de el cu una cu doua pentru ca, prin retrogradare, pe parcursul anului 2021, ne vom pricopsi cu el de 3 ori. Deh, cifra magica, nu? Prima oara eate in februarie 2021, va urma episodul 2 prin iunie 2021 si se va risipi in preajma Craciunului 2021. Doi titani spuneam! Unul, stapanul marilor schimbari, altul stapanul marilor consolidari, unul cere sa aruncam vechiul in aer, altul cere impamantare si asezare,  deci cui ne vom dedica anul acesta? Lasam lucrurile bine infipte, asa cum ii place lui Saturn, sau aram tot ”ogorul”, pentru o noua recolta, asa cum ii place lui Uranus?

Fiecare dupa cum ii este vibratia! Unii au nevoie de schimbare si se vor lasa provocati de tentatia transformarilor profunde, de destin, pana in cele mai adanci unghere. Altii isi doresc stabilitate si vor face alegeri pentru a se aseza pe teren mai solid.

Dar nici schimbarea si nici stabilizarea nu vine usor, tocmai aici trebuie sa depunem noi eforturi. Parca timpul si destinul ne supun unor probe de incercare pentru a demonstra ca meritam stabilitatea sau ca meritam schimbarea, ca suntem capabili sa le folosim in avantajul nostru, ca suntem capabili sa fructificam momentul.

Unicat in viata, unicat in secol, ce sa mai vorbim, deci e nevoie de maturitatea sobra si prudenta a lui Saturn, dar si de indrazneala nebuneasca si tinereasca a lui Uranus, doua vibratii diametral opuse, nu-i asa? Ca atare nu von primi nimic pe tava in acest an, ci exact prin eforturile acestor doua planete care sunt in conflict, prin cuadratura.

Sa ne imaginam dialogul celor doua planete, fiecare din bucata lui de cer. Saturn zice:

-Vrei rezultate? Vrei castig? Vrei prosperitate? Ia ara tu ogorul asta lung si greu! Vei culege roadele la final, dar  uita-te la tine ce imatur esti, ce grabit esti, crezi ca totul se ridica peste noapte? Rabdarea ta lasa de dorit, nu ai toate resursele de maturitate si profunzime ca sa faci fata efortului. Efortul asta nu cumva e cam greu pentru tine? Oare nu esti cam nepregatit pentru asemenea provocare?

Uranus in replica va veni si el:

-Dar eu vreau, eu pot, eu am curaj, sunt tanar si vizionar, nu ca tine, un demodat rigid din alte timpuri! Eu sunt capabil sa fac schimbarea, sa rastorn muntii daca vreau! Eu am tupeu, eu am entuziasm, eu am energie!

-Dar esti haotic si nebun, joci fara reguli si fara directie, esti cel care arunca totul in aer fara sa se gandeasca la consecinte, si va trebui sa vin eu dupa aceea sa repar oalele sparte de tine, pentru ca tu crezi ca e suficient sa pui o bomba ca sa schimbi tot. E nevoie de rigoarea mea, de experienta mea, de capacitatea mea de decizie, de rezistenta mea la efort. Nu e de joaca sa ari ”ogorul” acesta! Uite cate de serioasa treaba!

-Dar eu am tehnologie, eu am viteza, am abilitati moderne care tie iti lipsesc. Voi ara ”ogorul” acesta cat ai zice peste!

-Demonstreaza! zice Saturn.

Si incepe marea cursa, dintre broasca testoasa (Saturn) si iepure (Uranus), tineti minte fabula? Oare cine ajunge primul la finish?

Amandoi, fiti siguri de asta, dar fiecare cu metoda sa si in ritmul sau. De aceea spuneam ca fiecare va inainta prin acest an – in cele 3 etape la care Uranus si Saturn ne invita intre februarie-decembrie 2021 – dupa cum ii este vibratia: vibratia maturitatii, a rabdarii si a lentorii (pe principiul ”Eu am nevoie de timp! Lasa ca e timp!” – de la Saturn indrumare) sau vibratia vitezei, (r)evolutiei si schimbarii (”Nu mai e timp! Acum e momentul!” de la Uranus provocare).

Conectati-va la viteza care va convine, care este in beneficiul inaintarii lucrurilor pentru voi, si nicidecum la viteza diametral opusa, altfel nu vom avea nici spor, nici progres, nici rezultate, iar ”ogorul” nostru va ramane nearat. Un conservator din alt secol nu va face fata grabei uraniene, tot asa cum un modernist, un om conectat la vremurile actuale,  nu va face fata lentorii saturniene, dar le avem de ambele in meniu, fiecare va folosi de pe lista de ingrediente ce i se potriveste ca sa se bucure de recolta viitoare.