Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 SAGETATOR

PERIOADE BUNE.

Deja te-ai obişnuit cu ideea că treci printr-una din cele mai importante perioade pentru tine, încă de anul trecut când Saturn a intrat în zodia ta. Pentru cei foarte tineri, sub 20 de ani, e pentru prima oară când fac cunoştinţă cu pretenţiile lui Saturn, dar cei peste 30 de ani, ştiu deja ce mult cere Saturn de la ei, ca atare anul acesta ai o confruntare directă şi continuă cu acest profesor de viaţă. Dacă anul trecut ai mai putut răsufla un pic pe perioada retrogradării lui Saturn în Scorpion, anul acesta Saturn e bine instalat în zodia ta şi începe să dea lecţii peste lecţii. Dar tu le primeşti cu dragă inimă, conştient că nu te poţi juca de-a destinul. Resimţi responsabilităţi mai mari, de om matur (indiferent ce vârstă ai), dar eşti bine susţinut pe tot parcursul anului astfel încât să nu spui că eşti blocat de Saturn, ci ajutat de Saturn. Jupiter va intra în Balanţă pe 9 septembrie şi te susţine de minune de acolo, ca să nu mai vorbim de Uranus într-o altă zodie de foc, în Berbec, ce te stimulează din plin spre schimbare, noutate, aventură.

De regulă, tu eşti una din zodiile care o primesc pe Venus de două ori în zodia sa pe parcursul unui an, iar tu o ai pe Venus în curtea ta chiar din prima zi a anului (şi va rămâne acolo până pe 23 ianuarie), după care, după ce va parcurge tot zodiacul, va veni iar la tine în vizită, spre marea ta bucurie, între 18 octombrie - 12 noiembrie. Iată deci câteva perioade plăcute, tandre, norocoase!

PERIOADE GRELE.

Greu de spus dacă trecerea insistentă a lui Marte prin zodia ta e de bun augur sau nu, pentru că poate fi o combinaţie cam arzătoare, cam pasională, o planetă atât de pătimaşă ca Marte într-o zodie de foc aşa cum eşti tu. Marte trece de două ori prin Săgetător: între 6 martie - 27 mai şi 2 august - 27 septembrie, de aceea trebuie să valorifici constructiv vizita acestei planete, ca să nu laşi energia sa periculoasă şi impulsivă să se manifeste în sens negativ. Marte poate inspira entuziasm, creativitate, dorinţă, pasiune, ambiţie, dar şi acestea au două sensuri: unul bun şi unul rău, ca atare ai grijă pe care îl scoţi la iveală!

Guvernatorul tău Jupiter se va afla, până pe 9 septembrie, într-o zonă nu tocmai benefică pentru tine, în Fecioară, şi de acolo afectează Săgetătorii născuţi în cea de a doua parte a zodiei cu aspecte de frânare. Vei simţi cum că vrei să faci multe, ai planuri mari - inspirat de Uranus din Berbec ce te stimulează spre mari schimbări - dar apar tot felul de piedici minore, de critici sau de temeri proprii care nu te lasă să te manifeşti în voie. Eforturile tale vor fi mai mari pe perioada trecerii lui Jupiter prin Fecioară, deci vei munci mai mult ca de obicei pentru orice succes. Atenţie şi la marile vise şi planuri ale acestei perioade - e valabil mai mult pentru Săgetătorii născuţi pe la mijlocul zodiei - pentru că eşti cam confuz, cam visător, cam credul chiar şi ai putea alerga după himere, deocamdată. Sau poate nu sunt chiar sensuri imposibile, ci doar mult prea frumoase ca să fie adevărat, dar nimeni nu te întrece când vine vorba să crezi cu adevărat într-un vis. Tu crezi şi în vise imposibile şi mergi mai departe după ele, orice ar fi!

SENTIMENTAL.

Nu apare deocamdată nimic nou în plan sentimental, nu e chiar zona ta de vârf în această perioadă (mult mai intens e planul profesional, de exemplu), dar dacă dragostea există acum în viaţa ta, o alimentezi cu pasiune, îţi pui speranţele în lucrurile care merg bine în cuplu, depui eforturi să faci totul să meargă într-o direcţie constructivă şi tonică. Atât timp cât îl laşi pe Uranus să-ţi alimenteze inima cu iubire, totul e bine!

Cei care încă nu au găsit iubirea, nu s-ar spune că vine vreo planetă la pachet cu o surpriză în acest sens, dar hai să spunem că întâlnirea lui Venus cu Uranus din zona iubirii în luna aprilie, sau vizitele insistente ale lui Venus prin zodia ta - până pe 23 ianuarie sau între 18 octombrie - 12 noiembrie - sunt câteva momente care ar putea oferi şi emoţii plăcute, şi plimbări romantice, şi declaraţii de dragoste, şi pasiuni intense. Dacă iei taurul de coarne şi faci singur un pas către iubire şi nu stai să pice din senin, atunci da, e şi un an dedicat iubirii, dar în rest, planetele nu au prea multe daruri noi pentru inima ta. Dacă nu au loc evenimente astrale legate direct de iubire, înseamnă mai degrabă că rămâi pe acelaşi nivel ca în anii precedenţi, deci numai tu ştii dacă e de bine sau nu…

Ceea ce însă atrage atenţia e căsnicia (nu iubirea, aceea e cu totul altceva). Junon, asteroidul căsătoriei, se va instala în zodia ta la final de 2016, mai precis după 6 noiembrie, unde va sta timp de câteva luni, ca atare el poate fi responsabil de ideile de însurătoare care-ţi dau târcoale, de şansele de căsătorie care apar, sau - pentru cei deja căsătoriţi - de evenimentele direct legate de viaţa în doi, evenimente care pun căsnicia voastră la încercare.

Mult mai bun ar fi momentul pentru a te dedica vieţii de familie (de copii, de exemplu) sau unor activităţi locative, domestice, cum ar fi să te muţi în casă nouă, să redecorezi locuinţa, să-ţi faci casa mai frumoasă, să-ţi împlineşti un vis legat de ceea ce numeşti cu drag acasă. Ai curaj să visezi frumos legat de viaţa de familie, pentru că ai un fel de conexiune directă cu cerurile, şi dorinţele tale legate de familie, copii şi casă au acum cele mai mari şanse să prindă contur. Nu doar anul acesta, aşa e, eşti deja sub o aripă protectoare de prin 2012 de când a intrat Neptun în Peşti, iar el te ajută, subtil, din umbră, fără prea mult tam-tam, să-ţi umpli sufletul, spiritul, inima cu bucurii, cu linişte, cu vise…

PROFESIONAL.

Cu Saturn în zodia ta tot anul ar trebui ca munca să fie una din preocupările tale principale. Îţi asumi noi şi noi responsabilităţi, dar nu cu un sentiment de greutate sau de chin, ci cu maximă maturitate, seriozitate, conştient că succesul nu vine dacă nu tragi tare. Saturn te ajută să-ţi materializezi, lent şi bine, toate planurile măreţe. Te ajută să urci pe scara ierarhică, te ajută să urmezi căile cele mai adecvate pregătirii tale profesionale sau, dacă încă nu ai ajuns acolo unde visai, te susţine subtil, ca un îndrumător de proiect, spre ceea ce e pentru tine.

Cu Saturn în curtea ta te bate gândul să urmezi o (nouă) facultate, să-ţi dai examenele de licenţă pe care poate nu le-ai dus la capăt. Dacă ai deja două-trei diplome în sertar, parcă ai mai vrea una, într-un domeniu care îţi inspiră ţie încredere. Mulţi Săgetători pot găsi anul acesta (sau în 2017) sensul cel mai potrivit firii lor, misiunii lor pe pământ, puterilor lor, deci continuă să cauţi, să înveţi, să acumulezi informaţii şi experienţă. Indiferent de vârsta pe care o ai, dai impresia eternului student care îşi tot caută calea, dar de fapt tu nu faci altceva decât să explorezi noi şi noi direcţii din ce în ce mai complexe şi mai dificile, cu gândul că toate acestea se vor putea întrepătrunde şi completa, ca în final să iasă ceva care să le conţină pe toate. Da, învaţă mai departe, căci ultimele 2 luni ale anului s-ar putea să-ţi ofere răspunsul la întrebarea ta existenţială: oare ce voi face peste 10 ani? Urmează acea cale, chiar dacă pentru mulţi pare o nebunie. Pentru tine nu!

E clar că eşti într-un punct important al vieţii tale profesionale. Guvernatorul tău Jupiter se află în Fecioară până pe 9 septembrie, şi deşi de acolo nu e cel mai bun aliat al tău, ţi-e totuşi ajutor de nădejde în carieră, e cuptor de idei, e motor de energie. Mai mult decât atât, acolo se va afla tot anul şi Nodul Nord, semn că Săgetătorii trebuie să-şi concentreze prioritar energiile spre realizarea lor profesională. E vremea muncii serioase, când te apuci cu sârg şi cu hărnicie de lucru, dorind să-ţi consolidezi planul profesional pe cel mai sigur teren. Că e vorba de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă profesie, vei munci mult pentru ceea ce vrei să obţii, dar meriţi cu prisosinţă toate roadele eforturilor depuse. Trage tare, chiar dacă nu primeşti nimic pe tavă, dar la final roadele vor fi mai mult decât mulţumitoare. Poate chiar vei avea sentimentul acela ciudat, pe care nu-l ai decât o dată în viaţă, când ai curajul să spui cu mâna pe inimă: da, fac ceea ce doresc, da, sunt împlinit, da, sunt mândru de ceea ce fac!

Eşti printre cei favorizaţi să-şi găsească sensul potrivit, să-şi găsească jobul potrivit, să se liniştească pentru câţiva ani de acum încolo. Luna august îţi poate oferi chiar un eveniment de top în carieră, o rampă de lansare, o idee salvatoare, o decizie de zile mari sau ai putea primi un răspuns la o întrebare care nu te lăsa în pace legată de carieră. Norocul va fi de partea ta atunci, doar că nu ţi se bagă nimic în traistă…

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a X-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: cariera, profesiunea, situaţia socio-profesională, recunoaşterea, reputaţia, statutul în societate, respectul de sine şi al altora, sentimentul de valoare personală, afirmarea şi împlinirea, relaţia cu societatea, relaţia cu autoritatea, urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia într-o ierarhie, relaţia cu politica, relaţia cu superiorii, cu angajatorul, cu şeful, celebritatea şi faima, afacerile la nivel înalt, orice act de voinţă, tenacitate şi ambiţie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate şi respectate, responsabilităţile sociale, viaţa publică, relaţia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obţinute - diplome, certificări - laudele şi meritele, supremaţia în faţa altora.

DECI:  afirmă-te, arată ce poţi, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câştigă definitiv, prin valoarea ta, respectul şi admiraţia lumii, ieşi în faţă, ţinteşte sus, atinge-ţi marile scopuri. Succes!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale