Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 GEMENI

PERIOADE BUNE:

E destul de linişte în zodia ta, doar Venus vine între 24 mai - 17 iunie să mai anime un pic spiritele. Dar ceea ce atrage cel mai mult atenţie este intrarea planetei Jupiter într-o altă zodie de aer - pe 9 septembrie - eveniment ce va fi de mare ajutor Gemenilor. Ce-i drept, acum sunt susţinuşi Gemenii din primul decan al zodiei, urmând ca în 2017 să fie ajutaţi şi ceilalţi nativi din Gemeni, deci merită să aştepţi cu bucurie acest eveniment astral de vreme ce vine la pachet cu o stare de bine, de confort emoţional, de armonie.

PERIOADE GRELE:

Dar nu e doar atât… Saturn e încă din 2015 în zodia diametral opusă ţie, ceea ce nu s-ar zice că ţi-e de mare ajutor. Dacă în 2015 au fost încercaţi Gemenii din prima parte a zodiei, acum e vremea Gemenilor de la mijlocul zodiei să resimtă amânări, piedici, eforturi mai mari ca oricând pentru tot ce-şi pun în plan. Şi Marte va fi insistent în zodia opusă între martie-mai şi august-septembrie, ceea ce e clar că generează o stare de stres, de tensiune, dar care poate fi, totuşi, ţinută sub control printr-un dram de umor şi răbdare.

Până pe 9 septembrie, cât timp Jupiter se mai află încă în Fecioară, Gemenii din a doua jumătate a zodiei vor fi ceva mai stresaţi de la nimicuri, de la lucruri care li se par lor că sunt grave, de la vise care n-au ieşit aşa cum doreau, de la vorbe aruncate în vânt, deci încearcă să fii mai tolerant şi mai iertător, pentru că ai putea intra în contact cu unele persoane care multe spun, dar nimic nu fac. Decepţiile pot fi deci la ordinea zilei pentru unii…

SENTIMENTAL.

Zona dedicată iubirii este foarte activată în 2016, pentru că Jupiter are rolul şi de a ordona lucrurile în relaţiile care nu mergeau tocmai armonios, şi de a reaprinde sentimentele. Un moment cheie poate veni odată cu intrarea lui Jupiter în Balanţă pe 9 septembrie, din acel moment având aproape un an la dispoziţie pentru a te bucura de iubire la cote maxime. E un moment ideal pentru a redresa relaţia deja existentă, amintindu-ţi de diplomaţie, de iertare, de reciprocitate, de ascultarea celuilalt, lăsând la o parte orice urmă de egoism şi punând mai mare accent pe cuvântul "doi". E un moment excelent şi pentru a te îndrăgosti din nou,d e a cunoaşte pe cineva, de a socializa mai mult, ba, cu ceva noroc, să te şi căsătoreşti, deoarece o combinaţie de acest gen nu poate decât să netezească drumul tău spre o relaţie adevărată, sinceră, definitivă.

La ce vânzoleală de planete e prin Balanţă anul acesta - Balanţa ocupându-se direct e inima ta - ar fi culmea să nu se întâmple ceva nou şi în plan sentimental, fie că e vorba de relaţia deja existentă, fie că e vorba de şansa unei noi iubiri la orizont. S-ar putea să întâlneşti pe cineva - poate la vară - ce-ţi inspiră exact genul de partener pe care îl cauţi, dorind să clădeşti alături de el ceva de viitor. Există chiar o perioadă optimă oricăror evenimente direct legate de iubire: 9-23 septembrie, perioadă în care şi Venus şi Jupiter se vor afla în acest loc al iubirii şi îţi pot oferi auspiciile norocoase ale unei iubiri frumoase. Sau poate chiar unei căsătorii!

Pentru cuplurile căsătorite, există un moment interesant în iunie-iulie, când asteroidul căsătoriei se întoarce, prin mers retrograd, în Balanţă, şi vă aminteşte cumva, subtil, că a cam pălit dragostea în cuplu, că nu mai e c a altădată, că trebuie readusă la lumină, amplificată, valorificată, deci reaprinde cum ştii sentimentele în relaţia de cuplu. Ar fi păcat să laşi sentimentul pur şi frumos să alunece pe un plan secund doar pentru că deja te-ai căsătorit. Reaminteşte-ţi deci de iubire!

De altfel căsătoria e în centrul atenţiei preocupărilor tale încă din 2015, când Saturn s-a instalat în zodia opusă, în Săgetător, adică exact în zona care se ocupă de relaţia ta de cuplu. Nu e tocmai un aliat Saturn, dar e un profesor, e un îndrumător, e un tovarăş care îţi mai atrage din când în când atenţia că relaţia în doi cere implicare, responsabilitate, seriozitate, dar nu la modul rigid şi rece, ci unul vesel şi plăcut.

Trecerea lui Venus prin zona căsătoriei, oferind două întâlniri cu Saturn - în primele 23 zile ale anului şi din noi între 18 octombrie - 12 noiembrie - sunt un avantaj pentru a privi căsnicia - fie că eşti sau nu căsătorit - la modul cel mai serios. E vremea să faci marele pas, dacă nu l-ai făcut deja, sau, dacă eşti deja căsătorit, e vremea să devii mult mai implicat în relaţia de cuplu. Probabil ţi se reduc major libertăţile de care te bucurai înainte sau poate o faci de bună voie, acceptând ideea că o căsnicie implică să stai mai mult pe acasă, să-l transformi pe partenerul de viaţă în cel mai bun prieten, fără a mai visa neapărat la socializare, la distracţii, la amici… Chiar unii Gemeni pot resimţi căsătoria, în acest an, un pic restrictiv, ca pe o uşoară decepţie (se vor întreba cu ton dezamăgit: aşa e de fapt căsătoria?) profitând de orice moment de evadare, mai ales în martie-mai şi august-septembrie - dar acest lucru s-ar putea să genereze discuţii aprinse acasă. Pe 6 noiembrie, asteroidul căsătoriei, Junon, intră şi el aici şi te obligă să te apleci asupra cuplului şi să redresezi ce se poate cu calm, cu optimism, cu o atitudine tonică şi veselă, bucurându-te realmente de prezenţa celui drag alături., oferind şi primind iubire din plin!

PROFESIONAL.

Lucrurile sunt un pic cam dezechilibrate la serviciu, mai ales după 21 mai când în zona locului de muncă de pe cerul tău va intra Lilith unde va sta mai apoi până în 2017, semn că vine o perioadă destul de tensionată, cu eforturi, cu dispute, cu rivalităţi, cu orgolii lăsate să se manifeste, cu adevărate războaie pentru fiecare succes la care visezi. Ai grijă cum îţi pui în joc ambiţiile, ca nu cumva să scoţi la iveală o latură a personalităţii tale care nu te reprezintă, nu te onorează… Dacă te-ai privi din afară ţi-ai da seama că nu-ţi place tonul cu care vorbeşti, nici agresivitatea cu care îţi ataci sau critici colaboratorii, de ostilitatea cu care îţi tratezi colegii… Nu eşti tu acela, tocmai de aceea e de mirare cum te comporţi, şi când va mai veni aici şi Marte (va sta în Scorpion aproape jumătate de an, ceea ce e cam mult…) te poţi aştepta la o atmosferă foarte încărcată la serviciu, încât orice se poate întâmpla: demisii la primul impuls, nervozitate crescută, duşmănii aprinse, reproşuri aspre sau critici severe… Ce mai? Nici nu se poate pune problema - mai ales în iunie-iulie - de bucurie de a munci, ci vei merge la serviciu ca la ghilotină (hei, e doar o metaforă!), cu capsa pusă, stând ca pe un butoi de pulbere, care chiar explodează la un moment dar, că nu poţi nici tu să taci.

Noroc că între 23 septembrie - 18 octombrie vine Venus aici şi mai repară din boacănele deja făcute de predecesorii săi. Atenţie mare deci la reacţiile agresive sau gesturile pripite, poţi strica enorm! Tranzitul lui Marte pe aici, nu numai că are loc destul de rar - cam la doi ani distanţă - ci de datra aceasta e vorba şi de o retrogradare a lui Marte aici, deci va sta mai mult decât cu alte ocazii, iar o vizită atât de prelungă şi insistentă nu ai mai avut parte poate niciodată. Cu cât reuşeşti să-ţi controlezi mai bine energiile - mai ales pe cele negative, extreme, agresive - cu atât vei depăşi mai uşor impasul.

Chiar dacă la serviciu e furtună mare, tu totuşi îţi urmezi visele mai departe şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să le atingi. Anul acesta chiar ai şansa să vezi cu ochii tăi un astfel de scop atins, în care ai investit multă pasiune, energie, timp, dar a meritat efortul. Mai ales finalul de an 2016 - care se va prelungi apoi şi cu primele zile din 2017 - vei avea curtajul să spui, parcă un pic temător ca să nu se spulbere cumva minunea - că totul merge bine, că ţi-ai atins scopurile, că eşti acolo unde visai. De mult nu ai mai avut acest sentiment de satisfacţie profesională, de împlinire profundă, tocmai de aceea abia la final de an te vei mai putea şi tu relaxa, după ce tot anul ai tras din greu la galere. Un  vis atins lasă loc unui alt vis, de aceea s-ar putea să intri în 2017 deja cu ţel frumos şi măreţ în minte pentru care vei depune după aceea eforturi să-l vezi materializat. Visează, creează, lasă inspiraţia să vină şi trage tare mai departe!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a IV-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: familie, casă, cămin, domiciliu, locuinţă, relaţia cu trecutul şi istoria, relaţia cu rudele, amintiri din copilărie, tradiţia, propriile rădăcini şi obârşii, ereditatea, zona, ţara natală, valori naţionale, fundaţia unei case, mutare în casă nouă, proprietăţi imobiliare, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară, finaluri de etapă, călătoriile pe apă.

DECI: deschide-ţi sufletul, iubeşte, dăruieşte, aşează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ţi casa, adu-ţi aminte de trecut, aruncă o privire înapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ţi latura sensibilă, romantică, nostalgică, întoarce-te în timp, întoarce-te acasă, creează-ţi un loc al tău, intim, în care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău şi de oamenii la care ţii.

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale