GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ANUL 2019 vazut prin TAROTUL IUBIRII




Cum stai cu dragostea în 2019?

Pasiunea este de partea ta in 2019, deci, daca pui pret pe erotism, pe atractie, pe magnetism, pregteste-te pentru iubirii intense. Dar atentie, poate fi vorba si de iubiri… in afara casatoriei! Simti ceva ce n-ai simtit poate niciodata, deci te poti astepta la senzatii, trairi si emotii ca niciodata inainte. De tine depinde cat de mult lasi flacara aceasta sa te mistuie!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: IULIE 2019

 

De cand asteptai tu sa ti se aprinda (iar) calcaiele? Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti… si sa te indragostesti ca la 18 ani! Iti cade cineva cu tronc… hodoronc tronc, nu? Iar iubirea poate fi oarba, da peste tine pe nepusa masa si dupa aceea nu mai stii cum sa te descurci cu ea. Incearca sa nu-ti pierzi complet capul si sa vezi realitatea asa cum e ea! Sunt sanse sa fie el/ea THE ONE, omul cautat o viata, dar nu te grabi: risti sa intri usor in saptamana chioara!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: ianuarie 2019

 

Te comporti in iubire ca in basme, ca in filmele romantice, si e normal sa cuceresti usor pe cel care te atrage. Cand te porti atat de frumos, cum sa nu-ti mearga bine? Adu-ti aminte de tot arsenalul seductiei, acela de pe vremuri, cu mult romantism, cu scrisorele de amor, cu galanterie, cu flori… nu va da gres, fii sigur!
Daca esti femeie, visezi la cavalerul perfect, frumos, manierat, afectuos, ca-n povesti si… poate chiar ai sansa sa il intalnest.

Luna cea mai intensa in plan sentimental: aprilie 2019

 

Viata sentimentala merge firesc, fara nimic iesit din comun, fara momente de apogeu, dar si fara caderi spectaculoase. Daca apreciezi linistea si calmul in cuplu, atunci este exact ce trebuie. Cat timp pastrezi o masura in toate, iubirea e frumoasa, deci nu aluneca spre extreme: nici prea multe asteptari, dar nici prea putina pasiune…

Luna cea mai intensa in plan sentimental: august 2019

 

Visezi la o iubire reciproca, sincera, frumoasa, dar nu uita ca atunci cand e vorba de reciprocitate, e vorba si de un schimb echitabil de sentimente. Cat investesti tu, atata primesti inapoi. Iubeste si vei fi iubit! Ofera si vei primi! Ai toate sansele sa chemi alaturi de tine omul care, cel mai probabil in 2020, mai apoi, ar putea sa-ti ramana alaturi pentru totdeauna, deci cauta-l. E pe aproape!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: februarie 2019

 

Totule  calm si placut in iubire, relatia creste frumos si merge pe un fagas normal, exact asa cum iti place tie. Nu e anul celor mai spectaculoase emotii, ci mai degraba al stabilizarii vietii tale sentimentale, ca si cum, in sfarsit, s-a instalat mult asteptata armonie intre voi.  Pastreaz-o cat mai mult de acum inainte!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: iulie 2019

 

Se aud clopote de nunta pentru multe Balante, si poate si tu esti una dintre ele! Fie abia acum intalnesti jumatatea ideala si ajungeti foarte repede la angajamente de viitor, fie, daca relatia e mai veche, incepeti sa vorbiti din ce in ce mai serios despre casatorie. Fii pregatiti sa faci sau sa accepti o cerere in casatorie!
Daca esti deja casatorit, reinvie ceva intre voi, de parca v-ati aduce amandoi aminte de vremurile bune, de inceput, ale iubirii voastre.

Luna cea mai intensa in plan sentimental: mai 2019

 

Iubirea te schimba, asta se stie, iar ceea ce ai putea trai tu in 2019 te transforma intr-un alt om. Lumea va vedea ca esti diferit, dar de dragul celui care ti-a furat inima, esti capabil sa faci mari schimbari la tine insuti. Dar atentie, te poate transforma si in ceea ce nici tu nu stiai ca poti deveni, deci vezi cum folosesti aceasta dalta: ca sa devii mai bun si mai iubitor, sau sa devii mai patimas si mai gelos? Ai grija in ce te transformi!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: aprilie 2019

 

Nimic nu-i vesnic, nici macar iubirea… Unii Sagetatori, in ciuda perioadei lor de apogeu pe alte planuri, ar putea da piept cu realitatea si ajung la concluzia ca povestea de iubire nu mai poate continua. Pentru unii poate fi anul unei iubiri pierdute, pentru altii anul unui divort sau al unei separari, dar nu intotdeauna despartirea e motiv de nefericire. Poate fi si motiv de eliberare, pentru a te descatusa de ceva ce nu-ti facea bine. Suferi o luna, doua, trei, dar apoi esti vindecat pentru o alta iubire.

Luna cea mai intensa in plan sentimental: aprilie 2019

 

Frumusetea e cea care fura ochii si pui semnul egal intre aspect exterior si iubire. Dar nu intotdeauna un chip frumos e si garantia fericirii, deci cauta sa treci dincolo de ce se vede frumos la suprafata.
Iubirea te face sa te simti diferit, sa te placi mai mult pe tine insuti, sa ai mai mult grija de felul cum arati, cum te imbraci, cum iti aranjezi parul, fie ca esti femeie, fie ca esti barbat. Cand iubesti, parca arati mai bine, parca iti place sa te prezinti intr-o lumina mai buna. Femeile isi pot (re)descoperi frumusetea si reinventa femnitatea, in timp ce barbati nu pot rezista mrejelor femeilor frumoase.

Luna cea mai intensa in plan sentimental: martie 2019

 

Esti eternul indragostit! Treci dintr-o iubire in alta ca un fluture din floare in floare, dar nu pentru ca ai fi usuratic, ci pentru ca asa experimentezi tu iubirea. Incerci o relatie, nu merge, treci la urmatoarea, convins ca vei gasi int-o zi ceea ce cauti. Ai sansa de a te indragosti de mai multe ori pe parcursul anului, uneori superficial, atras de o iluzie, alteori mai serios, sperand la viitor, deci fiorii iubirii sunt mereu prin preajma!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: iunie 2019

 

Pentru tine, iubirea trece dincolo de banalii fluturi in stomac, dincolo de sentimentele placute, dincolo de plimbari romantice si ore petrecute la telefon. Iubirea pentru tine transcede intr-o alta dimensiune, una spirituala, una cosmica, una energetica, unde totul e altfel decat aici, pe pamant. In astral, traiesti cele mai profunde senzatii alaturi de jumatatea ta perfecta, emotii nemaitraite pana acum! Iubirea trece dincolo de sentimentele pur omenesti si te implineste! Numai la ea visezi, numai spre ea plutesti! E clar ca iubirea aceasta te face sa traiesti pe alta lume!

Luna cea mai intensa in plan sentimental: noiembrie 2019