Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
   
   
Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
AnualSERVICII ACVARIA
OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de peste 100 lei

in cateva zile pe email
Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
Spatii Acvaria
Acvaria/Facebook
Acvaria-Astrolog/Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2015
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Astrolog ACVARIA
  ACVARIA.EU
  Consultatii Acvaria
  Servicii ASTRO-SMS
  Arhiva ASTRO-SMS
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
Despre cristale
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.11
CALCUL 1-10.11
CICLURI 1-10.11
CUPLU 1-10.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-10.11
INGERI 1-10.11
KARMA 1-10.11
MISIUNE 1-10.11
RELATII 1-10.11
SCHIMBARI 1-10.11
SFAT 1-10.11
VIATA ANTERIOARA 1-10.11
VIS 1-10.11
 
FAZELE LUNII IN NOV.2015
Azi Luna este în zodia...
27.10-11.11 Luna in descrestere
11.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
11-26.11 Luna in crestere
26.11 LUNA PLINA
26.11-11.12 Luna in descrestere
 
PLANETELE IN ZODII IN NOV.2015
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
27.08-2.11 Mercur in Balanta
2-20.11 Mercur in Scorpion
20.11-10.12. Mercur in Sagetator
8.10-8.11 Venus in Fecioara
8.11-5.12 Venus in Balanta
25.09-12.11 Marte in Fecioara
12.11-3.01 Marte in Balanta
Jupiter in Fecioara Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Balanta
Junon in Balanta
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

ACVARIA.EU

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2015


ATMOSFERA GENERALA.


E anul în care trebuie să acorzi o mai mare atentie relatiilor din viata ta, pentru că îti vei arăta din nou calitătile de prieten bun, de tovarăs de nădejde, de camarad la bine si la greu. Sigur că vei astepta acelasi lucru si de la cei pe care îi consideri deja prieteni, dar tocmai pentru că acorzi mai mare atentie acestui plan, fii pregătit si pentru a face putină ordine prin mediul tău de cunostinte. Unii vin, altii pleacă, asa e viata! Unii prieteni nu au apărut în calea ta ca să rămână pentru totdeauna, ci doar pentru a juca un rol trecător după care să-si vadă de drum. Nu trebuie să suferi dacă pleacă, nu trebuie nici să te cramponezi de relatia cu ei, pentru că dragoste si prietenie cu de-a sila nu se poate. Si tu vei iesi din viata altora, de comun acord sau din proprie initiativă, pentru că nicio prietenie nu tine vesnic. V-ati jucat rolul reciproc unul în viata celuilalt, v-ati învătat lectiile pe care vi le-ati predat unul altuia, dar acum e bine să vă eliberati. Că vrei sau nu vrei ca acest lucru să se întâmple, asteaptă-te totusi la schimbări de directie în relatia cu unele persoane. Poate fi o eliberare binefăcătoare si de o parte si de alta. Dar surpriză: dacă locul rămâne vacant, fii pregătit să-ti faci noi prieteni, poate mult mai buni, mult mai preocupati de persoana ta, mult mai acordati la lungimea ta de undă pentru că da, poate fi anul în care îti poate apărea în cale o persoană cu rol de destin pentru tine. Într-o zi vei întelege de ce a apărut el în calea ta ca purtător al unei misiuni karmice!


Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Leu si Saturn în Săgetător - o triadă de foc rarisimă! - si tu - alături de Leu si Săgetător - esti una din zodiile favorizate de mari schimbări si actiuni de înnoire a propriei vieti. Cel putin prima jumătate a anului e un adevărat motor la turatie maximă pentru tine pe care trebuie să-l valorifici din plin pentru orice schimbare de proportii din viata ta, acele schimbări pe care le doreai dar nu considerati că detii toate resursele necesare succesului. Acum le ai la dispozitie: si curaj, si dorintă, si ambitie, si optimism, si entuziasm, si creativitate, si energie, deci cam tot ce-ti trebuie pentru succes deplin pe toate planurile.

Clar că e un an plin de evenimente, dar deloc simplu! Multitudinea de aspecte rarisime care te au în vizor vor agita apele în viata ta, dar poate aveai nevoie de asemenea înnoire totală! Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 20 februarie - 23 aprilie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Soarele, Mercur, Venus si Marte - îti vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simti excelent cu Marte, propriul tău guvernator aici, în casa proprie, , deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, teluri mari de atins, dorinte de împlinit, profită din plin de acest interval tonic, dinamic - 20 februarie - 31 martie - deoarece toate resursele tale de energie sunt la cota maximă!

Nu uita că îl ai în continuare pe Uranus în zodia ta, ceea ce va duce mai departe revolutia ta personală începută încă din 2011. Dar între ianuarie-martie 2015, se simte un aer nou si în acest sens. Revolutia atinge un punct culminant, pe perioada opozitiei unicat care se formează între Uranus, bine instalat în zodia ta, si Nodul Nord din Balantă. Da, e ceva unicat, nici tu, nici alte zodii nu au mai trecut printr-un aspect similar vreodată, iar pe tine se pare că te vizează major. Poate fi perioada celor mai mari răsturnări de situatie, ori declansate prin proprie initiativă, ori declansate de împrejurări de destin pe care nu le poti controla, dar pregăteste-te pentru altceva decât înainte. Orice se poate întâmpla sub influenta unui astfel de aspect: o modificare de atitudine a ta fată de tine însuti si fată de ceilalti, de perspectivă asupra vietii, o personalitate nouă, de parcă devii alt om, dar nu te astepta ca schimbarea aceasta să decurgă lin si blând, pentru că e vorba totusi de Uranus aici, care nu lucrează fin, cu instrumente de precizie, ci abrupt, impulsiv, fără menajamente. Esti pus în gardă că pot avea loc adevărate surprize de destin prin care esti nevoit sau, cu mai mult noroc, o faci de bună voie, alegând tu însuti această nouă cale, să schimbi major macazul în viata ta, pornind spre un alt EU sau o altă viată. Apar deci schimbări neprevăzute si destul de bruste pe care trebuie să le accepti din mers, fără să ai prea mult timp de reactie, si să le duci mai departe cu succes, luând din ele ce e mai bun pentru tine! Acest aspect de destin va influenta primele 3 luni ale anului 2015, dar efectele benefice ale acestor modificări se vor vedea mai ales în martie, când, privind înapoi, vei fi multumit de rezultate. Chiar dacă până atunci esti prins în mijlocul tornadei, după ea rămâne altă viată si alt TU, încât merită să astepti transformarea cu entuziasm!

IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.

Printre domeniile vizate de acest eveniment astral unic poate fi si viata de cuplu. Cei singuri pot avea acum o întâlnire de destin marcantă cu un om cu care ar putea avea sansa formării unui nou cuplu.

Jupiter mai stă în zona iubirii până în august, deci poti beneficia de razele sale pasionale, de energia sa binefăcătoare, de sentimentele sale aprinse pentru a reaprinde flacăra iubirii în relatia care te interesează sau de a cuceri pe cineva nou, dacă apare ocazia! Si cu sigurantă apare, mai ales la vară, când sunt întrunite toate conditiile unor idile frumoase, unor povesti de amor adevărate, unor evenimente de suflet care să te facă fericit. Nu uita de evenimentul major din primele 3 ale lunii care te transformă în alt om, deci, la alt om, meriti si alt fel de partener!

Luna ianuarie e ceva mai tensionată în iubire, pentru că poti descoperi că cel cu care dezvoltai o relatie si care credeai că te completează perfect nu (mai) are chiar aceleasi gânduri de viitor ca tine, poate nu vă concentrati asupra acelorasi teluri, ceea ce poate zdruncina iubirea voastră. Dar decât să vâsliti amândoi în directii diametral opuse si să investiti între timp iubire si energie, mai bine să vă dati seama de asta acum, oricât de neplăcut ar părea, ca să nu vă treziti mai târziu că evoluati pe drumuri paralele!

Bucură-te, în schimb, de minunata conjunctie Venus-Jupiter din Leu din iunie-iulie, pentru a începe o nouă iubire, pentru a-ti declara sentimentele, dacă nu ai făcut-o până acum, pentru a face o cerere în căsătorie sau chiar de a spune deja da la Starea Civilă. Vara e intensă în ce priveste amorul deci deschide-ti inima si trăieste cu pasiune fiecare dar!

Cei deja căsătoriti pot trece însă printr-o mare probă de viată care le pune la încercare soliditatea relatiei, fidelitatea si loialitatea, compatibilitatea cu partenerul, capacitatea de a face totul pentru a mentine echilibrul în cuplu, învătând acum cel mai bine lectia controlului egoismului, a armonizării cu celălalt, a reciprocitătii si a tolerantei,  ca atare înarmează-te cu toate aceste resurse pentru a restabili mult dorita armonie, în cazul în care s-a mai pierdut pe parcurs. Întâlnirea pe care o va avea Luna Neagră cu Nodul Nord în zona căsătoriei undeva între august-octombrie poate avea conotatii speciale pentru viata de cuplu, dar nu dintre cele mai fericite, acesta fiind probabil cel mai fragil moment de pe parcursul anului în căsnicie. Trebuie să acorzi o mai mare atentie tonului cu care discuti, deciziilor pe care le iei alături de partener, solutiilor care se cer aplicate în relatia voastră pentru că, nu uita, e un an în care relatiile cer cea mai mare investitie de energie, iar căsnicia e cea mai importantă dintre ele. Posibil să vă răniti unul pe altul prea usor în acele luni, poate faceti fiecare lucruri care destabilizează armonia cuplului, poate treceti prin adevărate teste ca să demonstrati că vreti, puteti si meritati să mergeti mai departe umăr la umăr, numai că, sub influenta unui astfel de aspect, relatiile fragile sau cele care nu au fost sortite să fie împreună  riscă să se destrame. Hei, nu te speria, aici e vorba de relatiile nepotrivite, cele care nu te-ar face fericit pentru nimic în lume, cele pe care te încăpătânai să rămâi de frică, cele în care erai tinut cu forta, cele în care relatia e mai degrabă o povară, încât ruptura, dacă se produce, ar fi de fapt cel mai bun lucru pe care îl puteai astepta.

Pe 10 octombrie, Nodul Nord părăseste zona dedicată vietii de cuplu de pe harta ta. Punct de bilant, asadar: se presupune că în intervalul care s-a scurs din martie 2014 si până acum ai învătat tot ce era de învătat despre partenerul tău, despre tine în relatie cu jumătatea ta, despre tot ce e legat de viata în doi, pentru a te putea relaxa si tu un pic. Acest interval de un an si ceva cât Nodul Nord a pus accent pe viata în doi a fost probabil unul din cele mai extenuante, dar si cea mai bună scoală a vietii pentru tine. Cât ai învătat în acest interval - martie 2014 - octombrie 2015 - despre rolul tău în cuplu, nu ai învătat poate toată viata! Închide cu recunostintă această etapă, multumind că ai ajuns aici, că ai alături de tine omul cel mai potrivit, că privesti de la alt nivel căsnicia, deoarece sigur o vezi altfel acum, după ce ai trecut prin atâtea si ai acumulat experientă. Pentru marea majoritatea a Berbecilor - mai ales cei ajunsi la maturitate - se încheie cel mai greu, cel mai intensiv, cel mai important curs de destin în care au aflat, de fapt, ce e căsnicia si ce au ai de oferit tu în acest sens. Dacă ati iesit din această etapă cu acelasi partener alături, dacă tot în această etapă ti-ai ales partenerul, dacă ati reparat în acest timp marile puncte sensibile si dacă acum privesti la partener cu optimism si încredere înseamnă că ce a fost mai greu a trecut si lectia vietii de cuplu a fost asumată cu succes. Timp de 18 ani poate fi liniste si armonie în căsnicia ta… Dar dacă în acest interval căsnicia s-a apropiat de final, s-a destrămat sau s-a subrezit, nu te crampona: înseamnă că acel om si acea relatie nu are garantia fericirii tale si tie ti-e mai bine… fără.

SERVICIU. CARIERA.

Profită din plin de perioada martie-aprilie pentru marile tale scopuri profesionale, pentru că ai energie din belsug si esti foarte bine motivat, foarte bine pregătit pentru orice mare scop profesional. Triada de foc - Uranus-Jupiter-Saturn în zodii de foc în prima jumătate a anului - pe tine te favorizează la maximum, deci hai, fă ceva cu viata ta, acum e momentul, mai ales în martie, când îl mai ai si pe Marte în ograda ta, deci ai rezervorul plin de benzină!
Totusi, trebuie să ai în vedere câteva detalii. Luna Neagră trece prin zona locului de muncă în primele 8 luni ale anului, eveniment care nu s-a mai întâmplat de 9 ani în viata ta, deci poti spune că vine o perioadă ceva mai apăsătoare, mai obositoare, mai fragilă la serviciu, când sarcinile te vor coplesi, când ti se va părea că muncesti mai mult, dar cu satisfactii mai mici, că nu esti apreciat la justa valoare iar sansele tale de afirmare sunt mici, că mereu trebuie să lucrezi pentru altii sau sub îndrumarea altora… Dar nu te grăbi să consideri că 2015 e cel mai sensibil moment pentru tine la locul de muncă, pentru că nu asa se pune problema. E doar o mai adâncă sondare a propriilor tale resurse! Esti ca pe valuri acum: poate Luna Neagră în Fecioară te duce în jos pe val, până în august, dar wow, tot atunci apare si cârligul binefăcător ce te trage înapoi în sus, pe vârful valului, pentru că, tot în august, Jupiter se mută în Fecioară - ultima oară când a trecut pe aici a fost prin  2004-2005, deci îl astepti de ceva vreme! - si ameliorează sau repară tot ce eventual Luna Neagră a mai subrezit în prima parte a anului. Acesta e semnul că niciodată nu trebuie să privesti lucrurile dintr-o singură perspectivă: pentru că uneori e nevoie să dai un pic înapoi pentru a-ti lua avânt către o etapă si mai importantă. Cu Jupiter în zona locului de muncă după 11 august, si mai apoi si cu Nodul Nord aici după 10 octombrie, iată că se prefigurează deja sfera care atrage cea mai multă atentie din partea ta din a doua parte a anului (si mai apoi tot 2016): MUNCA! Chiar  dacă Luna Neagră te face să ai unele temeri sau emotii negative cu privire la jobul tău, nu le pune la suflet si nu le da putere, pentru că e firesc să mai apară uneori si insatisfactii, pentru că ai ceva de învătat din ele!

Ceea ce e si mai important începând cu acest an, e faptul că ai sansa de a te apuca de învătat, de a-ti continua studiile în caz că le-ai abandonat cândva, de a le aprofunda, în caz că doreai si mai mult, sau de a începe abia acum acea scoală (ca institutie, sau ca etapă a vietii) care te va duce, mai apoi, spre cariera ta de succes de mâine! Saturn trece prin Săgetător, ceea ce pe tine te favorizează să înveti mai profund, cu mai multă ambitie, cu mai multă dorintă de a sti si aprofunda, ca să-ti extinzi universul cunoasterii spre domenii mult mai complicate. Esti mult mai atras spre studiu, încât te vei mira si tu cât de dornic esti de a te înscrie la tot felul de cursuri, de a participa la tot felul de seminarii, conferinte si workshopuri, de a te duce la bibliotecă sau de a-ti cumpăra teancuri imense de cărti. E vremea perfectă pentru o dezvoltare personală superioară, pentru că simti că te îmbogătesti si spiritual, si intelectual, semn că te maturizezi si formezi, încet, altă impresia despre tine pe oriunde ai merge: ca un om mai întelept, mai matur, mai profund, care stie ce spune, un om de la care se poate învăta.

Cariera ta primeste acum acel fundament mai solid, mai adânc, si esti tot mai mândru de cel care devii cu fiecare nouă treaptă pe care o urci în evolutia ta intelectuală. Capeti mai multă experientă, afli lucruri din ce în ce mai interesante. Faptul că înveti atât de multe si depui atâta energie la serviciu e garantia certă că imaginea ta profesională capătă contur din ce în ce mai bine si arăti lumii câte stii si câte poti.  Nu te opri la cel care ai fost în 2014, ci caută ca si în acest an să mai urci un pas, să te mai extinzi si să mai înaintezi, pentru că ai toate motoarele aprinse!

SFATURI.

Pentru că e un an de schimbare - de decor, de atitudine, de mentalitate, de relatii - fii constient că ai ajuns la un final de călătorie, la o destinatie intermediară doar, cu scopul de a începe o altă aventură. Ai sansa, anul acesta, să repari multe, să schimbi multe, să stergi multe, să ierti multe, atât la tine, cât si la altii, să închizi mai multe capitole ale vietii tale cu detasare si împlinire. Ai curaj să pui punct acelor drumuri care nu mai duc nicăieri, dar fără a privi înapoi cu regret sau cu mânie, ci cu bucuria că ai mai învătat ceva. A nu ierta motivele care au dus la acest final de drum nu ar fi decât preluarea pe umerii tăi a unei încărcături de balast pe care îl vei duce după tine prin viată ani de zile si asta îti îngreuiază tie zborul. Baloanele, ca să se ridice, aruncă balastul peste bord. Fă si tu asta: iartă si ridică-te să zbori cu aripi mai puternice!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015


IN KRISTALE.RO
Bratari din cristale naturale pe elasticCuloare si energie pura!

OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de
peste 50 lei primesti

aplicabil la urmatoarea comanda
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor