Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
AnualDin familia Acvaria va recomandam si:

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA

Toate spatiile Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Cuprins
Despre site. Contact
 
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscopul zilei
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual: 2016
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
 
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
 
SERVICII ASTRO
WWW.ACVARIA.EU

Despre astrolog Acvaria
Toate consultatiile
Comanda horoscopul tau
14 rubrici ASTRO-SMS
SMS Curierul destinului
SMS Mesaje angelice
SMS Interpretarea viselor
SMS Viata anterioara

SMS Relatii karmice
SMS Perioade karmice
SMS Misiunea personala
SMS Astro-calcul
SMS Cuplul, pe scurt
SMS Aspectul anului
SMS Marile hopuri
SMS Marile schimbari
SMS Cicluri planetare

SMS Sfat prietenesc
Arhiva raspunsuri
 
CUMPARA PIETRE DIN
Magazinul nostru online

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-20.11
CALCUL 1-20.11
CICLURI 1-20.11
CUPLU 1-20.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-20.11
INGERI 1-20.11
KARMA 1-20.11
MISIUNE 1-31.10
RELATII 1-31.10
SCHIMBARI 1-20.11
SFAT 1-31.10
VIATA ANTERIOARA 1-20.11
VIS 1-20.11
 
FAZELE LUNII IN DEC. 2016
Azi Luna este în zodia...
29.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
29.11-14.12 Luna in crestere
14.12 LUNA PLINA
14-29.12 Luna in descrestere
29.12 LUNA NOUA
29.12-12.01 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN DEC.2016
22.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
12.11-2.12 Mercur in Sagetator
2.12-4.01 Mercur in Capricorn
19.12-8.01 Mercur retrograd
12.11-7.12 Venus in Capricorn
7.12-3.01 Venus in Varsator
9.11-19.12 Marte in Varsator
19.12-28.01 Marte in Pesti
Jupiter in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Scorpion
Junon in Sagetator
 
 
Acvaria - Horoscopul anului


MAGAZINUL KRISTALE.RO S-A RELANSAT!
< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2016

HOROSCOPUL ANULUI 2016 PENTRU CAPRICORN

PERIOADE BUNE:

Voi, zodiile de pământ, sunteţi bine susţinute de Jupiter, pe perioada trecerii sale prin Fecioară (până pe 9 septembrie), ca atare, cu asemenea aliat care te ajută să-ţi materializezi ideile, planurile şi visele, la care se adaugă şi străjerul neclintit din zodia za de câţiva ani buni (Pluto în Capricorn), nu se poate vorbi decât de un an cu roade palpabile, vizibile, demne de tot respectul şi admiraţia, ca atare ţine-o tot aşa!

Venus vine în vizită prin zodia ta la începutul anului, între 23 ianuarie - 17 februarie, ceea ce-ţi înmoaie inima, te face mai blând, mai înţelegător, mai tandru, deşi tu nu eşti una dintre acele zodii care se laudă cu atâta căldură.

Şi Marte trece prin zodia ta în septembrie-noiembrie. Îl aştepţi de ceva vreme să-ţi mai anime un pic viaţa, să te mai scoată din rutină, apatie, pasivitate, ca atare profită din plin de acel interval pentru a lua taurul de coarne (sau Capricornul de coarne) şi a trece la fapte, indiferent despre ce proiecte măreţe e vorba.

PERIOADE GRELE.

Pe unii dintre Capricorni, Uranus din Berbec le cam dă viaţa peste cap (e vorba mai mult de Capricornii din a doua parte a zodiei), care agită spirele, insuflă un oarecare haos în viaţa lor, dar această furtună are un scop: acela de a-i stimula să facă ceva, să schimbe direcţia, să se elibereze de orice jug care îi ţine captivi în anonimat sau stagnare, ca atare Uranus, deşi e un revoluţionar cam agresiv, te obligă practic să-ţi iei inima în dinţi şi destinul în propriile mâini cai să porneşti pe o cale nouă. Ca orice nou început nu e simplu, mai ales pentru tine, care nu eşti tocmai cel mai mare iubitor de schimbare şi provocare dar de data aceasta va trebui să o faci! Altfel ratezi un val ascendent care te poate propulsa mult mai repede pe un alt nivel.

Şi Jupiter în Balanţă - după 9 septembrie şi apoi mare parte din 2017 - va cere mult de la tine, ca atare tu, Capricornule, eşti cumva prins în corzi, ţi se dă un ultimatum în care ţi se spune ferm: schimbi direcţia sau rămâi de bună voie blocat mulţi ani într-o zonă de confort comod care nu va aduce nimic nou? Profită deci de vântul schimbării care vine ca un tăvălug din mai multe direcţii, şi doar încăpăţânarea ta proverbială poate fi cea care se poate opune acestui val. Ca atare luptă cu reticenţa, cu pesimismul, cu frica de nou, cu plăcerea de a sta pe loc, cu banalul, pentru că ei pot fi cei mai mari inamici ai tăi. Rupe zăgazul, caută alt sens, pentru că e un moment bun să dai curs unei noi aventuri!

SENTIMENTAL.

Culmea, dar tu eşti una din acele zodii care parcă nu prea e preocupată de iubire, anul acesta. Sigur, nu înseamnă că lipseşte din peisaj cu desăvârşire, ci doar că nu e principalul plan care atrage atenţia astrelor în cazul tău. Mult mai preocupat eşti de muncă, de exemplu, de parcă acolo îşi concentrezi tu toată energia, ca atare iubirea, căsnicia, relaţia cu cel drag rămân cumva pe acelaşi teren ca în anul precedent, fără a aduce nimic nou sau spectaculos.

Dar pentru că Venus îţi face o vizită în ianuarie-februarie, după care îţi va alinta inima un pic şi în luna mai, s-ar putea spune că acestea sunt perioadele în care iubirea trece pe un nivel superior al preocupărilor tale. Poate începutul de an aduce chiar un eveniment marcant pentru sufletul tău, ceva ce nu vei uita curând, ceva ce rezolvă cu brio o situaţie ce trenează demult, ceva ce nici tu nu credeai că mai are rezolvare, deci fii deschis la soluţii, nu te opune lor. Doar frica de a acţiona poate fi cea care nu te va lăsa să duci la îndeplinire acea idee concretă prin care şi iubirea poate cunoaşte o liniştire binemeritată, o calmare a spiritelor, o împăcare, o decizie majoră aducătoare ulterior de calm.

PROFESIONAL.

Cât timp Jupiter (până pe 9 septembrie) şi Nodul Nord (tot anul) se mai află în Fecioară, tu eşti cel care se duce la şcoală cu rigurozitate, dornic să ştie mai mult, să acumuleze experienţă, să facă lumină în unele domenii pe care nu le stăpâneşti încă pe deplin. Eşti un învăţăcel avid de cunoaştere, şi o faci cu bucurie, cu seriozitate, conştient că toată viaţa, indiferent de vârstă, înveţi şi iar înveţi. Asta se petrece şi în cazul tău anul acesta, deci nu te opri din studiu!

Doreşte-ţi mai mult, deci caută să participi la cursuri şi conferinţe, devorează cărţi, stai de vorbă cu profesori şi mentori demni de ascultat, găseşte calea de cunoaştere cea mai adecvată pentru ceea ce doreşti să devii tu ca specialist, ca profesionist. Se poate spune că tot ce înveţi anul acesta - deşi asta deja se întâmplă încă de prin 2015 - va da roade după 9 septembrie, când Jupiter, doldora de informaţie teoretică şi practică după un an de studiu aprofundat, va începe să arate ce ştie! Tu eşti acela care începe să demonstreze tot ce a învăţat, deci nu te sfii, nu te teme, eşti bine pregătit, ia taurul de coarne şi munceşte!

Primele 5 luni ale anului, cât timp Lilith se mai află încă în zona carierei pe harta ta (şi încă de anul trecut se întâmplă asta) vei resimţi şi animozităţi, şi dezechilibre, şi situaţii neplăcute pentru imaginea şi poziţia ta profesională, dar după aceea, după ce Jupiter se va instala aici, în zona sa de vârf, după 9 septembrie, poţi crede cu tărie în puterea cuvântului succes. Gândeşte-te la raritatea momentului: îl aştepţi pe Jupiter aici de vreo 12 ani, deci e o vizită planetară mult visată, menită să-ţi amplifice sentimentul de valoare personală, de satisfacţie a muncii, un soi de fericire pentru ceea ce eşti! Laudele binemeritate pot veni de pretutindeni, iar intervalul 9-23 septembrie - când şi Venus şi Jupiter vor fi în acelaşi loc pe cer poate fi numit: şansa ta cea mare. Dacă programezi atunci cele mai importante evenimente de natură profesională, norocul va fi de partea ta! Succesul bate la poarta ta anul acesta dar nu uita un lucru: vine, dar nu ţi se pune pe tavă, pur şi simplu, ci e nevoie să şi lupţi un pic pentru a beneficia de el. E posibil ca tu însuţi să fii cel care se opune şanselor, şi dacă tu nu vrei, nimic nu se întâmplă împotriva voinţei tale. Dacă preferi banalul, obişnuinţa, lucrurile deja încetăţenite, nimeni nu ţi le poate lua!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a IX-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive.

DECI: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

KRISTALE.RO
Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016


Cristale si simboluri protectoare
in noul KRISTALE.RO


Din familia Acvaria va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

MAGAZIN ONLINE

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Servicii DOAR pentru Piatra Neamt:
Astrolog in Piatra-Neamt | Pet-sitter in Piatra-Neamt | Servicii pentru petreceri private in Piatra Neamt

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei | Pet-sitting-Piatra-Neamt | Anemona.Party

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale