Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Rare si deosebite!
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN OCT.2017
Azi Luna este īn zodia...
21.08 Cea mai recenta LUNA NOUA
20.09-5.10 Luna in crestere
5.10 LUNA PLINA
5-19.10 Luna in descrestere
19.10 LUNA NOUA
19.10-3/4.11 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN OCT.2017
22.09-23.10 - Suntem in zodia BALANTEI Info
30.09-17.10 Mercur in Fecioara
17.10-5,11 Mercur in Balanta
14.09-12.10 Venus in Fecioara
12.10-7.11 Venus in Balanta
5.09-22.10 Marte in Fecioara
Pana pe 10.10 Jupiter in Balanta Info
Dupa 10.10 Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Sagetator
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOPUL 2017 PENTRU CAPRICORN

VENUS. MARTE.

Tot anul īl vei aştepta pe VENUS să te viziteze īncāt abia pe ultima sută de metri a lui 2017 va bate la uşa ta pentru a-ţi oferi un Revelion frumos şi romantic. Deci VENUS va trece prin zodia ta abia de pe 25 decembrie 2017, perfect pentru a trage linia anului şi a intra īn 2018 cu un tonus bun şi fericit.

Cāt despre MARTE, el te lasă īn pace anul acesta. Nu trece prin Capricorn, ceea ce e şi bine, e şi rău. Bine - pentru că, cel puţin īn ce-l priveşte pe el, vei avea un an calm, fără prea multă agitaţie, rău - pentru că, dacă aşteptai de undeva o scānteie de curaj, un impuls spre schimbare, un şut īnainte, o doză de vitamine şi energizante, lipsa lui Marte din zodia ta poate aduce un pic de rutină, de monotonie, de plictiseală, de parcă ţi-ar lipsi acel ceva care ar putea da startul unor acţiuni noi şi curajoase. Lipsa lui Marte din zodia ta īn 2017, poate părea tern, banal, lipsit de noutate şi provocare, dar vor avea grijă celelalte planete să te anime suficient! Marte īnsă va avea 3 confruntări cu tine anul acesta, din zone un pic mai tensionate de pe harta ta iar acestea sunt 28 ianuarie - 10 martie, 4 iunie - 20 iulie şi 22 octombrie - 9 decembrie, cānd MARTE va forma careuri şi opoziţii cu zodia ta, cerānd de la tine mai multă energie, mai multă ambiţie, mai multă voinţă, mai multă grijă pentru ceilalţi, mai multă prudenţă, mai multă diplomaţie, mai multă afecţiune…

JUPITER. SATURN.

Pānă pe 10 octombrie, cāt timp se mai află īncă īn Balanţă, JUPITER trece prin casa X, ceea ce sună foarte bine pentru tine (şi asta īncă din 2016). Timp de aproape 10 luni din 2017, eşti pe val, eşti īn vārf, eşti īn cel mai bun punct al ascensiunii tale, deci profită de acest vānt prielnic la pupa pentru a-ţi īmplini marile ambiţii socio-profesionale. Gāndeşte-te cāt de rar trece Jupiter pe aici - o dată la 12 ani! - deci acum e momentul să faci tot ce ţi-ai dorit vreodată să faci pentru succes, renume, recunoaştere, afirmare, promovare, ascensiune, īmplinire, satisfacţie deplină. Cariera, profesiunea, situaţia socio-profesională sunt acum īn prim plan şi e momentul optim pentru a face paşi mari īnainte. Statutul tău īn societate se conturează mai bine şi ai toate motivele să fii māndru de tine, să-ţi descoperi sau să-ţi consolidezi imaginea socială şi valoarea personală, şi toate acestea le obţii pe căi corecte. Nu vine nimic fără muncă, de aceea trebuie să-ţi asumi serios sarcini şi obligaţii care ţi se potrivesc, dar īnainte de a vorbi de īndatoriri, poate n-ar fi rău să descoperi şi ce-ţi face plăcere, pentru că obligaţia şi plăcerea - combinaţia dintre trebuie să…, pot să… şi īmi place să… - īşi pot da armonios māna acum, pentru o carieră demnă de laudă. Evoluţia ta īntr-o ierarhie socială e favorizată, poţi obţine titluri, diplome, specializări meritate, deci vāsleşte, pedalează, aleargă mai departe, pentru că eşti pe drumul ce bun: īn sus şi īnainte! Tot ce faci corect, serios, dar şi cu un dram de bucurie şi plăcere, duce la roade minunate, iar succesul, reuşita, recunoaşterea, afirmarea pot fi roadele de top ale acestui an!

După 10 octombrie, cānd va intra īn Scorpion, JUPITER te deschide mai mult spre lume. Dacă pānă atunci eşti mai centrat pe propria ta recunoaştere şi reuşită, după această dată priveşti dincolo de lumea ta, de turnul tău, descoperind cāt de multe lucruri grozave şi noi poţi face afară, printre oameni, printre prieteni, īn medii cāt mai variate şi mai pestriţe, unde nevoia ta de socializare şi relaţionare este pe deplin satisfăcută. Deşi ai putea trece, de multe ori, drept un ciudat, un tip greu de īnţeles, ai şansa de a descoperi acum persoane pe aceeaşi lungime de undă, ca atare fugi de cei conservatori, demodaţi, rigizi, care te pot eticheta īn diverse moduri, şi caută compania unor oameni cu acelaşi dram de neobişnuit ca şi tine, ca să vă puteţi tolera unii pe alţii īn ciudăţenia proprie. E o perioadă īn care tu nu mai priveşti nici īn trecut, nici īn prezent, ci foarte departe īn viitor, cu şansa de a-ţi stabili acum nişte obiective īndrăzneţe, care pentru mulţi ar suna utopic sau imposibil de materializat, dar dacă tu crezi īn ele, chiar au şanse să se concretizeze. Dar de data aceasta nu ţine de noroc, ci de multă muncă, şi mai ales de capacitatea ta de a te adapta la nou prin schimbări drastice şi profunde chiar asupra propriei tale persoane. Te rupi de multe din blocajele anterioare, īnveţi din mers, dispus să adopţi o atitudine complet nouă de viaţă, privind spre viitor cu alt tonus decāt īnainte, spunānd mult mai sigur pe tine: pot!

SATURN e īn Săgetător şi anul acesta iar pentru tine nu e tocmai cea mai fericită poziţie, pentru că sună, un pic, a depresie, a criză existenţială, a lipsă de orizont şi de optimism. Unii ar spune că te-ai īnchis prea mult īn tine īn ultimii ani, că eşti mai tăcut, mai sobru, dar nu e decāt o altă latură a personalităţii tale. Imaginează-ţi influenţa lui Saturn ca o oală sub presiune care prepară, mocnit, o substanţă pe care o vei folosi īn 2018, pentru a te scoate la rampă. E perioada īn care probabil te retragi de bună voie īn tine īnsuţi, īn cercul tău, īn sinele tău ascuns, pentru a te cunoaşte mai bine, pentru a te reformula şi restructura profund, iar roadele acestui proces se vor vedea peste cāţiva ani. Deşi casa XII nu e neapărat una foarte caldă şi tonică īn esenţă, avānd o īncărcătură psihologică şi spirituală foarte profundă, probabil aveai nevoie de acest răgaz, de această repliere de forţe, pentru a īnvăţa ceva nou, ceva profund, matur, īnţelept, ca pentru nişte examene majore care vor veni după ce Saturn va intra, īn 2018, īn zodia ta. E purificarea, sondarea īn adāncurile tale, cunoaşterea eului tău interior, oglinda īn care te priveşti singur, cu realism şi seriozitate, văzāndu-te aşa cum eşti. E şcoala vieţii la care mai aduni cāteva lecţii folositoare, dar pe fondul unei stări emoţionale şi psihice un pic mai fragile. Greu de crezut că gāndirea pozitivă va fi de partea ta īn tot acest timp, dar şi aceasta se poate īnvăţa! Totuşi, ceea ce trebuie să foloseşti tu cel mai mult īn acest interval e rugăciunea, legătura ta cu divinitatea, căutarea, descoperirea şi dezvoltarea eului tău spiritual, pentru că din acest proces interior se pot naşte alt om. Descoperi acum divinul din tine, indiferent care ar fi orientarea ta religioasă.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

PLUTO se află mai departe īn zodia ta. Nicio noutate, practic, dar prima parte a anului va fi totuşi un pic mai tensionată, deoarece Pluto va fi implicat īntr-un careu unicat cu URANUS şi JUPITER, de care sigur nu ai mai avut parte niciodată şi care cere de la tine multă toleranţă, dar şi voinţă pentru a restabili ordinea īn viaţa ta. Tensiunea se va resimţi la tot pasul, şi acasă şi īn societate, dar cāt timp īţi aduci aminte de calităţile Capricornului - răbdare, maturitate, concentrare, organizare, detaşare, īnţelepciune - orice situaţie cu iz de conflict va reveni la normal fără efecte majore. Dar dacă acest aspect va scoate din tine tot ce-i mai agresiv, rişti să dai peste cap echilibrul pe mai multe planuri ale vieţii tale, ca atare… suportă!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Pānă pe 28 aprilie, NODUL NORD trece īncă prin Fecioara, printr-o zodie de pămānt ca şi a ta, şi īţi canalizează atenţia spre produsele minţii tale, spre energia care īţi alimentează creierul, spre ceea ce īţi satisface ţie setea de cunoaştere. Studiile sunt acum īn prim plan, o necesitate, un imperativ, fie că e vorba de o facultate din care vei ieşi cu o patalama ce īţi va asigura mai apoi un loc de muncă, fie că e vorba de şcoala vieţii, īnvăţānd din mers, zi de zi, ceea ce īţi va fi folositor apoi pentru o viaţă mai bine organizată şi mai stabilă. Poţi merge la cursuri de tot felul, afli o mulţime de informaţii, care toate, adunate, vor sta la baza experienţei tale de viaţă. Acorzi un interes sporit şi domeniilor mai elevate ale cunoaşterii: filosofie, medicină, artă, informatică, religie, spiritualitate, cunoaşterea unor culturi diferite decāt a ta (poate nu doar din cărţi, ci chiar ai ocazia de a trece prin acele locuri). Poate fi şi momentul īn care trebuie să te adaptezi altui loc pe această planetă, poate pentru că-ţi găseşti un loc de muncă īn străinătate sau īntr-un mediu complet nou, īn care eşti nevoit să aderi la noi reguli, legi sau principii pe care nu le cunoşteai īnainte. Fii deschis, receptiv şi dornic să-ţi deschizi mintea către lucruri sau domenii complet nou. Ai şansa de a călători mai mult, poate īn interes de serviciu. Ai ocazia de a cunoaşte oameni noi, de a relaţiona, de a īnvăţa de la ei. Standardul tău de viaţă creşte, nu te mai mulţumeşti cu ce ştiai īnainte, ci vrei mai mult, poţi mai mult, de fapt, deci ridică ştacheta şi fă tot posibilul să acumulezi, etapă cu etapă, noile informaţii şi cunoştinţe de care te vei folosi mai apoi ani de zile. Poţi spune că e o schimbare de mentalitate, de viziune asupra vieţii, de ţeluri, vise şi idealuri, pentru că te-ai maturizat şi ai devenit mai īnţelept, şi e normal să priveşti viaţa şi lumea dintr-o altă perspectivă, superioară celei anterioare. Gāndeşti diferit, şi bine faci!

Īndemnul perioadei: īnvaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strāmtă īn care ai trăit pānă acum, priveşte īn sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra īn Leu preocuparea ta se va īndrepta spre lucrurile mai ascunse, mai intime, mai secrete ale existenţei. Īmpreună cu Saturn īn casa XII, aceste element karmic va trece prin casa VIII, care are şi ea o īncărcătură psihică, foarte profundă, īncāt poate fi una din perioadele cele mai ciudate pentru sufletul tău, pentru eul tău interior. Sondezi adānc īn ceea ce eşti, ai fost şi poţi să devii, şi īnveţi din mers, din lecţiile destinului, ce trebuie să schimbi, ce trebuie să ştergi sau să īnchei, ce trebuie să dai afară din viaţa ta, pentru că nu-şi mai are rostul sau ce, dimpotrivă, trebuie să valorifici cu mai multă pasiune. E un proces de detoxifiere interioară profundă, deloc simplă, dar după ce şi Saturn va ieşi din casa XII şi Nodul Nord din casa VIII, īn 2018, vei fi alt om: purificat, nou, restructurat pe toate planurile, eliberat de o mulţime de ghiulele pe care le tot cărai după tine. E o perioadă de echilibrare karmică iar voi, Capricornii, sunteţi poate cei mai vizaţi din acest punct de vedere (nu uita că şi Pluto e īn zodia ta), ca atare voi treceţi prin procese de natură karmică, asta dacă eşti adeptul vieţilor anterioare. Dacă nu crezi īn alte īncarnări anterioare, atunci perioada aceasta īţi aduce la pachet probe de destin, lecţii de viaţă, crize existenţiale, căutări de sens, finaluri de drum, scoaterea la lumină a unor aspecte ascunse sau abandonate cāndva, deci nu sună tocmai simplu ce se petrece īn adāncul tău, dar e un proces de auto-cunoaştere de care aveai nevoie. Probele prin care treci vor avea, īn final, efecte benefice, pentru că acest proces de curăţare - deşi sever īn unele situaţii - nu va lăsa īn urmă decāt ceea ce īţi este cu adevărat benefic, ceea ce te īmplineşte, ceea ce te face fericit, ca atare nu te teme să mergi la această şcoală a vieţii! Īn final efectele vor fi sclipitoare, căci, practic, descoperi şi scoţi la lumină eul adevărat, cel care eşti tu şi de care poţi fi māndru. Dacă e nevoie, īţi restructurezi complet viaţa, de la zero, spre fericirea şi īmplinirea ta sufletească!

Īndemnul perioadei: īnţelege-te pe tine īnsuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, īncearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea īntr-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa īn profunzime, transformă-te īntr-un om mai bun, fii pregătit de orice!

Un alt eveniment astral special pentru tine e intrarea LUNII NEGRE īn Capricorn pe 9 noiembrie, unde va sta apoi cāteva luni. La cāte planete īn zone generatoare de lecţii ai, mai vine şi acesta ca să pună capac, dar nu trebuie să priveşti anul 2017 ca pe o sperietoare, ci dimpotrivă, ca pe o şansă de schimbare īn bine, pentru că, dacă n-ai primi un şut, poate nu ai face un pas mare īnainte, dacă nu ai da cu capul de pragul de sus, poate nu te-ai trezi la realitate. Aşa e şi anul acesta pentru tine, o cursă intensă, dar la final te aşteaptă alt om, altă viaţă, altă direcţie, altă mentalitate, deci o schimbare radicală de sens. Accept-o fără frică de schimbare şi fără īncăpăţānarea-ţi caracteristică, altfel şi hopurile vor rămāne mai de-al naibii fixate īn cale!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!

Iată cāteva dintre cele mai frumoase!

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mīndru. Acvaria® este marcă īnregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale