Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018


HOROSCOPUL 2018 PENTRU GEMENI

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 25 aprilie – 19 mai, si prin BALANȚĂ, între 8 august – 9 septembrie si, din nou, între 1 noiembrie – 2 decembrie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult către iubire, către viata în doi, împărtăsind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maximă.

Nicio planetă lentă nu îti traversează zodia în 2018, ba mai mult, nicio planetă mare nu trece prin alte zodii de aer, ca să te bucuri de vreun trigon binefăcător. Nici măcar Marte nu-ti face vreo vizită, ca atare, la prima vedere, ai spune că e un an banal, oarecare. Nici vorbă, vei vedea mai jos că există câteva planete care pun Gemenii în situatii deosebite.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION până pe 8 noiembrie cu un adaos martian chiar la început de an, când ambele planete se vor afla simultan în zona dedicată muncii pentru tine. Preocuparea ta numărul unul va fi jobul, cel existent sau intri în 2018 cu marele gând de a-l schimba, pentru că între timp s-au născut niste vise noi în sufletul tău, si, pentru că vrei altceva, tintesti mai sus, tânjesti alt nivel, ai putea fi ajutat în acest sens. Ai deci curajul schimbării, daca asta îti doresti, atâta doar că schimbarea nu vine usor, pe tavă, ci vine la pachet cu o serie de probe de încercare, poate chiar si unele mai mici sau mai mari esecuri, dar până la rumă vei fi răsplătit. Cu cât mai greu obtii acel succes, cu atât mai mare va fi satisfactia, deci nu renunta cu una, cu două, pentru că reusita vine după insistente, cu răbdare, chiar încercând de mai multe ori sau chiar fiind dispus să schimbi major directia la un moment dat. Poate sensul în care insisti tu musai să mergi nci nu ti se potriveste, si toate aceste hopuri au acest rol: de a te pune la încercare, ca să arăti cât de mult doresti acel scop, desi drumul cel mai bun pentru tine s-ar putea fă fie complet altul. Fii flexibil, asa cum esti de obicei, pentru că vei vedea că rigiditatea, încăpătânarea, insistenta de a merge neapărat într-o directie nu sunt garantii ale succesului, deci fii pregătit să schimbi sensul, chiar de la o extremă la alta, la nevoie, fără s-o tii pe a ta cu orice pret.

JUPITER trece în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie, adică exact ăn zodia diametral opusă tie, semn că vine o perioadă în care tu vei fi cel mai pus la încercare, cel mai provocat, scos serios la tablă să arăti ce stii si ce ai învătat. Provocarea vine de la cei cu care ai ceva de împărtit, cu oamenii cu care ai contracte de colaborare, cu cei pe care-i consideri parte dintr-un tandem sau dintr-o asociatie din care faci si tu parte, si mai ales cu jumătatea ta. Desi prezenta lui Jupiter în zona asocierilor si a căsătoriei te îmbie să legi noi relatii menite să te facă fericit, nu uita că e totusi zodia opusă tie, semn că da, sansele se ivesc, dar nu sunt usor de valorificat, ci ai de furcă mult cu ele. Mai degrabă toate asocierile tale sunt reevaluate, cântărite, reclădite, cu scopul de a le da un plus de energie, de a le (re)activa, de a le repara cu întelepciune, arătând mai concret că ai învătat multe de la viată, altfel lectiile tale vor veni tocmai de la cei cu care încerci să ai relatii bazate pe egalitate si reciprocitate. Fii parte din tandem, nu încerca să fii doar tu în această poveste, si cât timp te bucuri de prezenta celuilalt cu adevprat si îi esti alături cu sinceritate maximă, căsnicia si parteneriatul vor merge de minune. Cum la final de an intră si Nodul Nord în Rac, într-o zodie a familiei, se poate spune că finalul de an 2018 - si apoi cea mai mare parte din 2019 - te stimulează să te căsătoresti, să-ti formezi propria familie, să te muti la casa ta, deci a trăi alături de altcineva va fi marea ta lectie de viată. Împărtind aceeasi casă, aceeasi masă, acelasi pat, te vei descoperi mai bine si pe tine.

Încă de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si adună în jurul lui un ciorchine de planete, toate cu o reputatie cam nefastă si, din păcate, amplasate tot anul într-o zonă cam austeră, cam obscură, cam tensionată, greu de înteles pentru o fire optimistă si deschisă ca tine. Simti că viata ta devine mai grea, mai apăsătoare, pentru că trecerea anilor si-a lăsat amprenta si te-a shimbat major iar acum, iată, se văd efectele maturizării tale. Poate nu prea îti place ce vezi la tine însuti, pentru că nu mai esti tu cel jucăus si superficial, viata te-a învătat să iei lucrurile mai în serios, iar probele la care Saturn ti le va pune în cale - alături de celelalte planete insistent adunate aici tot anul - vor fi cea mai grea scoală pentru tine. Se schimbă ceva iar schimbările se vor arăta în timp, pentru că multă lume care te stia cum erai până anul trecut, de exemplu, îsi va pune tot felul de întrebări cu privire la comportamentul tău de acum, de parcă nu te mai recunoaste. Probabil nici tu nu te mai recunosti, ti-ai pierdut zâmbetul de pe buze, vezi în jur doar greutăti si lipsuri, uneori nici nu mai crezi că va apărea soarele vreodată, dar e doar o perioadă dificilă, cu un iz sever si auster, în care ti se pun la încercare: rezistenta, capacitatea de a-ti păstra încrederea si cumpătul chiar si în perioade dificile, si, pe cât posibil, si optimismul proverbial indiferent ce s-ar petrece cu tine sau alături de tine. Probele de destin pot fi profunde si de durată, dar le poti trece cu succes, dacă îti asumi vârsta pe care o ai, dacă evoluezi, dacă nu le mai iei pe toate în glumă sau în joacă, mai bine zis dacă le privesti cu ochi de om... mare si ti le asumi, responsabil, întelept, detasat, rational.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS se mută în TAUR între 16 mai - 7 noiembrie, ca pe 7 noiembrie să facă un pas înapoi în zodia pe care o influentează deja din 2011 încoace – în Berbec - de parcă a rămas ceva nerezolvat, o restantă, un capitol neterminat, ceva care, dacă nu este rezolvat acum, pe ultima sută de metri, ar putea schimba sensul unor planuri deja începute care trebuia să aibă efecte de viitor. E ca si cum viitorul depinde de felul în care faci acest ocol înapoi, ca să pui la locul potrivit toate aspectele de început, sau chiar să faci o recapitulare finală, de la primii pasi până la ultimii, ca să vezi dacă ai scăpat ceva din vedere sau, mai mult, de a începe din nou, acum cu o altă viziune asupra lucrurilor, datorită scurtei intrări a lui Uranus în Taur, si care ar putea oferi o persepctivă mai profundă, având acces la aspecte până acum ascunse. Nu te supăra dacă, pe perioada retrogradării în Berbec, o iei de la capăt din nou, pentru că s-ar putea să-ti iasă acum unele planuri pe care nu ai reusit să le clădesti din 2011, iar acum, dintr-o dată, se reconfigurează total.

NEPTUN ÎN PESTI, în strânsă colaborare cu Jupiter aflat si el într-o zonă dedicată muncii, e un aliat grozav pentru marile tale reusite profesionale. Te inspiră, îti oferă o viziune profundă asupra planurilor la care îti aduci contributia, ba chiar poti simti si un fel de protectie divină în ceea ce construiesti în carieră, având acum resurse multiple de a ajunge la niveluri la care înainte doar visai sau chiar de a schimba major macazul către un domeniu la care visai de multă vreme să accezi, si acum, printr-un joc al întâmplării si al norocului, te trezesti că ti se deschide poarta si drumul spre acel mare scop e mult mai usor de urcat. Nu te teme deci să pornesti pe căi complet diferite decât înainte, dar numai dacă sufletul tău are o anume atractie spre acel scop. Nu face ceva pentru că îti spun altii, ci doar ceea ce inima ta vrea cu tărie. Acum îti pui în joc toată ambitia si poti reusi, si dacă pui pasiune si suflet în activitatea ta profesională, roadele vor fi demne de toată lauda si mândrie.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, si Marte, si Luna Neagră la un moment dat. Aglomeratia de planete din Capricorn te transformă enorm, pe tine, care esti un copilăros, un aventurier usuratic, un om care nu se atasează de nimic, or, aceste 4 elemente adunate în Capricorn, te obligă - da, te cam obligă – să-ti privesti viata mult mai profund, mai matur, mai serios, pentru că, dacă vei continua să te joci cu lucrurile serioase ale vietii si să zbori ca o pană dusă de vânt, pot apărea probe de încercare severe din care, până la urmă, tot vei învăta să nu te mai joci. Începi să te privesti pe tine însuti în profunzime, să te descoperi, să te întelegi asa cum esti, să faci ordine în străfundurile fiintei tale cu un ochi mult mai critic si mai riguros, învătând practic, pe pielea ta, prin tot felul de lectii de viată. Să nu te mire că apar si esecuri, si pierderi, si situatii neprevăzute, si vesti greu de acceptat, pentru că din toate aceste greutăti extrem de rare te maturizezi si afli că viata nu e o escapadă, nu e o joacă, asa cum erai tentat să consideri, ci necesită rigoare, disciplină, asumare, implicare, seriozitate, maturitate, întelepciune, profunzime, valori care pentru un Geamăn par un pic utopice.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRĂ intră în VĂRSĂTOR după 5 august, ceea ce trage un semnal de alarmă asupra călătoriilor tale peste hotare, de parcă acolo nu te-ar astepta cele mai bune sanse sau evenimente. Există aici o mică piază rea care dă peste cap buna desfăsuare a deplasărilor, de aceea va trebui să fii mult mai atent la vesti, la informatii, la date vehiculate, la oamenii cu care relationezi, ca să nu te trezesti cu cine stie ce încurcături legate de plecări, sosiri, avioane pierdute, bagaje rătăcite prin aeroporturi, acte uitate acasă s.a.m.d. Călătoriile au un oarecare iz nefast, dar asta nu înseamnă că nu vei mai pleca de acasă, ci doar trebuie să deschizi mai bine ochii înainte de plecare sau pe parcurs si să nu te încrezi în oricine. Cum si Nodul Nord se află tot într-o zonă care atrage atentia asupra informatiilor care ajung la urechile tale, e foarte posibil să fii indus în eroare, să faci erori de interpretare, de calcul, de receptie, si în loc de stânga tu s-o iei la dreapta, în loc să spui da spui nu si tot asa, mici chestiuni care pot să schimbe situatia doar din cauza unor neglijente sau din încredere oarbă în persoane pe care esti dispus să le crezi fără să verifici ce au de transmis. Nu crede chiar orice, nu te lua doar după latura frumoasă si sclipitoare a unor evenimente si adu-ti aminte de zicala: nu tot ce străluceste e aur! Cam asa poate fi si viata ta în partea a doua a anului. Informează-te, află, întreabă, cere detalii suplimentare si garantii la tot ce ti se promite, ca nu cumva să fie vorbe aruncate în vânt sau... praf în ochi.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se află în LEU, si îti cere o mai mare atentie asupra modului tău de a te exprima în fata oamneilor. Imaginea ta este în joc, oamenii stau cu ochii pe tine ca să vadă cine esti, iar acum poate fi sansa ta de a iesi la rampă, de a te evidentia, de a câstiga respectul si admiratia multora. Se stie că esti un excelent comunicator, si exact aici trebuie să acorzi tu o mai mare atentie, deci ai grijă ce spui, cui spui, în ce formă spui s.a.m.d. pentru că reflectoarele si microfoanele sunt îndreptate prioritar spre tine. Mesajul pe care tu îl ai de transmis lumii poate fi important atât pentru reputatia ta, cât si pentru fericirea altora, deci nu ai voie să gresesti, nu ai voie să spui lucruri în dorul lelii, să emisi doar păreri verificate si cu adevărat importante, căci unii chiar depind de vorbele tale. Vehiculezi informatii, date, cifre, instructiuni, decizii, alegeri, lectii, de aceea trebuie să vorbesti sus si tare, cu încredere în ceea ce spui, să nu eziti si să nu emiti nimic fără să fii sută la sută sigur pe ceea ce spui. Vorbele tale te definesc în această perioadă si poti fi pus, la un moment dat, în fata unor declaratii cheie de care depinde viata ta sau a altora de acum înainte. Nu uita că vorbele creează, dar pot si distruge, nu uita că ajunge un cuvânt pentru a începe sau a încheia ceva, iar tu ajungi în fata unui astfel de moment decisiv.

Îndemnul perioadei: discută, vorbeste, exprimă-te, caută o cale de a te face înteles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalti, învată, informează-te, argumentează ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, călătoreste, relationează, cunoaste!

PIETRELE NOROCOASE pentru GEMENI in 2018: LAPIS LAZULI, SMARALD, MALAHIT, CALCIT.Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale