Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
AnualSERVICII ACVARIA
OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de peste 100 lei

in cateva zile pe email
Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
Spatii Acvaria
Acvaria/Facebook
Acvaria-Astrolog/Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2015
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Astrolog ACVARIA
  ACVARIA.EU
  Consultatii Acvaria
  Servicii ASTRO-SMS
  Arhiva ASTRO-SMS
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
Despre cristale
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.11
CALCUL 1-10.11
CICLURI 1-10.11
CUPLU 1-10.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-10.11
INGERI 1-10.11
KARMA 1-10.11
MISIUNE 1-10.11
RELATII 1-10.11
SCHIMBARI 1-10.11
SFAT 1-10.11
VIATA ANTERIOARA 1-10.11
VIS 1-10.11
 
FAZELE LUNII IN NOV.2015
Azi Luna este în zodia...
27.10-11.11 Luna in descrestere
11.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
11-26.11 Luna in crestere
26.11 LUNA PLINA
26.11-11.12 Luna in descrestere
 
PLANETELE IN ZODII IN NOV.2015
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
27.08-2.11 Mercur in Balanta
2-20.11 Mercur in Scorpion
20.11-10.12. Mercur in Sagetator
8.10-8.11 Venus in Fecioara
8.11-5.12 Venus in Balanta
25.09-12.11 Marte in Fecioara
12.11-3.01 Marte in Balanta
Jupiter in Fecioara Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Balanta
Junon in Balanta
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

ACVARIA.EU

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2015


ATMOSFERA GENERALA.

Cuvântul de ordine al acestui an ar trebui să fie ÎNCREDERE, pentru că începi să pui sub semnul întrebării orice: relaţiile, proiectele, capacitatea ta de a duce mai departe ce ai început, iubirea, cariera! Ai prostul obicei de a te îndoi de tot ce mişcă în jurul tău, de tot ce simţi, de ideile care îţi vin în minte, dar anul acesta ar trebui să înveţi să lupţi cu aceste suspiciuni, pentru că ele pot fi periculoase exact pentru cele mai importante decizii în faţa cărora ajungi. Din cauza fricii de a face ceva, aluneci pe o pistă falsă, atras de o impresie greşită asupra adevărului, deci ai grijă: cel mai rău e să îţi faci singur scenarii fanteziste care te pot amăgi major, mai ales dacă ele conţin aspecte predominant negative. Dacă tu eşti în faţa unui nou început şi spui "e plin de riscuri", dacă ajungi în faţa unei iubiri şi spui "nu are cum să iasă ceva bun de aici", nu faci altceva decât să-ţi programezi din start eşecul şi acesta e cel mai mare inamic al anului pentru tine. A-l lua pe nu în braţe poate fi comod ca să-ţi poţi scuza eventualele eşecuri, dar e o amăgire care nu duce nicăieri. Nu mai bine încerci şi înveţi ceva din asta decât să te tot gândeşti la trecut, la ce n-a mers înainte, la fostele rateuri? Cere călăuzire de la alţii mai înţelepţi, pune mâna pe carte şi învaţă ce trebuie făcut ca să ajungi la marile tale vise. Aruncă-te în gol cu încredere fără să te temi că nu se deschide paraşuta! Ba da, se deschide şi te protejează foarte bine, deci nu trebuie să eziţi să sari doar din cauza unor riscuri false de genul "dar dacă…?" Alege-ţi cu grijă marile idealuri şi ţeluri de anul acesta, pentru că există riscul să te încrezi într-un vis imposibil sau neadecvat stilului tău, în timp ce altele, mult mai potrivite, sunt tratate cu teamă. Discerne mai bine între visele tale ca să-l alegi doar pe cel cu cele mai mari şanse să devină realitate!


Anul acesta, tu eşti una din zodiile cele mai încercate de cuadraturi şi opoziţii, de aceea trebuie să faci paşi mărunţi, să nu disperi, să nu intri în panică, să îţi aduni forţele, pentru că e un drum lung la care trebuie să faci faţă. Luna Neagră (până pe 28 august) şi Jupiter (după 10 august) vor trece prin zodia opusă ţie (prin Fecioară), ceea ce nu sună tocmai amuzant, pentru că, şi aşa sensibil cum eşti, ele îţi vor submina încrederea, siguranţa, stabilitatea, şi vei merge ca pe gheaţă subţire, ca pe cioburi de sticlă, îngrijorat până peste poate de orice hop. Un fleac poate deveni în ochii tăi o catastrofă, un banal motiv de îngrijorare poate căpăta cote alarmante, şi asta numai din cauza acestor aspecte fragile. Punctele culminante pot fi în ianuarie-februarie când Luna Neagră va forma o opoziţie dificilă cu Neptun din zodia ta (aspect unicat în viaţă) şi al doilea va fi când Jupiter se va opune lui Neptun în septembrie-octombrie (alt eveniment unicat în viaţă), ca atare trebuie să fii pregătit pentru un an destul de fragil mai ales în plan emoţional şi psihic. Acestea vor fi punctele tale nevralgice cu care trebuie să umbli că mănuşi. Prudenţa ta va ajunge la cote imense încât… vei sufla şi-n iaurt.


Neptun este, în continuare, musafirul tău de vază, şi se simte excelent la tine acasă pentru că, în fond, este chiar casa lui! El e marele tău protector de prin 2012 încoace şi va mai fi alături de tine, ca bun prieten şi aliat, ca sursă principală de energie şi inspiraţie, mulţi ani de acum înainte, ca atare este o etapă de viaţă unică pentru tine, pentru a-ţi împlini marile vise, pentru a sonda în adâncul tău, pentru a-ţi descoperi potenţialul, pentru a te ridica pe cele mai înalte culmi ale reuşitei tale. Neptun trece prin Peşti vreme îndelungată, va mai sta aici încă vreo 10 ani şi ceva, deci nu poţi decât să te bucuri de asemenea aliat de nădejde care îţi alimentează visele şi îţi scoate la lumină talentele şi calităţile.


Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 27 ianuarie - 7 aprilie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Venus, Mercur, Marte şi Soarele - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Te simţi excelent aceste planete alături de tine, mai ales că în acest interval ele îşi vor uni forţele cu musafirul tău, Neptun, deci poate fi o perioadă inspirată, cu tentă spirituală, cu o sensibilitate aparte, în care te simţi bine în pielea ta. Nu la fel de încântător sună luna octombrie când Venus şi Marte ajung în zona diametral opusă, şi mai destabilizează câte ceva, iar senzaţiile de teamă, de suspiciune, de neîncredere - marii tăi inamici de anii aceştia - infiltrându-ţi-se în minte şi în suflet.


Saturn se află anul aceste undeva la trecerea dintre Scorpion şi Săgetător, din ambele zodii având câte ceva de lucru cu Peştii. Nu cu toţi anul acesta, totuşi! De exemplu pe perioada revenirii sale în Scorpion, între iunie-septembrie, Saturn susţine Peştii născuţi la final de zodie, pe care i-a mai motivat şi la final de 2014. El revine în Scorpion prin retrogradare, de parcă ar fi uitat să rezolve ceva, nu şi-a încheiat pe deplin misiunea, şi trimite spre aceştia un trigon foarte constructiv. Dacă schimbările nu au avut loc în 2014, când a trecut ultima oară pe aici, e posibil să îţi mai ofere o dată ocazia de a face acele ajustări radicale şi benefice în viaţa ta. El te încarcă acum cu tenacitate, ambiţie, forţă, curaj de a schimba ceva la tine sau la viaţa ta, iar schimbările sunt mai degrabă de mentalitate, de optică, de mod de gândire, dar profunde şi de perspectivă. După ce Saturn se va instala complet în Săgetător - şi în prima parte a anului şi apoi din toamna anului 2015 timp de vreo 2 ani - de acolo el va începe să cam destabilizeze viaţa unor Peşti. Anul acesta e vremea Peştilor născuţi la început de zodie, către care Saturn trimite o cuadratură extrem de rară, care are loc cam odată la 7-8 ani, şi cam va semăna cu o cursă cu obstacole într-o maşină cu frâna trasă. Evoluţia e lentă, totul merge mult mai greu. Nu înseamnă că nimic nu merge, ba da, merge, doar că cere mai mari eforturi, insistenţă şi gândire pozitivă orice ar fi, deci trebuie să fii conştient că marile tale planuri de anul acesta se ating mai greu şi cu stres mai mare. Răbdarea îţi va fi pusă din greu la încercare de un astfel de aspect, deci nu te grăbi, nu-ţi propune termene-limită urgente, ci porneşte la drum cu ideea că mai e cale lungă până la succesul cel mare.


Saturn va forma anul acesta, aproape tot anul - în primele 4 luni ale anului şi din nou începând cu luna octombrie - şi o cuadratură cu Neptun, aspect ce te va obosi, îţi va zdruncina planurile şi scopurile, te va face să te îndoieşti că le mai poţi atinge, va destrăma unele iluzii după care te-ai ghidat o vreme (asta poate fi de bun augur totuşi!), va cere mai multă luciditate de la tine, de aceea trebuie să te calmezi şi să faci tot ce ţi-ai propus conştient că nimic nu se ridică repede, anul acesta, în viaţa ta, şi ar fi nevoie şi de o schimbare de atitudine din partea ta. Nu cumva eşti reticent, nu cumva ţi-e frică să încerci mai mult, nu cumva îţi pui singur piedică? Vezi la ce trebuie să renunţi, ar fi un moment bun să te lepezi de un comportament, de un scop asumat cândva, de o atitudine, care, recunoaşte, nu te reprezintă şi nici nu te ajută la nimic. Poate ai dus după tine, ani de zile, idei care nu sunt viabile, principii care nu îţi priesc, idei preconcepute sau limite auto-impuse, şi ar fi cazul să le dărâmi, să te deschizi cu mai multă încredere în faţa vieţii, să accepţi adevărul şi realitatea, fără a te teme permanent de ceva văzut sau nevăzut. Un careu ca acesta, dintre Saturn şi Neptun, a mai avut loc, în mod similar, prin anii 1998-1999, deci rareori ai parte de o asemenea zdruncinătură profundă prin care revii cu picioarele pe pământ, fie ce-o fi!


IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.

Viaţa în doi intră în atenţia astrelor, anul acesta, din cauza celor doi musafiri astrali din zodia Fecioarei. Până în august te afli sub influenţa Lunii Negre, confortabil instalată în zona căsniciei pe harta ta, aspect extrem de rar, ce are loc o dată la aprox. 9 ani. Ultima sa vizită pe aici a fost prin 2006, deci poţi arunca, retroactiv, o privire înapoi ca să-ţi aminteşti cumva la ce probe te-a supus atunci, ca să ştii la ce te poţi aştepta şi anul acesta. Luna Neagră nu are o reputaţie tocmai plăcută, ea vine cu ghimpi înfipţi în inimă, prin suspiciuni mai mult sau mai puţin întemeiate, cu o senzaţie apăsătoare în cuplu, cu temeri ciudate. Aproape că nu resimţi nicio plăcere să stai în compania jumătăţii tale, pentru că fiecare discuţie poate denatura în critici, judecăţi, acuze, reproşuri, dispute, de la cele mai banale motive până la cele mai mari!


Poate e nevoie, din când în când, în viaţa de cuplu şi de astfel de cutremure pentru a pune la încercare soliditatea relaţiei, dar cutremurul poate deveni periculos de câteva ori pe parcursul anului. Prima dată te poţi aştepta la momente tensionate în relaţia cu jumătatea ta în ianuarie-februarie, când Luna Neagră şi Neptun vor intra în conflict. E un aspect unicat, nu ai mai avut parte de aşa ceva niciodată, deci îl poţi privi ca pe cel mai dificil moment pentru tine, ca parte a unui întreg ce se numeşte cuplu. Relaţiile care nu au prins cheag în ultimii ani, relaţiile în care s-a infiltrat minciuna, trădarea sau neîncrederea, relaţiile care trăiesc într-o imensă iluzie, fără a vedea realitatea, acesta sunt cele mai vizate acum de mari hopuri de destin. Că e un conflict de proporţii generator de suferinţă, că e o probă de destin prin care treceţi amândoi, umăr la umăr, ca să vă demonstraţi unul altuia că relaţia voastră rezistă şi la cele mai mari intemperii, că e o despărţire dureroasă sau un divorţ extenuant, iată unele din testele de anduranţă la care vă puteţi aştepta, dar nu uita ce ai citit la începutul acestui horoscop: nu alimenta cu frică ceva ce nu merită tratat aşa! Să nu cumva să vezi în jur doar infidelitate, trădare, şi ele să nu existe, sau invers, să trăieşti într-un basm cu fluturaşi şi floricele, în timp ce realitatea e alta. Trebuie să priveşti cu luciditate realitatea, s-o cunoşti ca atare şi, după ce o înţelegi corect, să iei măsurile cele mai mature.


Dacă Luna Neagră mai şubrezeşte, trecător, relaţia în doi, după 11 august vine salvator să vindece tot ce a fost destabilizat înainte iar în octombrie vine aici şi Nodul nord, ca să accentueze şi mai mult importanşa acestui plan al vieşţii tale, cerţnd de la tine mai multă energie investită în armonizartea cu jumpotatea ta. Interesant că Luna Neagră şi Jupiter, se vor afla simultan în luna august, pentru câteva zile, în acelaşi spaţiu, deci să nu te mire atmosfera contradictorie a lunii august, dar numai de tine depinde pe care o laşi să se manifeste mai intens: Luna Neagră cu suspiciunile ei negative, sau Jupiter cu luciditatea lui pozitivă? Dar după ce scapi de Luna Neagră, la final de august, bucură-te că rămâne aici cu surle şi trâmbiţe doar Jupiter pentru vreo 12 luni! Poate fi un moment bun pentru a te căsători (mai puţin septembrie-octombrie, când Jupiter şi Neptun au ceva de împărţit şi tulbură un pic apele), pentru a repara ce nu a mers bine în lunile anterioare, pentru a sta de vorbă extrem de matur, de raţional, de logic, de serios cu jumătatea ta pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru ca relaţia voastră se evolueze spre şi mai bine. Va fi o luptă între inimă şi minte, neştiind pe care s-o laşi să te îndrume, dar cel mai bine ar fi să găseşti echilibrul optim între cele două laturi ale tale.


E nevoie să te rupi de trecut, de o fostă relaţie, de o etapă mai veche a actualei relaţii care nu te-a bucurat prea tare, ca atare ai încredere că ce era de învăţat din lecţiile iubirii, ai învăţat deja şi merită să mergi mai departe cu încredere, fără să te tot uiţi înapoi. Trecutul a fost şcoala cea mai serioasă pentru tine şi jumătatea ta şi acum trebuie să dovediţi că aţi preluat de acolo, din trecut, doar ceea ce vă ajută pe voi să construiţi ceva solid cu o nouă energie pozitivă. Trecutul nu trebuie să fie frâna viitorului - şi când e vorba de trecut gândeşte-te la amintiri neplăcute, evenimente dramatice, eşecuri şi pierderi, relaţii triste sau terminate inexplicabil ş.a.,m.d. - deci nu mai trăi în trecut nici prin regrete, nici prin nostalgii, nici prin speranţe deşarte că mai poate renaşte ce a fost cândva. Acum trebuie să investeşti în prezent şi viitor, deci priveşte-ţi partenerul - vechi sau nou - cu alţi ochi şi cu mintea lucidă. Perioade bune să iubeşti din nou şi să trăieşti totul la intensitate maximă: mai-august.


SERVICIU. CARIERA.

Cu Jupiter în zona locului de muncă până în august şi mai apoi cu Saturn bine instalat în zona carierei, după luna septembrie, e clar că planul profesional e în centrul atenţiei, ca sursă a unor emoţii, stări şi evenimente cu totul speciale, unele din ele unicat.
Nu e deloc un an simplu pentru tine, iar planul profesional poate intra şi el în colimatorul astral prin evenimente cu totul speciale. Saturn se află acum chiar pe Mijlocul Cerului pe harta ta, în cel mai înalt punct al evoluţiei tale, şi oscilează între Scorpion şi Săgetător pe parcursul anului, de parcă nu se decide încă dacă a acumulat experienţa necesară pentru a o pune în practică sau ar mai avea ceva de învăţat. Când se întoarce în Scorpion între iunie-septembrie, se pare că o face pentru că a rămas o lecţie insuficient înţeleasă, asumată, învăţată, deci te mai întorci un pic la şcoală, la propriu sau la figurat, sau doar te întorci acolo pentru a-ţi susţine examenele vieţii. Eşti într-un punct cheie în destin, pentru că, după ce Saturn se va instala complet în Săgetător, începând cu septembrie, imaginea ta socio-profesională devine cu totul alta. Lumea va avea pretenţii mai mari de la tine, şi pe bună dreptate, pentru că se presupune că ai acumulat experienţa necesară pentru a face faţă unor responsabilităţi din ce în ce mai mari, deci poate fi anul în care faci cunoştinţă cu profesionistul din tine. Nu ai de ce să te temi, la cât de multe ai învăţat în ultimii 2-3 ani, e clar că vei fi perfect în orice poziţie în carieră şi în societate, dar trebuie să fii şi tu conştient că e vremea să-ţi iei pe umeri sarcini majore.


Indiferent de vârsta pe care o ai, că abia acum termini liceul, sau eşti în faţa adevăratei provocări profesionale preluând sau primind o funcţie de răspundere, priveşti acest moment cu un dram de nesiguranţă, măcinat de tot felul de întrebări de genul "am să fac faţă?", "sunt destul de bine pregătit?", "este calea cea mai bună pentru mine?". E firesc, oricine ar simţi la fel, dar tu eşti şi mai sensibilizat de Neptun care te cele mai multe ori scoate la iveală temerile şi slăbiciunile tale. El e vinovatul, deci lasă fricile deoparte şi ia de la Saturn, din cel mai înalt punct al cerului (pe unde a mai fost tocmai prin… 1986, deci poate e prima ta întâlnire cu greutăţile vieţii), doar tenacitatea lui, doar energia pozitivă şi constructivă, doar forţa şi elanul de a merge mai departe orice ar fi.


Fii sigur că e un moment cheie în destin, intri într-o altă etapă a vieţii tale, când începi să şi construieşti visele pe care înainte le ridicai doar la nivel teoretic, dar trebuie să fii conştient că nu e deloc simplu. Ştii deja că eşti într-una din cele mai instabile şi derutante perioade ale tale când te îndoieşti de orice, mai ales de drumul pe care trebuie să mergi, dar nu ai motive de frică, pentru că Saturn e ancora care te leagă de un teren solid pe care, începând de anul acesta, poţi să-ţi clădeşti cariera ce are la bază propriile tale vise şi idealuri.


Că e un an de început în plan profesional sau un an de apogeu, în care atingi cea mai înaltă ţintă, satisfacţia ta ar trebui să fie deplină. Luptă cu deruta şi nesiguranţa absolut fireşti de pe parcursul anului, şi demonstrează că ai ales bine şi te ţii de asta până la capăt. La început, întotdeauna e loc de nesiguranţă, dar înveţi să prinzi curaj şi să înfigi rădăcinile în noul teren pe care de acum înainte se ridică cea mai minunată construcţie a vieţii tale. Nu ţine cont de cei care te mai critică şi-ţi taie elanul, nu ţine cont nici de propriile slăbiciuni care spun înainte de a face ceva că nu se poate: totul e posibil pentru că săgeata ta s-a înfipt într-o ţintă puternică.


SFATURI.

Cu atât de multe planuri importante în vizor - şi cariera, şi cuplul - e imperativ pentru tine să te pregăteşti sufleteşte pentru un adevărat carusel de evenimente, care vor genera emoţii foarte diverse în sufletul tău. Dar peste toate trebuie să tratezi totul cu bucurie, să vezi în tot ce ţi se pregăteşte un dar superb din partea vieţii, şi nicidecum o probă, chiar dacă momentele nu vor fi deloc simple. Tu trebuie să te priveşti cu ochi lucizi, ca şi cum nu ar fi vorba de tine, şi să iei deciziile cele mai înţelepte, acolo unde e cazul. Vrei sau simţi că trebuie să schimbi direcţia în vreun plan al vieţii tale? Fă-o, pentru că e spre binele tău, pentru că, în unele punct de vedere, eşti ca un copil care abia acum se naşte, acum face primii paşi, acum învaţă să vorbească, acum învaţă să crească şi are nevoie de îndrumări! Dacă ţi-ar spune altul ce trebuie să schimbi, ai înţelege greşit mesajul, de aceea schimbarea care se cere făcută trebuie să aibă la bază propriul tău declic. Să spui tu, singur, într-un moment de realism, măcar cu un pas ieşit în afara cercului de ceaţă, că gata, e vremea să închizi o uşă şi să deschizi o alta. Drumul cel nou duce spre ceea ce doreşti, dar atenţie: între a dori ceva care creşte în iluzie şi a dori ceva care cere acţiune, e o mare diferenţă. Tu pe care o alegi?


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015


IN KRISTALE.RO
Bratari din cristale naturale pe elasticCuloare si energie pura!

OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de
peste 50 lei primesti

aplicabil la urmatoarea comanda
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor