Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
AnualSERVICII ACVARIA
OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de peste 100 lei

in cateva zile pe email
Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
Spatii Acvaria
Acvaria/Facebook
Acvaria-Astrolog/Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2015
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Astrolog ACVARIA
  ACVARIA.EU
  Consultatii Acvaria
  Servicii ASTRO-SMS
  Arhiva ASTRO-SMS
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
Despre cristale
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.11
CALCUL 1-10.11
CICLURI 1-10.11
CUPLU 1-10.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-10.11
INGERI 1-10.11
KARMA 1-10.11
MISIUNE 1-10.11
RELATII 1-10.11
SCHIMBARI 1-10.11
SFAT 1-10.11
VIATA ANTERIOARA 1-10.11
VIS 1-10.11
 
FAZELE LUNII IN NOV.2015
Azi Luna este în zodia...
27.10-11.11 Luna in descrestere
11.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
11-26.11 Luna in crestere
26.11 LUNA PLINA
26.11-11.12 Luna in descrestere
 
PLANETELE IN ZODII IN NOV.2015
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
27.08-2.11 Mercur in Balanta
2-20.11 Mercur in Scorpion
20.11-10.12. Mercur in Sagetator
8.10-8.11 Venus in Fecioara
8.11-5.12 Venus in Balanta
25.09-12.11 Marte in Fecioara
12.11-3.01 Marte in Balanta
Jupiter in Fecioara Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Balanta
Junon in Balanta
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

ACVARIA.EU

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2015


ATMOSFERA GENERALA.

Interesant an la orizont pentru tine, pe mai multe dimensiuni foarte diferite, ca şi cum ai avea parte de tot felul de experienţe, şi albe şi negre, şi sus şi jos, dar din care vei reuşi să extragi ce este mai bun pentru tine. Anul acesta tu eşti un creator, un constructor talentat care primeşte inspiraţie divină pentru a da startul unor noi direcţii de evoluţie şi care are la îndemână şi tot arsenalul necesar unui succes deplin. Vi fi de multe ori pus în faţa unor alegeri majore, capitale, poate chiar cu sensuri diametral opuse, ceea ce te va dezorienta şi mai şi, dar dai dovadă de acea maturitate şi înţelepciune specifice zodiei tale care te vor ajuta să cântăreşti situaţia atât de corect, încât să porneşti de fiecare dată în direcţia optimă. Imaginează-ţi viaţa ta ca şi cum ar fi un ocean, anul acesta, şi tu într-o călătorie pe o corabie pe acest ocean. Vin şi valuri, acum line şi frumoase, pe care te laşi purtat în voie, acum mari şi furtunoase, care te pun la încercare, dar nu ai motive de îngrijorare în acest voiaj, pentru că întotdeauna ai steaua călăuzitoare deasupra. Da, vor fi momente de derivă pe acest ocean, când credinţa ta este pusă intens la încercare şi nu mai crezi că se vede uscatul. Sunt şi momente când observi că ai pierdut contactul cu sursa ta de inspiraţie, tocmai de aceea această senzaţie de aparentă de rătăcire te ajută să cauţi cu şi mai multă ardoare Calea şi s-o regăseşti, pentru că sunt şanse să fie acum într-o tonalitate şi lumină complet diferită decât înainte. Vei avea o relaţie cu cerurile mult mai profundă şi mai serioasă decât înainte, ca atare momentele când vei pune sub semnul întrebării credinţa ta - în tine, în destin, în Dumnezeu - au de fapt rolul de a face lumină în sufletul tău. Descoperi că acum credinţa ta are un alt fundament. Te deschizi, începând cu 2015, spre altă formă de spiritualitate sau de cunoaştere, în care te vei regăsi cu adevărat, încât te vei întreba cum de ai aşteptat atâta vreme ca să ajungi aici? Prin studiu, meditaţie, rugăciune, călătorii iniţiatice şi dialog cu tine însuţi şi cu ghizii tăi vei descoperi o altă cale minunată care te apropie şi mai mult de adevăratul tău potenţial spiritual. Continuă deci căutările!


Nu e un an deloc uşor, însă, pentru că acest Pluto, bine înfipt în curtea ta, va primi multe aspecte tensionate pe parcursul anului, unele din ele unicat, care vor afecta, într-un fel sau altul toate zodiile, dar tu poţi fi una dintre cele mai vizate. De exemplu, careul pe care Pluto şi Uranus îl formează aproape tot anul (cu o pauză de respiro între iulie-octombrie) cere enorm de la tine, cere curajul schimbării, cere să lupţi cu proverbialul tău conservatorism, cu senzaţia de comoditate şi rutină în care te-ai complăcut, cere să lupţi cu vechiul şi să laşi noul să intre în viaţa ta, indiferent de pe ce plan al vieţii personale vine provocarea schimbării. Poate alt domiciliu, poate alt partener, poate alt destin, poate alte nevoi afective, dar care te trag de mânecă să le iei în serios. Se va da aproape tot anul o luptă între a rămâne ancorat într-o zonă aparent calmă şi a o lua de la capăt într-o direcţie nouă, îndrăzneaţă, poate şi riscantă, şi cum nu eşti un foarte mare amator de schimbare, i te vei opune de multe ori… Până la urmă noul va deveni, cumva, obligatoriu, înspre binele tău, şi, oricât te vei lupta cu el, tot se va instala în viaţa ta, indiferent dacă eşti sau nu pregătit de asta…

Dar nu fi chiar atât de panicard, nu înseamnă că schimbarea vine cu crize şi suferinţe! Poate fi vorba de ceva extrem de bun, dar dintr-o uşoară lene care te încearcă, preferi să laşi lucrurile deja cunoscute să te stăpânească mai departe. Ei, nu e chiar aşa, ai să vezi ce suflu nou şi plăcut intră în casa ta pe perioada trigonului pe care Jupiter îl formează cu Pluto în perioada septembrie-noiembrie, acesta fiind vestea de schimbare de anul acesta! Suficient de puternică încât să te propulseze spre altceva, să te motiveze să accepţi provocarea. Nu-i spune cu atâta încăpăţânare nu, pentru că e un aspect unicat, nu ai mai avut parte niciodată de el şi, dacă e să se mai repete, va fi abia peste vreo 12 ani… ca atare vine acel ordin de demolare cu scopul unei re-construcţii pe acelaşi teren, acea sclipire de geniu care te ajută să iei o decizie de zile mari prin care să dai alt curs vieţii tale.

Uranus, de acolo din Berbec, nu prea e aliatul tău numărul unu, pentru că el e cel care aduce multă tensiune în sufletul tău. E ca un vulcan în clocot inima ta acum, vrei multe, dar parcă nu ai şi curajul de a le da curs, deci să nu te miri că şi anul acesta e un fel de du-te-vino între stări contradictorii: ba începi, ba te opreşti, ba evoluează toate ca pe roate, ba se poticnesc, pentru că tu eşti cel care nu alimentează în mod constant motorul, ci o faci în hopuri, pentru că nu eşti decis ce vrei. Te răzgândeşti de atâtea ori, încât e şi normal să-ţi fragmentezi marile planuri în bucăţele mici care îţi dau impresia că nimic nu se leagă.

Saturn în Săgetător, aşa cum e începând cu anul acesta, nu prea te susţine, el va fi adeseori inamicul din umbră care te face să te temi şi să te îndoieşti de orice. Sunt momente când îţi pierzi credinţa, speranţa, bucuria, inspiraţia, ba pentru unii Capricorni, anul 2015 seamănă cu o vagă depresie şi însingurare, dar cu care poţi lupta! Saturn în Săgetător, deşi te face mai singuratic (deşi eşti deja), te ajută să te apleci mai profund asupra nevoilor tale interioare, redescoperind acolo valori pe care nu le-a dezvoltat suficient de mult. Spiritualitatea, cunoaşterea, studiul pot fi câteva din elementele pe care le remarci acum cu altă profunzime decât înainte şi te vei dedica lor cu mai mult interes, conştient că de acolo vine înţelepciunea!
Intrarea lui Jupiter în Fecioară în luna august e binevenită, pentru că intră într-o zodie de pământ, ca şi a ta, şi te va susţine excelent în tot ce vrei să realizezi, să înveţi, să decizi! El îţi va aduce ideile cele mai clare, deciziile cele mai ferme, informaţiile cele mai utile, deci bucură-te că ai asemenea colaborator inteligent prin preajmă, pe care îl poţi pune serios la treabă în beneficiul reorganizării întregii tale vieţi. Acest tranzit va avea un astfel de efect: ca un curs intensiv pentru tine în care afli foarte concret cum să faci ordine în viaţa ta.

IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.

Iată un plan în care nu s-ar spune că se petrec evenimente ieşite din comun, anul acesta, dar asta nu înseamnă că te poţi culca pe o ureche, dacă viaţa ta sentimentală merge bine, sau să-ţi torni cenuşă în cap, dacă nu merge chiar aşa cum ai dori. Surprize pot să apară în continuare! Tranzitul planetei Jupiter prin Leu îţi dă multă pasiune, magnetism, erotism, ceea ce de obicei nu prea te reprezintă, pe tine, un om raţional şi sobru din fire, dar acum s-ar putea să descoperi alt mod de a-ţi manifesta iubirea, într-o formă mai aprinsă, mai… focoasă! Ar fi atmosfera propice unei pasiuni nebune, unei aventuri sentimentale, dar care nu s-ar zice că duce prea departe, de parcă flacăra se stinge repede şi pasiunea se consumă rapid…

Pot apărea câteva momente mai tensionate pe parcursul anului, de exemplu şi începutul şi sfârşitul de an te găsesc într-o pasă ceva mai impulsivă, mai nervoasă, încât nu ar fi deloc exclus să se işte conflicte între tine şi partener, aceleaşi ciondăneli inerente în orice cuplu care vin şi pleacă, trec ciclic prin viaţa ta şi eşti obişnuit cu ele. Eventualele neînţelegeri ar putea reveni uşor la normal dacă puneţi amândoi accent pe o comunicare clară, sinceră profundă şi neapărat pe arsenalul de vorbe romantice şi calde! Nu uita cât de important e să faci declaraţii, să-ţi exprimi în cuvinte potrivite iubirea, pentru că şi acestea sunt instrumente de succes. Pune accent pe prietenia care vă leagă, pe necesitatea de a aduce mereu ceva nou şi în cuplu, deci nu lăsa rutina şi monotonia să pună stăpânire pe voi, chiar dacă, în sinea ta, preferi lucrurile pe care le cunoşti foarte bine, dar de câţiva ani încoace nu prea s-ar spune că e linişte în casa ta, ci mai multă agitaţie, schimbare, înnoire, un pic de gălăgie care vă mai pune pe toţi un pic în priză!

Lunile martie-iunie - dar mai puţin luna mai - pot redresa atmosfera în plan sentimental, deci profită de ele pentru a repara ce nu a mers tocmai bine, dar şi pentru a iubi mai intens, poate chiar cu şansa unei noi relaţii. Dacă ar fi să te îndrăgosteşti din nou, luna februarie ar oferi atmosfera de vis în care să te laşi dus de vise frumoase în doi, poate pentru că întâlneşti abia acum pe cineva care-ţi fură inima. Luna mai vine cu un moment ceva mai tensionat în cuplu, dar aşa ceva se tot întâmplă de câţiva ani aproape încoace, nu s-ar spune că e ceva complet nou, şi aşa cum vine furtuna, tot aşa trece, pentru că unul din voi vrea să controleze prea mult relaţia şi celălalt nu suportă. În luna mai trebuie să lupţi cu orgoliile, cu încăpăţânarea, să încerci să uiţi ce nu a mers tocmai bine în ultima perioadă şi să laşi inima să ia decizii acum, nu mintea, care ar putea fi cam rigidă.

Da, există şi un moment de vârf în iubire anul acesta, şi el se întinde pe parcursul lunilor iunie-iulie, când se formează un minunat trigon între Venus şi Jupiter în zodii de foc, cele două fiind planetele norocoase ale zodiacului, iar în cazul tău e vorba de iubire! O nouă iubire se arată la orizont sau poate cea veche se intensifică, se reaprinde, se manifestă mult mai pasional, ceea ce poate fi perfect pentru a relansa relaţia, dacă ea alunecase cumva în rutină. Luptă deci cu rutina, n-o lăsa să se manifeste nici în amor, pentru că e nevoie mereu de ceva nou în cuplu.

SERVICIU. CARIERA.

Cariera este unul din planurile pe care le-ai luat foarte în serios în ultimul an, şi aceeaşi importanţă îi acorzi şi pe perioada tranzitului Nodul Nord prin zona carierei. Nodul Nord va mai pune accent pe acest plan al vieţii până prin octombrie, deci ai aproape un an la dispoziţie să echilibrezi mai bine balanţa în plan profesional, să restabileşti liniştea şi armonia. Dacă ceva nu mergea bine, e posibil să iei decizii foarte categorice chiar în primele 3 luni ale anului, prin care te arăţi dispus s-o iei de la capăt, spre altă profesie, dacă descoperi că cea pe care ai mers până anul nu te mai satisface. Vrei parcă mai mult, şi dacă nu ai făcut deja unele modificări majore în 2014, ai acum timp să faci pasul cel mare. Poate ţi-e frică să nu dezechilibrezi ce ai, dar trecerea Nodului Nord pe aici arată că destinul tău profesional e într-un moment decisiv, la o răscruce şi trebuie să extragi nişte concluzii. Dacă lucrurile erau incerte în acest plan, anul acesta poţi face lumină ca să ajungi la o stare de bine şi confort. Dar dacă totul mergea bine şi ţi se părea că nimic nu poate destabiliza cariera, ai putea avea surprize chiar la începutul anului.

Dacă îţi pui întrebarea, la modul cel mai serios, dacă te vezi făcând acelaşi lucru şi peste 20 de ani, ceva îţi spune că nu şi că ar fi un moment excelent să schimbi registrul. În acest an mulţi Capricorni pot descoperi că ei doreau totuşi altceva, poate au mers pe acea cale mai demult dar au renunţat pentru că nu le inspira încredere şi stabilitate, dar acum ceva îi face să se gândească şi la împlinire, şi la satisfacţia profesională. Nu te mai interesează atât de mult nici banii, nici poziţia, nici succesul, ci ceea ce simte sufletul tău când te duci la serviciu. Dacă inima ta nu e mulţumită, analizează cu luciditate, pune în balanţă avantajele şi dezavantajele, pentru că este momentul pentru a porni spre o altă direcţie. Poate mai găseşti şi altceva care îţi face plăcere sau, dacă ai acest noroc, poţi face două lucruri în acelaşi timp: un job de zi cu zi care să-ţi ofere stabilitatea necesară, şi un alt job, ocazional, în paralel, de unde îţi extragi tu energia pozitivă şi bucuria. Dacă implică şi unele talente artistice, cu atât mai bine pentru tine!

Există un moment sensibil pe parcursul acestui an, undeva între august-octombrie când Nodul Nord şi Luna neagră se vor întâlni în Balanţă, undeva chiar pe Mijlocul cerului, deci exact peste imaginea ta profesională. Ciudat moment, pentru că poate avea conotaţii diametral opuse, ca atare trebuie să fii pregătit pentru un eventual cutremur, unic ca stare şi intensitate în viaţa ta, dar care nu sunt neapărat negative. E ca şi cum tot echilibrul este dat peste cap de un eveniment, de o decizie, de o situaţie care te pune în faşa unei alegeri majore. În astfel de moment ai putea fi în stare să-ţi dai chiar demisia de la un job într-un moment de nemulţumire, şi să te arăţi ferm pregătit să porneşti într-o altă direcţie. Sau poate un scop în care ai investit enorm se dovedeşte a nu fi chiar aşa cum ai sperat şi să revii tu singur cu picioarele pe pământ, încercând să redresezi situaţia. Dacă simţi că nu mai poate continua o anumită cale profesională, analizeaz-o la sânge şi spune mai concret ce vrei!

Trecerea Lunii Negre prin zona carierei, începând cu luna august, va avea şi efecte nedorite asupra reputaţiei tale, ca atare există riscul să atragi unele pete peste renumele tău, unele reproşuri pe care nu le meriţi, unele evenimente neplăcute în evoluţia profesională, deci trebuie să lupţi mai atent să păstrezi echilibrul în tot ce faci. Luna Neagră nu a mai trecut pe aici de prin 2006, şi nu s-ar zice că e un musafir prea amuzant, ci unul care poate dezechilibra multe din planurile pe care ai reuşit să le aduci, în ultimii ani, cu greu pe un teren stabil. Poate nu e neapărat o perioadă de probleme profesionale, ci mai degrabă de sentimentul că nu eşti apreciat aşa cum ai dori, de mania persecuţiei, de un moment de auto-învinuire, de lipsa plăcerii în ceea ce faci. Va trebui probabil să tragi o linie peste cariera ta: mergi mai departe fără satisfacţii sau spui acum stop şi încerci să readuci bucuria de a munci, făcând altceva?

Unii Capricorni da, vor spune adio unei foste cariere sau unei vechi funcţii, descoperind că inima lor nu avea nevoie de asta ci doreau cu pasiune altceva. Vocaţia se poate arăta în viaţa multora şi nu e exclus să vă propulseze spre cu totul altceva decât înainte. Da, e de muncă şi de învăţat, dacă te laşi ghidat de chemarea interioară, da, vor fi şi momente când te vei îndoi că e bine, că e momentul, că ţi se potriveşte, dar la alţii schimbarea aceasta vine atât de abrupt, încât nici nu au timp să se mai gândească. Tu eşti genul de om care are nevoie de mai mult timp de gândire şi o astfel de situaţie, pe nepusă masă, cu termene limită foarte mici, te cam stresează. Dar fii sigur că ceea ce alegi, calea pe care porneşti, sensul cel nou către care ţinteşti e spre binele tău şi, încetul cu încetul, vei ajunge la perfecţiune! Poţi realiza mai mult, dar ţi se cere curajul schimbării, dacă satisfacţia nu mai apare din direcţia cu care te-ai obişnuit.

SFATURI.

Poţi folosi tendinţa de retragere şi de izolare într-un sens benefic ţie, pentru că liniştea de care poţi beneficia în acest mod e perfectă pentru a te regăsi pe tine, cel adevărat, pentru a a-ţi replia forţele, cum s-ar spune, pentru un nou atac în curând. E liniştea dinaintea unei etape mult mai animate şi mai intense din viaţa ta, dar, ca înainte de orice perioadă plină, ai nevoie de odihnă, de somn, de încărcarea bateriilor. Concentrarea este cheia succesului pentru tine, anul acesta, pentru că dacă îţi risipeşti energiile şi gândurile în toate direcţiile, nimic stabil nu se ridică, Focalizează-ţi toate resursele de curaj, de încredere, de optimism, spre o altă etapă din viaţa ta, şi dacă vezi că unele planuri nu duc acolo unde visai, orice ai face, ar fi bine să le laşi deoparte, măcar pentru o vreme, şi să te ocupi de altceva cu prioritate. Unele vise nu se pot împlini chiar acum, nu sunt întrunite toate condiţiile favorabile în acest sens, dar decât să-ţi canalizezi toată atenţia spre acel lucru şi el să nu se materializeze, nu mai bine te gândeşti la altceva, care ar putea avea efecte mult mai bune? Deci evită să te cramponezi de un singur plan şi, văzând că nu iese, să aluneci spre tristeţe. Alte câteva variante aşteaptă să fie dezvoltate cu rezultate mult mai bune. Ai şansa de a ierta multe, de a te ierta pe tine, pentru erori din trecut, de a-i ierta pe alţii, poate de a-i readuce în viaţa ta, deci ai încredere că, anul acesta, eşti ocrotit de astre şi tot ce faci aduce, într-un final, marea ta bucurie. Da, uneori te vei îndoi de asta şi vei spune: unde-i bucuria aceea?, dar dacă laşi pesimismul şi negativismul la o parte, vei vedea în spatele lor lumina cea mai frumoasă, aducătoare de fericire! Ţi se cere mult curaj, toleranţă şi încredere că totul merge spre bine!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015


IN KRISTALE.RO
Bratari din cristale naturale pe elasticCuloare si energie pura!

OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de
peste 50 lei primesti

aplicabil la urmatoarea comanda
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor