Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2018 SAGETATOR

VENUS. MARTE.

Desi in 2018, Venus nu trece deloc prin zodia ta - Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin BERBEC, în luna martie, si GEMENI, între 25 aprilie – 19 mai acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte trece prin zodia ta între 27 ianuarie – 17 martie si îti va anima din nou viata cu un suflu de energie pozitivă, chef de viată, tonus ridicat, vânt de libertate, dorintă de afirmare si de schimbare. Îl astepti de vreo doi ani să revină în casa ta, deci primeste-l cu bucurie, pentru că el e înainte-mergătorul, deschizătorul de usi, cel ce încălzeste atmosfera înainte de intrarea în scenă a vedetei anului, cel care va bate si el curând la poarta ta: Jupiter! Cum Venus nu trece deloc prin Săgetător anul acesta, si Uranus părăseste Berbecul, deci nu mai are efect dinamizator asupra ta, ca zodie de foc (decât trecător), măcar aceste două planete te iau în seamă si te fac să te simti bine. Anul trecut, în 2017, ai fost printre zodiile cele mai încercate, ai trecut prin cele mai dificile teste de destin (din cauza lui Saturn si a Lunii Negre care au stat ceva vreme în zodia ta), dar acum, slavă Domnului, se linistesc apele tulburi si cu Marte - si mai apoi si cu Jupiter - în buzunar, nu poti spune decât că vine relansarea mult asteptată, schimbarea în bine mult dorită!

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te face să te simti cam ciudat, ca un cal de curse care tropăie nelinistit înainte de marele start. E o energie tinută pe loc, controlată, pentru că nu mai ai răbdare, vrei ceva să se întâmple în viata ta, ai planuri mărete, vrei o grămadă de lucruri noi, dar nu poti porni atunci când ai vrea tu. Trebuie să mai astepti un pic, să astepti ca Jupiter să iasă din acest sector mai sumbru si izolat al cerului, care nu prea te bucură, ci parcă te simti dat la o parte, neglijat, anonim, nevăzut, cu un potential nefolosit la justa valoare. Dar nu e decât pregătirea în tăcere a marii relansări de la finalul anului! Acum esti cam obosit, l-ai avut anul trecut si pe Saturn în zodia ta, si probabil încă mai resimti efectele sale... ca atare acest Jupiter în Scoprion e ca o bine meritată pauză, ca o retragere din iuresul vietii, ca o convalescentă după boală, ca un somn binefăcător înainte de a da startul unei etape noi în viata ta, deci foloseste aceast calm aparent, pentru a-ti reevalua viata, pentru a pregăti cu pasiune, dar fără să spui la nimeni, marile tale intentii, dar care e bine să pornească abia după ce Jupiter iese din Scorpion! Ca atare 2018 e un fel de an de asteptare, dar o asteptare activă, nu stând pe loc sperând la o minune, ci pregătind în tot acest timp resursele de care te vei folosi mai apoi cu surle si trămbite. Da, acum pregătesti terenul, stând în umbră, stiind că se apropie vremea ta curând, ca o rachetă care, înainte de a tâsni în cosmos, are o întreagă procedură de operatiuni de verificat. Apoi 3, 2, 1... porneste motoarele!

Iar motoarele pornesc odată cu mutarea lui JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie ceea ce e evenimentul major al anului. Nu doar pentru tine, ci pentru orice altă zodie, deoarece e întoarcerea lui Jupiter... acasă! Jupiter se simte cel mai bine în Săgetător, aici e casa lui, deci are si cea mai mare influentă si putere aici, de aici îsi extrage el seva, ca atare tu esti beneficiarul direct al acestui trimis special. El e reformatorul care îti activează viata, e justitiarul care îti face dreptate, eliberatorul care îti redă libertatea, profesorul care îti predă cele mai utile lectii de viată, mentorul care te ia sub aripa sa pentru a te forma, aripa ta protectoare, doza ta de vitamine, tovarăsul de aventură, camaradul tău de distractie si joacă, generatorul tău de energie, motorul propulsor spre marile tale tinte... Cel mai frumos moment al anului, de care te vei bucura mai apoi si în 2019, evenimentul vedetă care vine cu daruri: multă energie pozitivă si o portie uriasă de... noroc! Deschide portile să intre norocul în casa ta, pentru că-l astepti pe Jupiter să se reîntoarcă încă din 2006. Încarcă-ti bateriile de la izvorul de bunăstare si stare de bine, pe care Jupiter ti le aduce în dar, si valorifică din plin comoara pe care ti-o aduce plocon la poartă!

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017, moment în care te-a părăsit, finalmente, că prea rău te-a încercat... Fără el ti-e muuuult mai bine, poti răsufla si tu un pic si încerci să te refaci, să te linistesti, să te eliberezi de efectele sale neplăcute. Ok, a avut si partea lui bună, că ti-a asezat viata pe un teren solid care te reprezintă, mai ales dacă esti adultm, semn că era cazul să te maturizezi si tu, dar e clar că te a lăsat fără putere... Se află acum, în Capricorn, acolo unde se adună laolaltă cele mai multe forte astrale anul acesta - Saturn, Pluto, Luna Neagră si de două ori si Marte – iar toate aceste planete vor atrage atentia asupra modului în care iti gestionezi resursele, banii, bugetul, bunurile, cum îti câstigi pâinea... Da, ai să spui că pici din lac în put, că după cât te-a chinuit în ultimii 2-3 ani, te va chinui alti 2-3 ani si la bani, dar poate nu e dracu chiar asa de negru... Vei trata mult mai responsabil si mai atent banii - că prea esti cheltuitor si mână spartă - si ai învătat deja asta de la trecerea lui Saturn prin zodia ta - si vei fi mult mai prudent si grijuliu în chestiuni materiale, mai ales până în august, cât mai stă pe aici si mica ”piază rea” Lilith/Luna Neagră. După august si mai apoi si după noiembrie, lucrurile revin la normal si optimismul revine în calea ta, dar până atunci încă mergi ca pe gheată subtire, sub ochiul vigilent si sever al lui Saturn. Mai vine si Marte în sectorul banilor - si încă de două ori, pentru că va retrograda aici – mai este deja aici si Pluto, deci 4 elemente astrale greu de suportat - poate cele mai dificile de pe cer - deci iată care e punctul care focalizează anul acesta toată atentia ta: BANII! Dar nu o lua ca pe o sperietoare, ci ca pe un proces în derulare, ca pe o scoală, ce te va determina să devii mai econom, mai precaut, mai eficient, mai organizat, mai pragmatic, mai practic, mai zgârcit poate, gândindu-te si la ziua de mâine. Și mai ales... să treci la fapte, să faci bani cu ciocanul, să-i produci, să-i muncesti, să-i obtii si să-i faci să crească în timp.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Între 16 mai – 7 noiembrie, URANUS se mută în TAUR, ca o tatonare a terenului înainte de acelasi eveniment care se va repeta si la anul. În noiembrie, Uranus va reveni în Berbec, zodia pe care o influentează din 2011 încoace, ultima strigare pentru a face acele schimbări necesare în modul în care relationezi cu persoana iubită. Desi viata sentimentală a fost destul de animată pe perioada trecerii lui Uranus prin Berbec - din 2011 încoace - această retrogradare e finalul de aventură pentru tine, e cam ultima ta joacă de-a iubirea, pentru că Saturn a avut grijă, în anii anteriori, să-ti ofere si lectii despre sentimente, care să te responsabilizeze, să nu mai umbli din floare-n floare. Totusi, intervalul cât intră în Taur e ca o poartă deschisă spre modul în care tratezi munca – nu uita că si Saturn are grijă acum de felul cum îti câstigi pâinea – deci cele două evenimente astrale coincid, semn că se miscă ceva în viata ta cu conotatii profesionale si financiare deopotrivă. Poate îti vine acum ideea de a schimba jobul sau poate te bate gândul să pornesti o afacere pe cont propriu, într-o directie productivă, constructivă, palpabilă, aducătoare de bani, să fii tu propriul sef, ca independent, să nu mai depinzi de nimeni. Acum e doar avan-premiera, ti se aprinde beculetul, ca din 2019 să ai apoi alti 7 ani la dispozitie pentru a si pune în practică ideea, care se conturează în mintea ta din ce în ce mai tare.

NEPTUN în PEȘTI va forma o perioadă un trigon foarte bun cu Jupiter, aflat si el într-o zodie de apă, într-o zonă care se ocupă de spirit, de emotie, de psihic, de eul tău interior, de subconstient, si aspectul poate genera trăiri unice în adâncul sufletului tău, vise cu tentă premonitorie, emotii unice ca simbol si intensitate, lucruri ce te sensibilizează la maximum, te face să privesti viata dintr-o perspectivă emotională, afectivă. Să nu te mire că devii mai emotiv ca niciodată, mai lacrimogen, mai fragil, mai imrpesionabil, mai usor de rănit, dar si mai credinios, mai religios, mai profund spiritual...

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a cheltui, dar si de a face bani. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat - a mai avut loc si în 2009 - poate genera situatii ciudate, cu un iz negativ in bugetul propriu, si cum aceste elemente astrale nu au cea mai frumoasă reputatie, te poti astepta la o perioadă mai apăsătoare, în care grijile te vor coplesi, dar te vor si obliga să iei măsuri drastice cu banii tăi, oprind risipa si cheltuielile inutile, rezumându-te la strictul necesar si la investitiile care vor aduce alti bani, în perspectivă. Atentie la luna mai, care poate sosi cu o situatie neplăcută pentru banii tăi.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA este, deci, si ea în CAPRICORN, până pe 5 august, fâcând parte din acel pluton de soldati care îsi îndreaptă amenintător armele spre banii tăi. Și ea e actor principal in aglomeratia de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus - aici se vor aduna 4 planete, ce fac ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei pentru bugetul propriu, pentru confortul material, pentru bunăstare, pentru ceea ce-ti inspiră securitate financiară. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, doi profesori eminenti, dar 2018 dublează starea de alertă asupra banilor. Tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, de atent, de rezervat, pentru că nu e de glumă. Nu înseamnă că dau buzna necazurile si lipsurile – desi apar si ele, trecpător, din cauza Lunii Negre - dar efortul tău de a-ti consolida bugetul si atentia în a-ti administra veniturile si resursele prin muncă serioasă – inclusiv cele de viitor - vor fi mai mari.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU si te mai tine încă pe băncile scolii, la propriu sau la figurat. Încă mai are câte ceva să-ti predea, ceva ce te va face să fii mândru de tine, care va atrage admiratia si respectul lumii asupra ta, ceva ce te va scoate în evidentă si te va pune în lumină. Vei iubi ceea ce devii, deci apleacă-te serios asupra elevului din tine, cizelează-l, trimite-l la scoală, înscrie-l la cât mai multe cursuri, din cât mai mutle domenii, educă-l, înaltă-l, dezvoltă-i capacitătile intelectuale, du-l la toate cursurile si seminariile pe care viata ti le oferă. Vei deveni mai bun, dar, mai ales, vei deveni unic, acum se formează personalitatea ta compatibilă cu sensul vietii tale, cu menirea ta pe pământ. E un proces de cunoastere si de auto-cunoastere si ceea ce descoperi te va ajuta să te remarci, să găsesti starea de bine, fericirea, împlinirea, încrederea în tine, motivatia si auto-determinarea. Bravo, încă din 2017 te ocupi atât de serios de tine, de mintea ta, de spiritul tău, iar procesul se desăvârseste anul acesta ca, alti 18 ani de acum pncolo, să evoluezi ca un spirit nou si strălucitor. Spiritualitatea, religia, studiul, arta, filosofia, călătoriile, căutările tale intelectuale sunt parte din procesul tău de slefuire a diamantului, si meriti toate laudele pentru ceea ce creezi în tine însuti.

Îndemnul perioadei: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveste în sus, priveste departe, visează cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreste! 

PIETRELE NOROCOASE pentru SAGETATOR in 2018: AGAT DE BOTSWANA, PIATRA LUNII, TURCOAZ, JASP ROSU.


 Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale