Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2018 BALANTA

VENUS. MARTE.

În 2018, VENUS are o relatie specială cu tine, deoarece alege să retrogradeze în zodia ta, deci, cum rar se întămplă, va traversa zodia ta (adică zodia sa de domiciliu, unde se simte cea mai puternică) de două ori în 2018: între 8 august – 9 septembrie si, din nou, între 1 noiembrie – 2 decembrie. Chiar dacă e vorba de retrogradare, Venus generează perioade bune pentru iubire pe perioada trecerii sale prin BALANȚĂ, dar si prin VARSATOR, între 19 ianuarie – 11 februarie, sau prin BERBEC, între 8-31 martie, momente benefice, în care te poti deschide mai mult atre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, ceea ce e si un avantaj, si un dezavantaj, dar va traversa zonele care se ocupă cel mai mult de viata ta privată, deci nu se poate vorbi nici de banal, nici de plictiseală, nici de liniste, cât timp el se va întâlni pe parcursul anului cu mai multe planete aflate în Scorpion, Capricorn, Pesti...

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – este plasat în zona dedicată banilor, pe harta ta, ceea ce poate anima atmosfera în acest sector. Bine ar fi să profiti de întâlnirea lui Jupiter cu Marte de la început de an, pentru a da startul unor noi actiuni cu impact financiar, ce pot genera câstiguri, dar poate fi totodată si un moment în care te tentează să faci un credit, un împrumut, să faci o investitie de zile mari. Afacerile pot fi favorizate acum, salariile pot creste, dar se simte si un oarecare risc în aer, de parcă ti se cere să-ti asumi un oacerare risc pentru a câstiga. Chiar dacă Saturn în zona familiei te îndeamnă la cumpătare, la economie, la prudentă, ca să nu dai peste cap linistea familiei tale, parcă nu poti astepta să-ti pice bani din cer, ci trebuie să faci ceva curajos, nebunesc, ori pentru a investi (a cumpăra ceva scump, de exemplu), ori pentru a porni un sens nou care, căândva, să-ti asigure prosperitatea. Până una – alta, acum e vremea cheltuielilor, iar începutul de an poate fi chiar costisitor, de parcă ar veni momentul achizitionării unor lucruri de care ai nevoie sau care te atrag, de exemplu o masină mai mare, sau, cu Saturn în zona domiciliului, esti gata să semnezi pentru un credit imobiliar, pe ani de zile. Banii vin ei din diverse directii, dar se si duc cât ai clipi... Pot veni si vesti neasteptate legate de bani, dar aici poate fi vorba si de cheltuieli neprevăzute, si de câstiguri surpriză, deopotrivă!

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te face mult mai avid de cunoastere, de de studiu, dar si de relationare si de comunicare, deci, pe cât esti tu de sociabil si de volubil de obicei, acum devii un motor si mai turat, dornic de conversatie. Nimic nu ti se va părea mai plăcut decât să iesi, să socializezi, să cunosti oameni, să transmiti ceea ce stii sau să acumulezi noi si noi infornatiii, dar ce te faci cu acel Saturn din Capricorn, plasat în zona vietii private, a linistii domestice, care s-ar putea să-ti mai limiteze iesirile, să-ti facă viata socială mai austeră, de parcă ceva te tine mai mult pe acasă. Din cauza acestei contradicii de energii - Jupiter te trimite afară, Saturn te tine în casă – s-ar putea să te comporti ciudat, să ai momentele tale de frustrare, de deprimare, de revoltă, încât va trebui să pui balanta din tine să restabilească echilibrul între aceste două atitudini diametral opuse, ca să împaci si capra si varza: si dorinta ta de a mai fi liber, din când în când, de a socializa, de a umbla, dar si dorinta familiei de a fi cu ei mai mult pe acasă. Cum si Uranus intră într-o zonă ceva mai domestică, sansele tale de a iesi în lume se vor reduce simtitor, dar probabil ti-ai asumat această aparentă retragere din societate de bunăvoie, pentru fericirea si linistea celor dragi tie. Finalul de an te va găsi mai mult pe acasă, totul e să ai din când în când si momentele tale de respiro, de libertate personală, ca să nu generezi o stare profundă de nemultumire, în adâncul sufletului. Partenerul, familia, cei dragi ar trebui să-ti accepte nevoia de evadare si să nu-ti restrictioneze spatiul sau plăcerea ta cea mai mare: de a te distra. Dacă vrei să înveti ceva nou, apucă-te serios de studiu, intrarea lui Jupiter în Săgetător fiind declicul perfect pentru a pune mâna pe carte, a-ti da examenele, a te înscrie la diverse cursuri si seminarii, care vor sta la baza evolutiei tale intelectuale si spirituale. Află, întreabă, citeste, învată!

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017, ceea ce accentuează zona familiei pentru tine, acolo unde se strâng ciorchine 4 energii astrale. Saturn va sta aici multi ani, până prin 2020, si, desi nu are cea mai fericită reputatie, fiind una din cele mai severe planete-profesor, poti folosi totusi beneficiile sale pentru a-ti clpdi un loc al tău, pentru a-ti consolida viata de familie, pentru a prinde rădăcini, pentru a-ti face familia ta, pentru a avea casa ta, pentru a-ti găsi locul pe care să-l numesti cu încredere: acasă! Dar orice constructie trece si prin câteva hopuri pe parcurs, iar cle 4 elemente adunate simultan, anul acesta, aici, pun la încercare maturitatea ta, seriozitatea ta, felul în care te implici si îti asumi responsabilităti. Dacă esti foarte tânăr, nu va fi deloc usor să devii un membru de nădejde al famiiliei, mai ales dacă simti că ti se limitează libertătile, timpul si spatiul personal, fiind supus unei totale reorganizări a vietii tale private. Dacă mai devii si părinte, cu atât mai limitativ e totul, dar face parte din procesul asumat de bună-voie întru maturizarea ta, etapă cu etapă. Va dura, asa e, dar prima reactie poate fi un pic ciudată, defensivă, bati în retragere, ba chiar dai si în depresie un pic, descoperind, poate după căsătorie sau după ce te-ai mutat la casa ta, că nu e usor să trăiesti în doi, că o familie implică mari responsabilităti, privatiuni si renuntări, că spatiul tău personal se micsorează, punând accent pe alte valori decât înainte. Te vei obisnui, dar atmosfera de anul acesta parcă te strânge un pic în spate, punând mai mult pret pe cuvântul ”trebuie.” Trebuie să vii acasă la ora potrivită, trebuie să ai grijă de casă, trebuie să îti câstigi pâinea, trebuie să-ti consolidezi cariera pentru că de aici vine si siguranta familiei tale, trebuie să plătesti impozitele si ratele de la casă, trebuie să duci copiii la grădinită s.a.m.d. Parcă ai intrat la stăpân. Știai că se va întâmpla asta, ca atare îti vei asuma obligatiile fără să crâcnesti, dar tot vor veni câteva momente când vei tânji după libertatea tineretii tale, după bucuria anilor anteriori, ba chiar vei încerca să si evadezi, uneori, dar tot la îndatoririle tale de om mare te vei întoarce!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Între 16 mai – 7 noiembrie, URANUS se mută în TAUR, dar nu mutarea lui în Taur te priveste pe tine cel mai mult, ci revenirea lui Uranus în Berbec, de după 7 noiembrie, Berbecul fiind zodia diametral opusă tie, ca atare e cam ultimul episod al marilor provocări la care Uranus si asa te supune de prin 2011 încoace. Nu s-ar spune că se calmează spiritele, încă, mai ales Balantele născute la final de zodie mai având un ultim hop de trecut odată cu revenirea lui Uranus în Berbec, încât, dacă nu s-au produs unele furtuni în 2017 sau început de 2018, după 7 noiembrie - cu o continuare si la început de 2019 - te poti astepta la ultimele încercări ale lui Uranus de a mai răsturna ceva în viata ta de cuplu, de a modifica sensul sau atmosfera, de a mai schimba macazul sau a te determina pe tine să te schimbi pentru a restabili echilibrul în căsnicie. Uranus are reputatia unui novator, a unui schimbător de directie, el e vântul schimbării care bate prin viata de cuplu, deci, dacă nu ai avut curajul să schimbi ceva în relatia cu partenerul din 2011 până acum, ai acum încă o sansă. Schimbare poate însemna orice: schimbare în bine, depăsind faze incerte si nesigure în cuplu, sau eliberare, în caz că nu aveai forta de a-ti vedea de viata ta, cu sau fără acel partener alături. Cum îl ai si pe Saturn în zona familiei, e foarte posibil ca aceste ultime forte ale lui Uranus în Berbec să aducă ceva noutate în viata de cuplu, rezolvând cu brio (a se citi cu întelepciune, cu tolerantă, cu maturitate, cu curaj) o serie de momente dezechilibrate din ultimii ani. Se pot reaseza apele, după furtună, dar mai ai încă un hop de trecut.

NEPTUN în PEȘTI va forma o perioadă un trigon foarte bun cu Jupiter, ce vizează direct viata profesională si financiară deopotrivă. Se pot auzi vesti bune despre bani, despre salarii, despre rezolvarea unor nedreptăti legate de felul cum ai fost plătit înainte, de recuperera unor bani pierduti sau care întârziau să ajungă la tine, ca atare, dacă simteai că nu primesti atât cât meritai, poate e timpul să te ridici ceva mai curajos pentru a-ti revendica dreptul la bunăstare si la banii meritati. Chiar începutul de an poate veni cu vesti bune în ceea ce priveste banii, salariul, onorariile care ti se cuvin pentru munca depusă, dar nu va veni nimeni să bată la poarta ta să te întrebe dacă vrei mai mult, ci poate ar trebui să faci si tu ceva în acest sens. Ori să mai cauti o sursă de venit, ori să bati la usa sefului cu putin tupeu - dar cu smerenie totuti - si să-ti expui problema. Dacă unul din visele tale e legate de bani sau de un job mai bine plătit, visul se poate împlini în 2018, deci fă ceva!

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a te ocupa de securitatea familiei, de linistea căminului, de rolul tău de părinte. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat - a mai avut loc si în 2009 - poate genera situatii ciudate, cu un iz negativ in casa voastră. si cum aceste elemente astrale nu au cea mai frumoasă reputatie, te poti astepta la o perioadă mai apăsătoare, în care grijile familiale, casnice, domestice te vor coplesi, dar te si obliga să iei unele măsuri ferme. Atentie mai ales la luna mai, când trece o mică piază rea prin confortul casei tale, un mic risc, o veste proastă sau cine mai stie ce altă problemă trecătoare ce dă peste cap linistea familiei tale. Tocmai pentru că stii că e planul cel mai sensibil al anului, va trebui să te ocupi cu cea mai mare responsabilitate si prudentă de acest sector al vietii tale, să nu dai nimic peste cap, să nu strici echilibrul si asa fragil al lucrurilor de acasă. Umblă deci cu mănusi cu copiii, cu familia, cu rudele, cu părintii...

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA este, deci, si ea în CAPRICORN, până pe 5 august, fâcând parte din acel pluton de soldati care îsi îndreaptă amenintător armele spre viata ta privată. Și ea e actor principal in aglomeratia de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus - aici se vor aduna 4 planete, ce fac ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei pentru ceea ce se petrece acasă, între yidurile casei tale, în viata ta de familie. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă. Tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, de atent, de rezervat. Uneori e mai bine să taci si să înduri, decât să aprinzi un fitil care poate genera mai apoi explozii în lant, ca atare nu te ambala, nu te enerva - mai ales dacă faci parte din cei născuti la final de zodie si care, ai citit mai sus pot fi puternici iritati de Uranus. Taci si înghite, stii cum se spune, nu turna gaz pe foc, adu-ti aminte de calitătile Balantei: tolerantă, spirit împăciuitor, calm si diplomatie, deci dacă poti să te abtii de la reactii agresive, si viata de familie poate reveni, încet-încet, la normal.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU ceea ce te ajută de minune să iesi mai bine în evidentă în societate. Ai mari sanse să căstigi noi admiratori sau sustinători, să-ti lărgesti cercul de prieteni, să fii primit cu bratele deschise într-un grup de elită, unde probabil îti doreai de mult să intri si pentru care ai luptat, în ultimii ani, să-ti câstigi locul. Și nu numai că esti primit, dar în scurt timp ai putea detine si un rol cheie, principal, central, devenind coordonatorul tuturor, seful lor, reprezentantul lor, motorul lor de energie. Te bucuri de prietenie, de afectiune, lumea te înconjoară cu bucurie, iar admiratia pe care o vezi în ochii celor care sunt alături de tine te fac să fii mai plin de viată, mai amuzant, mai prietenos, mai optimist. De fapt, totul tine de stima de sine, pentru că tu te oglindesti în ceilalti, iar popularitatea de care te bucuri e un semn că lumea te vrea în preajmă, compania ta este apreciată si căutată, deci si tu te privesti pe tine însuti într-o lumină mai bună. Mai mult decât atât: această popularitate nu e un semn de orgoliu măgulit, ci dimpotrivă, tu esti cel care se apropie de ceilalti cu inima deschisă, cu altruism, cu generozitate, cu bunătate la cote maxime, oferindu-ti prietenia pe tavă. Tu dăruiesti din prea plinul tău de iubire, si acest spirit dedicat îti netezeste drumul spre inima si simpatia multora. Faci enorm pentru prieteni, neconditionat, pentru că-ti place, si asa îti asiguri succesul printre oameni. Se strânge un cerc mai larg de simpatizanti în jurul tău - si nu de oameni oarecare, ci pot fi si persoane deosebite - si te simti bine printre ei, pentru că, din fire, tu esti o fiintă sociabilă pentru care lumea contează enorm. De la ei îti extragi tu energia, dar si ei se încarcă din belsug de la... lumina ta.Desi Saturn incearca sa te tina mai mult pe acasa, Jupiter si Nodul Nord vor exact invers de la tine: sa iesi in lume, acolo unde ti-e locul si unde te simti fericit.

Îndemnul perioadei: socializează, fă-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ti viata, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învată ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăsesti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

PIETRELE NOROCOASE pentru BALANTA in 2018: RUBIN, PIRITA, CUART, ACVAMARIN.


 Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale