GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce să faci ca să ai succes în 2019?




ARCANA MAJORA JUDECATA ARCANA MAJORA SOARELE

2019 privit prin arcanele de Tarot

O scurtă analiză tarologică


În 2019 câștigă cei corecți, cei care urmează căile drepte, cei care fac totul după legile scrise sau nescrise ale lumii în care trăiesc.

2019 e o ocazie excelentă de a străluci, de a-ti găsi calea, de a te afirma, de a ieși la lumină, de a spune că, finalmente, a apărut soarele și pe strada ta, de a atinge succesul în orice domeniu în care ești cu adevărat bun, cu condiția sa urmezi doar căile juste, corecte, fără să te abați de la calea cea buna. Ai încredere în destin, în ce ți-e scris, pentru ca tot ce e mai adecvat ție, ușor sau greu, vine spre tine în valuri. Succesul vine și pleacă, la fel și viața ta, ba urcă – ba coboară, ba răsare – ba apune, dar important e acel moment de apogeu, momentul când totul ajunge în cel mai înalt punct al visurilor tale – și ai șansa să îl cunoști anul acesta – în care poți fi mândru de tine.

E vremea să dai din coate, să arăți la ce te pricepi tu cel mai bine, pentru că anul acesta vor reuși să iasă la rampă cei cu adevărat valoroși.

Nu vor câștiga cei care doar se laudă că sunt buni, cei care se bat cu pumnul în piept, ci, chiar dacă ani de zile ai stat în umbră, sperând să fii descoperit, dacă în toată această perioadă de aparent anonimat ai muncit serios, ai făcut totul corect, nu te-ai abătut de la calea cea bună, acum vei ieși la lumină, dând la o parte pe cei care au ocupat locurile fruntașe pe nedrept. Arată cine ești și ce poți cu adevărat, fără a te ascunde în spatele unor măști care nu te reprezintă.Vei primi ceea ce meriți!


Dai în bară o dată, dai în bară de două ori, dar până la urmă tot înscrii!

2+0+1+9=12, 1+2 = 3

2019 e un an ce poartă vibrația numărului 3. 2019 e un an cu sacrificii, dar care merită făcute, pentru că ele deschid poarta către noi perspective și orizonturi. Chiar dacă vei trece și prin momente neplăcute, chiar dacă mai renunți pe parcurs la unele lucruri. Aceste compromisuri își au rostul lor, acela de a te ajuta să evoluezi. E un an în care succesul vine, dar prin efort, prin renunțări, prin sacrificii, chiar și prin eșecuri pierderi. Nu lua eventualele hopuri de pe parcursul anului ca pe niște afronturi personale, pentru că sunt doar probe de încercare, pentru a-ți demonstra ambiția, curajul, dorința de a evolua, aspirația spre mai bine.

După fiecare nou hop trecut, lucrurile se vor așeza altfel, deci fii sigur că orice nouă piedică apărută nu e decât declicul necesar pentru a trece la o etapă superioară în planurile tale. Dacă vezi că unele lucruri nu evoluează în direcția dorită de tine foarte repede, nu te crampona de ele, ci învață să le abandonezi, să arunci peste bord balastul inutil.

A sta fixat, ancorat, prea atașat pe unele lucruri cu orice preț, nu te lasă să urci, să treci la nivelul următor.

Cel mai dificil plan al unui an de vibrație 3 pare să fie planul relațional și cel mental, cel al acțiunilor care trebuie să treacă prin prisma rațiunii, pentru că ți-e greu să accepți unele aspecte care nu îți convin pe deplin: un anumit anturaj în care nu te simți în largul tău, anumite condiții care cer multe de la tine, dar nu îți oferă mare lucru în schimb, unele informații care îți ajung la ureche și care nu sună prea ofertant…

Dacă reușești să le accepți, toate celelalte planuri ale vieții tale se luminează! Da, totul poate crește datorită capacității tale de a tolera, la început, unele aspecte nedorite!


Planul muncii și al carierei sună promițător în 2019, ți se deschid niște perspective noi în fața ochilor, deschizi o poartă și vrei să treci dincolo de ea, ești pregătit s-o iei de la capăt, să pornești pe alte căi decât înainte. Vrei altceva, meriți altceva, poți mai mult, deci nu te crampona de un job care aparent îți inspiră stabilitate. Merită să accepți provocările, dar ai răbdare: roadele nu se arată din prima. Ele apar după o vreme, se văd la orizont, sunt sigur acolo undeva, deci ce ai de făcut? Să alergi mai departe spre acest orizont promițător din fața ochilor, cu încredere în reușită!

Și planul sentimental sună bine în 2019, multe cupluri sunt pregătite acum să aibă copii, să-și lărgească familia. Cei singur vor fi mai deschiși spre socializare, distracție, cunoaștere, vor ieși mai mult în întâmpinarea iubirii, încercând ba o relație, ba două, convinși că, din atâtea căutări, tot va apărea ceva bun și pentru ei.

PROSPERITATE

Și planul financiar crește în 2019, se resimte un progres, oricât de mic, ceea ce te ajută să îți faci planuri de viitor și să speri în vremuri mai bune. Cauți un job mai bine plătit, intri în asocieri cu scopul de a câștiga mai mult, veniturile tale pot cunoaște un oricât de mic progres, dar ascensiunea aceasta e lentă, trebuie să ai răbdare, pentru că banii vin, dar nu ușor! Ci prin muncă și prin acele sacrificii necesare de pe parcurs.

Tot ce începe mai greoi anul acesta, va evolua și se va încheia cu bine, ca atare ține minte că cel mai dificil lucru al acestui an e startul! Pentru că după poticneli și ocolișuri, după câteva mici insuccese de început, după câteva lecții învățate, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine.

NU renunța dacă ceva nu iese din prima… nici din a doua! Va ieși… din a treia încercare!