Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 PESTI

PESTI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

Cu atât de multe planuri importante în vizor - şi cariera, şi cuplul - e imperativ pentru tine să te pregăteşti sufleteşte pentru un adevărat carusel de evenimente, care vor genera emoţii foarte diverse în sufletul tău. Dar peste toate trebuie să tratezi totul cu bucurie, să vezi în tot ce ţi se pregăteşte un dar superb din partea vieţii, şi nicidecum o probă, chiar dacă momentele nu vor fi deloc simple. Tu trebuie să te priveşti cu ochi lucizi, ca şi cum nu ar fi vorba de tine, şi să iei deciziile cele mai înţelepte, acolo unde e cazul. Vrei sau simţi că trebuie să schimbi direcţia în vreun plan al vieţii tale? Fă-o, pentru că e spre binele tău, pentru că, în unele punct de vedere, eşti ca un copil care abia acum se naşte, acum face primii paşi, acum învaţă să vorbească, acum învaţă să crească şi are nevoie de îndrumări! Dacă ţi-ar spune altul ce trebuie să schimbi, ai înţelege greşit mesajul, de aceea schimbarea care se cere făcută trebuie să aibă la bază propriul tău declic. Să spui tu, singur, într-un moment de realism, măcar cu un pas ieşit în afara cercului de ceaţă, că gata, e vremea să închizi o uşă şi să deschizi o alta. Drumul cel nou duce spre ceea ce doreşti, dar atenţie: între a dori ceva care creşte în iluzie şi a dori ceva care cere acţiune, e o mare diferenţă. Tu pe care o alegi?

Anul acesta, tu eşti una din zodiile cele mai încercate de cuadraturi şi opoziţii, de aceea trebuie să faci paşi mărunţi, să nu disperi, să nu intri în panică, să îţi aduni forţele, pentru că e un drum lung la care trebuie să faci faţă. Luna Neagră (până pe 28 august) şi Jupiter (după 10 august) vor trece prin zodia opusă ţie (prin Fecioară), ceea ce nu sună tocmai amuzant, pentru că, şi aşa sensibil cum eşti, ele îţi vor submina încrederea, siguranţa, stabilitatea, şi vei merge ca pe gheaţă subţire, ca pe cioburi de sticlă, îngrijorat până peste poate de orice hop. Un fleac poate deveni în ochii tăi o catastrofă, un banal motiv de îngrijorare poate căpăta cote alarmante, şi asta numai din cauza acestor aspecte fragile. Punctele culminante pot fi în ianuarie-februarie când Luna Neagră va forma o opoziţie dificilă cu Neptun din zodia ta (aspect unicat în viaţă) şi al doilea va fi când Jupiter se va opune lui Neptun în septembrie-octombrie (alt eveniment unicat în viaţă), ca atare trebuie să fii pregătit pentru un an destul de fragil mai ales în plan emoţional şi psihic. Acestea vor fi punctele tale nevralgice cu care trebuie să umbli că mănuşi. Prudenţa ta va ajunge la cote imense încât… vei sufla şi-n iaurt.

Neptun este, în continuare, musafirul tău de vază, şi se simte excelent la tine acasă pentru că, în fond, este chiar casa lui! El e marele tău protector de prin 2012 încoace şi va mai fi alături de tine, ca bun prieten şi aliat, ca sursă principală de energie şi inspiraţie, mulţi ani de acum înainte, ca atare este o etapă de viaţă unică pentru tine, pentru a-ţi împlini marile vise, pentru a sonda în adâncul tău, pentru a-ţi descoperi potenţialul,  pentru a te ridica pe cele mai înalte culmi ale reuşitei tale. Neptun trece prin Peşti vreme îndelungată, va mai sta aici încă vreo 10 ani şi ceva, deci nu poţi decât să te bucuri de asemenea aliat de nădejde care îţi alimentează visele şi îţi scoate la lumină talentele şi calităţile.

Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 27 ianuarie - 7 aprilie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Venus, Mercur, Marte şi Soarele - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Te simţi excelent aceste planete alături de tine, mai ales că în acest interval ele îşi vor uni forţele cu musafirul tău, Neptun, deci poate fi o perioadă inspirată, cu tentă spirituală, cu o sensibilitate aparte, în care te simţi bine în pielea ta. Nu la fel de încântător sună luna octombrie când Venus şi Marte ajung în zona diametral opusă, şi mai destabilizează câte ceva, iar senzaţiile de teamă, de suspiciune, de neîncredere - marii tăi inamici de anii aceştia - infiltrându-ţi-se în minte şi în suflet.

Saturn se află anul aceste undeva la trecerea dintre Scorpion şi Săgetător, din ambele zodii având câte ceva de lucru cu Peştii. Nu cu toţi anul acesta, totuşi! De exemplu pe perioada revenirii sale în Scorpion, între iunie-septembrie, Saturn susţine Peştii născuţi la final de zodie, pe care i-a mai motivat şi la final de 2014. El revine în Scorpion prin retrogradare, de parcă ar fi uitat să rezolve ceva, nu şi-a încheiat pe deplin misiunea, şi trimite spre aceştia un trigon foarte constructiv. Dacă schimbările nu au avut loc în 2014, când a trecut ultima oară pe aici, e posibil să îţi mai ofere o dată ocazia de a face acele ajustări radicale şi benefice în viaţa ta. El te încarcă acum cu tenacitate, ambiţie, forţă, curaj de a schimba ceva la tine sau la viaţa ta, iar schimbările sunt mai degrabă de mentalitate, de optică, de mod de gândire, dar profunde şi de perspectivă. După ce Saturn se va instala complet în Săgetător - şi în prima parte a anului şi apoi din toamna anului 2015 timp de vreo 2 ani - de acolo el va începe să cam destabilizeze viaţa unor Peşti. Anul acesta e vremea Peştilor născuţi la început de zodie, către care Saturn trimite o cuadratură extrem de rară, care are loc cam odată la 7-8 ani, şi cam va semăna cu o cursă cu obstacole într-o maşină cu frâna trasă. Evoluţia e lentă, totul merge mult mai greu. Nu înseamnă că nimic nu merge, ba da, merge, doar că cere mai mari eforturi, insistenţă şi gândire pozitivă orice ar fi, deci trebuie să fii conştient că marile tale planuri de anul acesta se ating mai greu şi cu stres mai mare. Răbdarea îţi va fi pusă din greu la încercare de un astfel de aspect, deci nu te grăbi, nu-ţi propune termene-limită urgente, ci porneşte la drum cu ideea că mai e cale lungă până la succesul cel mare.

Saturn va forma anul acesta, aproape tot anul - în primele 4 luni ale anului şi din nou începând cu luna octombrie - şi o cuadratură cu Neptun, aspect ce te va obosi, îţi va zdruncina planurile şi scopurile, te va face să te îndoieşti că le mai poţi atinge, va destrăma unele iluzii după care te-ai ghidat o vreme (asta poate fi de bun augur totuşi!), va cere mai multă luciditate de la tine, de aceea trebuie să te calmezi şi să faci tot ce ţi-ai propus conştient că nimic nu se ridică repede, anul acesta, în viaţa ta, şi ar fi nevoie şi de o schimbare de atitudine din partea ta. Nu cumva eşti reticent, nu cumva ţi-e frică să încerci mai mult, nu cumva îţi pui singur piedică? Vezi la ce trebuie să renunţi, ar fi un moment bun să te lepezi de un comportament, de un scop asumat cândva, de o atitudine, care, recunoaşte, nu te reprezintă şi nici nu te ajută la nimic. Poate ai dus după tine, ani de zile, idei care nu sunt viabile, principii care nu îţi priesc, idei preconcepute sau limite auto-impuse, şi ar fi cazul să le dărâmi, să te deschizi cu mai multă încredere în faţa vieţii, să accepţi adevărul şi realitatea, fără a te teme permanent de ceva văzut sau nevăzut.  Un careu ca acesta, dintre Saturn şi Neptun, a mai avut loc, în mod similar, prin anii 1998-1999, deci rareori ai parte de o asemenea zdruncinătură profundă prin care revii cu picioarele pe pământ, fie ce-o fi!

PESTI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale