Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 RAC

VENUS. MARTE.

Şi VENUS şi MARTE trec prin zodia ta anul acesta, cerea ce va face din acest an unul interesant, plin de noutăţi şi evenimente. De exemplu între 31 iulie - 26 august, VENUS îţi face o vizită, şi aduce la poarta ta frumuseţe, bucurie, romantism, emoţie, senzualitate, linişte şi un dram de noroc. Poţi folosi energia pozitivă a acestei perioade pentru tot felul de noutăţi dedicate inimii tale, liniştii tale, securităţii tale familiale.

Şi MARTE vine să te anime din plin între 4 iunie - 20 iulie, deci vei avea o vară plină de acţiune,d e noutate,. de provocări, încât merită să te foloseşti de această vară pentru orice nou început, orice iniţiativă pe placul tău, în care vei depune mult suflet. Dar tot Marte te va irita, trecător, pe parcursul anului, odată între 28 ianuarie - 10 martie, când te va stresa un pic, te va scoate din sărite, va trage de tine şi te va epuiza fizic, ca apoi şi între 22 octombrie - 9 decembrie să dezechilibreze unele planuri din viaţa ta şi să te oblige să faci totul cu măsură, cu calm, cu maturitate.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER trece printr-o zonă cu care tu ai o legătură specială: casa IV. Te simţi bine pe perioada acestui tranzit, deoarece sunt activate şi favorizate cele mai dragi aspecte ale existenţei tale: viaţa de familie, viaţa privată, relaţia cu locuinţa, cu ţara şi zona de baştină, rudele şi copiii, spre care vei îndrepta acum multă atenţie şi energie pozitivă. Orice proiect direct legat de situaţia ta locativă este favorizat ca atare orice afacere imobiliară, vânzare-cumpărare sau construcţia unei case, mutarea în altă localitate sau revenirea acasă, după ani de colindat prin lume, readuc în prim plan importanta cuvântului acasă. Rădăcinile tale se stabilizează acum, deci, dacă până acum nu ai găsit un loc unde să spui că te simţi în siguranţă, acasă cu adevărat, acum şansele cresc considerabil. Doreşti linişte şi armonie în familia ta şi în căminul tău, cauţi să-ţi creezi un spaţiu personal al tău, intim, în care nu laşi pe oricine, ci pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat şi care te completează de minune. Este totodată un moment excelent pentru a concepe un copil sau, cuplurile căsătorite nu demult, pot întemeia acum cu adevărat o familie, vorbind foarte serios despre copii. Simţi o mai mare nevoie de dragoste şi afecţiune, atât să o dai, cât să o şi primeşti, şi pe perioada trecerii lui Jupiter prin Balanţă viaţa de cuplu şi de familie se poate ameliora simţitor, readucând iubirea, romantismul, intimitatea înapoi în prim plan. Posibil să fie şi o perioadă bună să rezolvi o serie de aspecte din trecut, pe care nu ai putut, la vremea respectivă, să le duci la bun sfârşit, deci adu-ţi aminte ce nu s-a rezolvat bine, ce n-a mers, ce ai uitat, ce ai abandonat, pentru că acum ai putea avea resursele necesare să le duci la final cu brio.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER va activa o zonă importantă: iubirea! Da, îl aştepţi de ceva vreme aici - de vreo 12 ani! - ca atare acum e vremea să primeşti iubirea în viaţa ta cu adevărat. Romantismul, pasiunea, sex-appealul, emoţia profundă, suferinţa din iubire, tot arsenalul iubirii este reactivat la cote maxime. Totuşi, fiind vorba de Scorpion, e posibil ca, până la o manifestare clară, tonică a iubirii, să treci printr-o luptă de sentimente foarte contradictorii: să iubeşti în taină, să iubeşti platonic, să mai iubeşti şi pe altcineva decât partenerul oficial, să nu ştii cum să-ţi faci cunoscută iubirea, deci în interiorul tău e un zbucium intens de senzaţii extreme. Chiar şi formele agresive ale iubirii sunt posibile acum: pasiuni nebune, posesivitate, gelozii, deci ai grijă cum laşi iubirea să dea în clocot acum, ca nu cumva, ori tu, ori altcineva, să se ardă. Dacă aşteptai de ceva vreme o iubire nebună, pasională, ca-n filme, sau doar o relaţie sentimentală care să te marcheze, fii pe fază acum, dar să nu crezi că vine pe tavă, uşor, ci şi cu nişte probe de încercare. Este totodată şi o perioadă în care pui accent pe tot ce consideri că e important pentru plăcerea ta, pentru inima ta, deci practic tot ce iubeşti, va reveni acum în centrul atenţiei, fie că iubeşti un om, fie o activitate e timp liber, iar inima ta primeşte ce-şi doreşte.

SATURN e în Săgetător şi anul acesta, ceea ce nu e deloc o noutate de vreme ce trece prin casa VI de mai bine de un an, dar energia sa se va resimţi în continuare asupra domeniilor guvernate de acest sector al cerului. De exemplu, de relaţia ta cu locul de muncă,d e şansele tale de a găsi un job stabil şi durabil, de capacitatea ta de a-ţi asuma responsabilităţi mature şi sarcini dificile, pe care le vei duce cu succes la capăt, de capacitatea ta de concentrare la activităţi cotidiene, monotone, de rutină, atât la serviciu, cât şi în gospodărie. Este vremea când iei pe umeri sarcini de "om mare", semn că te-ai maturizat, ai crescut, ai învăţat şi ai atins un nivel demn de respect. Chiar dacă vor fi şi momente când vei spune că duci prea multe pe umerii tăi - mai ales dacă nu ai încă 30 de ani - nimeni nu te întrece când e vorba de angajamente asumate şi respectate, deoarece dai dovadă de o atitudine supusă, în senul bun al cuvântului, responsabilă, dedicată scopului ales, sârguincioasă, harnică, şi nu te laşi până nu-ţi duci toate treburile la capăt, oricât ar dura şi oricât ar fi de grele. Dacă nu ţi-ai găsit încă locul în plan profesional, sunt acum şanse să descoperi calea cea mai adecvată ţie, pe şablonul pregătirii tale, dar e foarte posibil să mai ai nevoie de şcoală, de examene, de cursuri, de studii aprofundate pentru a acumula informaţiile sau experienţa potrivită pentru cariera ta. Continuă deci să înveţi! Atenţia mai mare trebuie să acorzi şi sănătăţii sau la tot ce îţi asigură ţie o stare de sănătate echilibrată şi stabilă: de la igienă până la alimentaţie, de la un regim de viaţă ordonat până la odihna necesară, ca atare tu singur trebuie să fii atent la aceste detalii şi să le aşezi la locul lor, în cantităţile optime, pentru a te simţi bine în pielea ta. Dacă e nevoie de mişcare, fă puţin sport! Dacă e nevoie de aer curat, ieşi afară mai mult! Dacă trebuie să-ţi restricţionezi dieta, alege cu grijă ce e bine şi ce nu e bine să mănânci! Dar nu uita că o stare bună de sănătate depinde foarte mult de o atitudine pozitivă de viaţă şi de un psihic optimist, ca atare distrează-te, simte-te bine, relaxează-te, plimbă-te, joacă-te, călătoreşte, citeşte, pentru că dacă mintea şi spiritul respiră, şi corpul tău e bine! Saturn ţi-ar putea da şi o mai mare atracţie spre animale de companie, ca atare, dacă animăluţele sunt una din pasiunile tale, nu ar fi de mirare să-ţi umpli casa sau curtea cu pisici şi căţei - sau cai! - pentru că tu eşti persoana cea mai potrivită să ofere iubire şi grijă la cote maxime. Întâlnirea rarisimă pe care o va avea SATURN în acest sector cu LUNA NEAGRĂ prin toamnă, va dezechilibra un pic toate aceste planuri, deci trebuie să le gestionezi cu grijă, pentru că poate urma un mic hop: fie în planul sănătăţii, fie al jobului, fie al acelor sarcini pe care şi le-ai asumat cu conştiinciozitate şi care vor cere mai mult de la tine.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

NEPTUN în Peşti îţi este în continuare un bun aliat, te inspiră, te îndrumă din umbră, te linişteşte în momentele tensionate, îţi oferă ideile cele mai bune sau u  puternic sentiment de protecţie divină, ca atare el e amprenta divinului asupra ta, indiferent cât de complicate ar fi celelalte planuri ale vieţii tale. Nu e o noutate, Neptun trece prin Peşti de câţiva ani buni, şi l-ai resimţit mereu ca pe un prieten de nădejde care avea pentru tine o alinare, o cale de mers, o soluţie sau doar acel sentiment că va fi bine.

Nu la fel de bun amic ţi-e PLUTO, care trece în continuare prin casa VII, şi de acolo schimbă - de ceva ani, nu de azi, de ieri - registrul în toate parteneriatele tale. Mulţi Raci au trecut, în ultimii ani, prin adevărate probe de încercare în căsnicie, probe de rezistenţă, de suportabilitate, de toleranţă, de maturitate, de răbdare, de aşteptare, iar acum a venit vremea unei alte părţi a nativilor din această zodie, a celor aflaţi undeva prin decanul II al zodiei Capricornului. O opoziţie, deşi dificilă, de fapt te obligă să iei taurul de coarne şi să faci acele schimbări majore care se cereau făcute, dar de care îţi era teamă sau te opuneai lor cu încăpăţânare sau le tot amânai, spunând că n-a sosit momentul... Îţi asumi responsabilităţi "de om mare", nu mai e de joacă, dar e posibil ca relaţiile construite pe un teren fragil sau neadecvat să se zguduie puternic, poate chiar se vor destrăma. Acum nu trebuie să crezi că toţi Racii se despart sau ajung la divorţ, NU! Ci doar li se cere o altă viziune asupra vieţii de cuplu şi asupra relaţiilor cu ceilalţi, dar primii la care trebuie să aducă schimbări majore sunt… chiar ei!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara şi îţi canalizează atenţia spre planul relaţional al vieţii tale, deci acolo trebuie să acorzi cea mai mare grijă. Poate a venit vremea să uiţi, să ierţi, să repari o relaţie ajunsă în impas, cu marea şansă a împăcării, sau invers: dacă o relaţie nu mai mergea bine şi te tot poticneşti de hopurile puse în cale, n-ar fi rău s-o analizezi cu detaşare, la rece, şi să iei nişte măsuri concrete, chiar dacă ar însemna să pui punct acelei relaţii dacă nu te mai satisface. Te preocupă mai mult ca oricând oamenii din preajma ta - fraţi, surori, veri, colegi, vecini - cu care poţi avea tot felul de discuţii ce te vor determina să iei nişte decizii în privinţa relaţiei tale cu ei. Mintea ta, creierul tău, vor acum să fie alimentate cu informaţii noi, ca atare poate fi o perioadă plină în plan informaţional: tot felul de date, cifre, ştiri, veşti, detalii vin valuri-valuri către tine şi tu trebuie să le gestionezi, să le selectezi, să le organizezi, să le pui în memorie, că nu se ştie când îţi vor fi de folos, deci mintea ta devine ceva mai ordonată. Unii ar spune că eşti exagerat de minuţios, că te legi de fiecare fleac, cuvânt sau număr, dar e felul tău de a le aşeza pe toate la locul potrivit pentru a avea o viaţă organizată. Nimeni nu te va întrece în comunicare, analiză, decizii, sinteze, argumentare, exemplificare, justificare, pentru că mintea ta merge brici, ca un computer! Nu uiţi nimic, nu treci nimic cu vederea şi totul se clarifică în mintea ta. Poate fi şi un moment bun pentru a-ţi schimba locul de muncă sau a găsi unul ce necesită o oarecare deplasare în plan geografic (navetă sau relocare) sau, pentru a accede la un anumit job, e nevoie să te întorci la… şcoală, deci pune mâna pe carte pentru a acumula sau înnoi informaţiile necesare pentru a obţine sau a avea succes în acel loc de muncă.

Îndemnul perioadei: discută, vorbeşte, exprimă-te, caută o cale de a te face înţeles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalţi, învaţă, informează-te, argumentează ceea ce gândeşti, pune mâna pe carte, călătoreşte, relaţionează, cunoaşte!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, şi timp de mai bine de un an te va învăţa cum să-ţi gestionezi resursele, banii, bugetul, bunurile materiale. Da, preocuparea numărul unu vor fi finanţele, şi cum e vorba de o zodie de top, e foarte posibil să fii pe drumul cel bun spre… bogăţie, prosperitate, bunăstare, abundenţă, lux, spre o viaţă lipsită de griji! Dar nu trebuie să te laşi furat de magia banului, care, chiar dacă ar putea veni acum mai uşor, căci la fel de uşor s-ar putea duce pe atracţii care-ţi fac cu ochiul. Posibil să intri într-o perioadă în care să ţi le-ai putea permite pe toate - sau mai multe decât înainte - dar nu exagera totuşi, căci, orice abuz se poate solda şi cu lecţii mari legate de bani. Nu te uita la alţii, că au şi-şi permit cine ştie ce excentricităţi, ci tu mai degrabă foloseşte banii aceştia spre a-ţi contura mai bine imaginea, reputaţia, pentru a-ţi asigura stabilitatea de mâine. Investeşte în tine însuţi mai mult, în creşterea ta, în dezvoltarea ta, în educaţia ta, în tot ce ţi-ar inspira ţie fericire şi împlinire, nu arunca banii pe fereastră făcând-o pe galantonul sau pe bogătaşul! Aşa anii s-ar risipi cât ai clipi... S-ar putea ca, pe lângă bani, să mai ai acum o revelaţie: că iubirea e zestrea ta cea mai importantă, că de acolo vin cele mai mari… câştiguri, nu în sensul că devii interesat de banii partenerului (deşi nu e exclus şi asta, pe la unii), ci doar că, dacă ar fi să pui în balanţă banii şi iubirea, ai descoperi că ceea din urmă cântăreşte cel mai mult şi o apreciezi la maximum. Pe de altă parte, acelaşi tranzit te poate face să descoperi cât de mult… iubeşti banul. Ar fi bine să-l pui la treabă într-un mod mai creativ. Ai inspiraţie, imaginaţie, talentele necesare pentru a face bani din resursele tale native: dacă eşti artist, sportiv, liber profesionist, foloseşte-ţi pasiunea, fă ce-ţi place cel mai mult căci de acolo se pot iovi şi bănuţii cei mai frumoşi i mai valoroşi. Trimite-ţi talentele la muncă dacă vrei prosperitate, doar ai destule!

Îndemnul perioadei: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău.

Este un an important şi din punctul de vedere al LUNII NEGRE, care, pe 9 noiembrie, va intra în zodia diametral opusă ţie şi unde va fi apoi şi în prima parte a lui 2018, ca atare vine o perioadă dificilă pentru Racii de început de zodie. LUNA NEAGRĂ poate fragiliza unele planuri - mai ales cele legat de parteneriate şi asocieri de orice fel, inclusiv căsnicia, şi aşa destul de sensibilizată de Capricorn de ceva vreme. Mare atenţie cum gestionezi tot ce faci în tandem, în pereche - cuplu, afaceri, colaborări profesionale etc - pentru că acolo se pot ivi câteva momente critice, dar care pot fi gestionate cu calm, răbdare, toleranţă, înţelepciune. LUNA NEAGRĂ trece pe aici odată la 9 ani, deci poate fi o atmosferă unicat pentru tine, care cere de la tine mai multă concentrare şi prudenţă, altfel cine ştie ce relaţie din viaţa ta se poate dărâma dintr-un gest necugetat.

 Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale