Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 RAC

RAC 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

E un an cu multe "şocuri electrice", metaforic vorbind, cu veşti bombă, cu surprize picate ca din senin, din toate domeniile existenţei, dar chiar dacă ele te pot destabiliza pe moment, trebuie să tratezi totul cu calm, pentru că eşti în deplină siguranţă. Posibil să iei decizii tranşante prin care te arăţi dispus să închizi un capitol care nu-şi mai are rostul. Poate schimbi brusc ceva în modul tău de a relaţiona sau de a te comporta faţă de oameni, descoperind o mai mare plăcere şi dorinţă de a te ocupa mai mult de propria persoană, decât, mereu, doar de alţii. E un an în care multe lucruri pe care doar le bănuiai, doar le presimţeai, şi nu se manifestau încă pe de-a-ntregul în viaţa ta, pot apărea acum ca din senin, ceea ce poate fi perturbator pentru o fire liniştită ca tine, dar vei considera că era nevoie de această trezire la viaţă. Vei reuşi să păstrezi echilibrul între extremele vieţii tale, fără a da nimic peste cap, fără a intra în panică. Fii totuşi pregătit şi de situaţii cu impact fulgerător, care te iau prin surprindere de pe o zi pe alta şi trebuie să iei decizii foarte prompte. Nu ai prea mult timp de analiză, dar dacă e în  beneficiul tău personal, nu te mai gândi la părerea sau avantajele altora, şi ia decizia rapid, fără să mai aştepţi dovezi, argumente sau confirmări. Cu cât eşti mai spontan, mai iute în reacţii, mai pe fază, cu atât lucrurile se vor aranja mai bine în calea ta. Cuvintele de ordine sunt siguranţă şi securitate, deci, chiar şi când te vei afli în cel mai clocotitor vulcan, fii sigur că erupţia ce urmează are rolul de a aduce, după aceea, binefăcătoare siguranţă de care ai nevoie.

Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 8 mai - 9 august, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Venus, Mercur, Soarele şi Marte - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Nicio planetă lentă nu tranzitează anul acesta zodia ta, ceea ce sună destul de liniştitor, dar prin aspectele pe care alte planete de pe cer le formează cu Racul, te mai poţi aştepta la unele surprize. De exemplu, ai trei aliaţi excelenţi anul acesta. Jupiter intră în Fecioară în luna august, şi de acolo trimite spre tine voinţă, tenacitate, minte ascuţită, perspicacitate, capacitate de organizare, de exprimare şi de decizie, pentru a aşeza la locul potrivit orice problemă. Neptun - în continuare în Peşti, în altă zodie de apă ca şi a ta - e un prieten bun pentru că îţi amplifică visele, te inspiră, te înalţă spre spiritualitate, îţi deschide căi noi de explorat, încât vei simţi mult mai profundă intervenţia divină asupra ta. Saturn, pentru scurt timp reîntors în Scorpion - între iunie-septembrie - mai oferă Racilor născuţi la final de zodie un mic impuls de energie şi curaj, atât cât să reaprindă motoarele către acele dorinţe pe care nu ai reuşit să le atingi în cei doi ani cât Saturn a tranzitat Scorpionul.

Totuşi, există şi câteva aspecte care mai strică un pic planurile Racilor, dar cum nu sunt aspecte noi, ci ele se resimt încă de 2-3 ani în viaţa ta, nu vei fi atât de afectat sau cel puţin nu au efectul surpriză de care poate te temi. Uranus în Berbec şi Pluto în Capricorn vor mai testa capacităţile anumitor Raci, dar nu e vorba aici de toţi nativii din această zonă ci doar de diferite segmente ale zodiei, pentru că cele două planete dificile îi vor lua pe toţi Racii la bani mărunţi pe perioada tranzitelor prelungi. Rolul lor e în plină acţiune, deci nici nu scapi de ei, dar nici nu aduc ceva ieşit din comun faţă de anii anteriori: deja ştii ce pot ele! Singurii care însă pot privi cu un dram de îngrijorare opoziţia lui Pluto, de exemplu, cu Soarele lor sunt Racii născuţi cam pe la mijlocul zodiei, în jur de 5 iulie - plus/minus 3-4 zile - şi care trebuie să se înarmeze cu multă voinţă, răbdare şi înţelepciune, deoarece poate fi una dintre cele mai severe perioade din viaţa lor. Opoziţia plutoniană are loc o singură dată în viaţă, iar acum aceştia sunt cei vizaţi de mari probe de destin.

Există câteva momente când eşti pus în faţa unor evenimente neaşteptate, care te obligă să schimbi macazul sau să iei taurul de coarne şi să-ţi remodelezi, pe cât posibil, chiar destinul. Surprizele respective pot apărea mai ales în primele 3 luni ale anului  şi te fac să pui serios în balanţă nivelul la care ai ajuns în viaţa personală şi nivelul la care ai ajuns în viaţa profesională. Unul din talere e mai uşor, semn că mai trebuie lucrat la acela, ca atare ai primele 3 luni ale anului la dispoziţie să iei deciziile cele mai potrivite - dar şi curajoase - pentru a echilibra această balanţă instabilă. Poate ţi se cere o decizie radicală, de a te schimba tu sau de a alege alt drum, dar poate şi lumea ta se schimbă cumva în jur şi trebuie să te adaptezi rapid la noua atmosferă. Din acest punct de vedere nu e deloc un an simplu, dar trebuie să acorzi mare atenţie misiunii tale în această viaţă. Dacă  nu ştii încotro să mergi, deşi simţi profund că trebuie să schimbi macazul, stai mai mult de vorbă cu tine însuţi, cu ghizii tăi spirituali (umani, din preajmă, sau non-umani, din astral), cere ajutor de sus pentru că e momentul când tu contezi cel mai mult iar alegerile pe care le faci acum dau dovadă de o mare capacitate de a te rupe de cel care erai înainte sau de ceea ce îţi inspira înainte siguranţă, pentru că sufletul tău, în ungherele sale cele mai secrete, vrea altceva. Acum ai şansa să te apleci asupra sufletului care cere ajutor şi să-i dai mai multă atenţie. Viaţa ta poate să-şi recapete în mod miraculos echilibrul, dar nu e o trecere lentă şi armonioasă, ci, pentru o vreme, poate semăna cu o furtună cu tunete şi fulgere. Dar ştii şi tu că după furtună vine vreme bună, şi ceea ce înainte părea un haos, deodată se transformă într-un decor superb peste care planează fantastic curcubeul ca o veste minunată că viaţa ta s-a liniştit. Nu are rost să-ţi faci griji în astfel de momente agitate, eşti permanent sprijinit, ajutat, îndrumat, atât din interiorul tău, cât şi de deasupra, din ceruri, astfel încât să aranjezi noul decor în cea mai frumoasă armonie! Acum poţi descoperi şi lumina şi întunericul, şi binele şi răul, şi bucuria şi tristeţea, dar nu agrava situaţia şi nu te îngrijora, pentru că, la urma urmei, fiecare zi conţine ceva din ambele tonuri ale vieţii. Aşa va fi şi anul acesta pentru tine, un joc al contrastelor, dar din care reuşeşti să extragi culoarea perfectă pentru un portret superb: al tău, poate altul decât până mai ieri.

RAC 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale