Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 TAUR

PERIOADE BUNE:

În afară de Venus, chiar patrona ta zodiacală, nicio planetă majoră nu-ţi face vizite anul acesta, dar asta nu înseamnă că nu ai parte de suficientă acţiune! Deci, cea mai bună perioadă pare să fie chiar cea în care frumoasa Venus se întoarce la ea acasă, în zodia ta, şi te face să te simţi bine în pielea ta, fericit, vesel, bine dispus, şi aici e vorba de perioada 30 aprilie - 24 mai.

Jupiter se află şi el într-o zodie de pământ, ca şi a ta, mai precis în Fecioara până pe 9 septembrie, ceea ce mai ales pe Taurii din a doua jumătate  a zodiei le prieşte de minune, deoarece le inspiră energie, curaj, dorinţă de nou, pe care trebuie să le valorifici în favoarea ta cu încredere.

Pluto din Capricorn e şi el un bun aliat pentru Taurii născuţi cam pe la mijlocul zodiei, pentru că le amplifică ambiţia, răbdarea, seriozitatea, rigoarea, cam toate calităţile de care e nevoie pentru a reuşi în proiecte de cursă lungă, ce necesită un consum imens de resurse. Da, le ai de partea ta, deci pune-le la treabă, dar fii totuşi conştient că nu se obţine nimic cât ai bate din palme. Pluto are grijă să te înveţe lecţia timpului la modul cel mai serios!

PERIOADE GRELE:

Deşi se poate spune că ce a fost mai greu pentru Tauri e deja istorie - şi aici vorbim de anii 2013-2015, cât timp Saturn a trecut prin Scorpion - mai ai parte de câteva episoade dificile şi anul acesta.

De exemplu trecerea lui Marte de două ori prin zodia diametral opusă Taurului - prin Scorpion, între 3 ianuarie - 6 martie şi din nou între 27 mai - 2 august, o perioadă destul de lungă, din cauza retrogradării lui Marte în Scorpion, poate fi considerată o mare probă de încercare pentru tine, deoarece te supune la eforturi mai mari. Norocul tău rămâne faptul că ai şi pe Jupiter şi pe Pluto de partea ta din zodii de pământ, ca atare vei depăşi cu brio toate hopurile puse intenţionat de acel Marte dintr-o zodie şi aşa bătăioasă şi războinică. Acestea vor fi probabil cele mai agitate, agresive, dificile, tensionate, obositoare perioade din acest an, în care vei avea senzaţia că nu te mai înţelegi cu nimeni, dar toate aceste animozităţi cer de la tine resurse pe care le ai, dar te cam încăpăţânezi să le ţii ascunse.

Din 21 mai, va mai pune gaz pe foc şi Lilith din zodia diametral opusă, alături de Marte, ca atare intervalul mai-iulie nu sună deloc simplu pentru tine, o zodie care iubeşti enorm tihna, calmul şi confortul. Numai linişte nu va fi!

SENTIMENTAL.

Vara e, de obicei, perioada cea mai senzuală şi mai tandră pentru tine, cea mai intensă şi mai pasională, deci tu eşti una din zodiile menite să se îndrăgostească iar şi iar în fiecare vară. Uneori ţine, alteori nu, uneori cari după tine amintiri dureroase, alteori le reaprinzi iar şi iar cu bucurie de a iubi. Venus în propria ta zodie în luna mai e minunată pentru iubiri primăvăratice, pentru a pune sămânţa unei noi iubiri cu mari şanse să crească frumos şi să ajungă departe.

Şi căsnicia e în prim plan în 2016! În zodia Scorpionului, care, pentru tine, acoperă tot ce ţine de relaţia ta cu partenerul de viaţă sau cu ideea de a te căsători, e mare vânzoleală, şi cu bune, şi cu rele, însă! De exemplu, foarte bine va fi cât timp Venus tranzitează această casă între 23 septembrie - 18 octombrie. Nu la fel de plăcut e cât timp Lilith destabilizează relaţia de cuplu  tot anul începând cu 21 mai, deci te poţi aştepta la animozităţi, la discuţii aprinse la unele conflicte în relaţia cu cel drag, unele din ele, dacă nu sunt ţinute sub control, pot genera chiar divorţuri. E, cu siguranţă, perioada cea mai periculoasă pentru cupluri, şi un astfel de moment critic nu a mai avut loc de vreo 9 ani. Nu e simplu deloc, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent la gesturi bruşte, la decizii impulsive, la situaţii cu factor mare de risc gen: trădare, gelozie, adulter, agresivitate, crize de nervi. Nu uita că pe aici, prin Scorpion, între 3 ianuarie - 6 martie şi 27 mai - 2 august va trece chiar Marte (Marte în Scorpion, ce vrei mai războinic şi mai agresiv decât atât), deci cu cele două mici pieze rele /(Lilith + Marte = pericol!) pot fi piatra de încercare a multor cupluri ajunse în impas.

Va fi aici până pe 7 iunie şi din nou între iulie-decembrie şi asteroidul căsătoriei, ca un fel de consilier marital cu rol de arbitru, care vă mai pune la masa tratativelor, şi vă vorbeşte cât se poate de tranşant. Sună periculos, aşa e, dar chiar e pentru unele cupluri care lasă energia Scorpionului - cea ascunsă, urâtă, neagră, agresivă - să pună stăpânire pe ceva ce altădată era frumos. Scorpionul înseamnă şi pasiune, magnetism, erotism, sexualitate, ca atare ce-ar fi să canalizaţi voi această fantastică descătuşare de forţe spre iubire pasională, ca să nu lăsaţi celelalte efecte ale Scorpionului să vă domine (răzbunare, gelozie, poseivitate, conflict). Atenţie mare deci, nu e de glumă!

Dar dacă discuţiile nu ajung la nici un rezultat paşnic, pesemne că va fi perioada când veţi spune amândoi: stop, gata, până aici, şi asta doar spre binele amândurora, semn că nu se mai poate face nimic.

PROFESIONAL.

Ambiţiile tale cresc anul acesta, dar nu ai totuşi pretenţia să clădeşti castele peste noapte. Dimpotrivă, dai dovadă de imensă răbdare, ca un înţelept cu experienţă de viaţă, care ştie că lucrurile bune se ridică doar cu sudoare. Aşa vei face şi tu anul acesta mai ales între septembrie-noiembrie, când Marte şi Pluto se vor întâlni după mai bine de doi ani în Capricorn, undeva într-o zonă care îţi va deschide - cu frumosul sau cu ton mai autoritar, depinde cât de deschis eşti şi tu la schimbare! - o cale nouă de studiat. Vrei mai mult în carieră? Atunci e vremea să pui serios mâna pe carte, nu mai merge cu succese uşurele, ci a venit ori vremea marilor confruntări intelectuale (examene grele şi importante, diplome, echivalări, examene de top), ori vremea marilor decizii profesionale. E ca şi cum, înainte nu prea ştiai ce vrei, încotro să mergi, parcă aşteptând ceva, dar de data aceasta trebuie să spui sigur, ferm şi concis ce vrei de la tine în viitor. Cariera ta se poate (re)scrie acum, şi nu prea ai loc de întoarcere. Deciziile acestei perioade sună un pic tranşant, categoric, ultimativ, dar probabil eşti pregătit să spui alegerea finală.

Cum în Balanţă, anul acesta, e agitaţie mare, e clar că şi locul tău de muncă e un adevărat furnal, e o uzină, e ca un supermarket arhiplin, nu alta! Sigur, asta poate însemna şi un stres imens - mai ales în primele 5 luni - dar poate însemna şi că te implici într-un film de acţiune în care trebuie să arăţi cine eşti, ce poţi.... Acum vei afla cum te vede lumea, cum te apreciază lumea, ce spun ceilalţi despre tine, tocmai de aceea nu prea ai voie să te joci cu imaginea ta. Fă totul corect, just, sincer, analizând cu atenţie argumentele, instrumentele, căile, deciziile pe care le ai la dispoziţie. Jupiter va intra aici pe 9 septembrie, mult aşteptat de vreo 12 ani încoace, şi deschide un capitol nou şi bun în relaţia ta cu locul de muncă. Agitaţia va fi atât de mare, încât s-ar putea ivi şi mai multe ocazii fiind pus în situaţia ciudată de a alege dintre mai multe opţiuni. Fii deci pregătit să schimbi locul de muncă, să-ţi ameliorezi poziţia, să cântăreşti serviciul pe care-l aveai deja pentru a vedea dacă e ceea ce ţi se potriveşte (pui în balanţă cu multă responsabilitate ce ai şi ce ai vrea să ai). Jupiter e un garant al norocului şi, chiar dacă nu vine pus pe tavă, măcar orizonturile sunt luminoase şi promiţătoare şi de acolo vin şi veştile bune şi mult aşteptate. Pe locuri, fii gata.. că după 9 septembrie nu vei mai avea timp nici să respiri!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a V-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: iubire dăruită, copii, propria creativitate, activităţi creative, talente artistice, rolul de părinte, legătura cu tatăl sau autoritatea, teatru, artă, educaţie, învăţământ, legătura cu copiii, relaţii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoaştere, succes, afirmare, joacă, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, şansă, baftă.

DECI: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieşte fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ţi pierde încrederea şi optimismul, joacă-te, iubeşte, zâmbeşte, străluceşte, mişcă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale