Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 BALANTA

BALANTA 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

IUBIRE. CUPLU. CASNICIE.

La începutul anului, Uranus, din zodia diametral opusă, se va opune Nodului Nord aflat în zodia ta. E un moment ceva mai dificil pentru cuplu, mai ales dacă relaţia ta nu are prea mulţi ani în urmă, fiind o căsnicie relativ proaspătă. Pentru acestea e un moment mai dificil, pentru că eşti pus în faţa unor surprize: poate descoperi ceva la partenerul tău ce nu ai văzut înainte, o oarecare tendinţă spre egoism, incapacitatea de a se adapta la viaţa de cuplu, o dorinţă de a o face pe şeful cu orice preţ sau poate chiar dorinţa ta de a-ţi păstra independenţa, care celuilalt nu i se pare acceptabil. Vei încerca să-i aduci aminte de valorile vieţii în doi, de armonie, de înţelegere,  dar s-ar putea ca el să fi uitat de ele şi să se poarte exact invers decât ar trebui. Tot tu trebuie să fii cel care tace, care reduce tonul, care tolerează situaţia, demonstrând că eşti un munte de răbdare chiar dacă el se poartă agresiv. Fii calm orice ar fi, lasă-l pe el să-şi consume energia în exces şi nervii, pentru că veţi depăşi cu bine situaţia, numai datorită capacităţii tale de a echilibra balanţa. Când el e nervos, tu taci şi suportă. Când el cade spre pesimism şi neputinţă, fii tu cel care îl readuce la normal, ca atare tu eşti factor de echilibru în cuplu la început de an. Nu te lăsa copleşit de manifestările impulsive din partea celuilalt ci priveşte-l cu multă înţelegere! Dacă ai turna şi tu gaz pe foc odată în plus, chiar că se poate solda cu rupturi dureroase, şi nu e cazul!

Doar dacă vedeţi că priviţi viaţa diametral opus unul faţă de altul, că tu vrei înainte şi el înapoi, că unul vrea ceva şi altul cu totul altceva, atunci mai bine aţi analiza la rece tot ce se petrece ca să luaţi o decizie benefică pentru amândoi. Decât să mergeţi mai departe într-o relaţie care trage în direcţii opuse, mai bine vă vedeţi fiecare de drumul vostru, recăpătându-vă, prin separare, liniştea şi sănătatea sufletească. Dar nu te speria, acest lucru se poate întâmpla numai în acele cupluri în care nu se mai poate face nimic, care deja sunt ca un butoi cu pulbere de câţiva ani de zile. Dacă e doar o criză în care partenerul sare în sus într-un moment tensionat, aşteaptă: îi trece repede! Nu lua decizii sub influenţa acestui aspect, ce va afecta  trecerea dintre 2014-2015, ci lasă să se stingă focul de la sine. Nu-l alimenta, nu-l întreţine, şi totul va reveni la normal ca şi cum n-ar fi fost. Riscul poate reveni cumva la final de an, prin noiembrie-decembrie, când trebuie din nou să acorzi atenţie relaţiei de cuplu, ca să nu dezechilibrezi din nou balanţa.

Ceva se poate petrece totuşi ciudat în plan sentimental, deci şi surprize pot să apară! De exemplu să te îndrăgosteşti!  Hm, sună bine, dar ce te faci dacă e vorba de… altcineva decât partenerul cu care ai construit deja o relaţie înainte. E un moment riscant, poate mai ales în primele luni ale anului, când vei fi atât de derutat de ce se petrece în inima ta încât mai bine laşi lucrurile să curgă de la sine până se vor clarifica. Încearcă să nu rupi nimic, să nu întorci pe dos tot ce ai construit, să nu fugi cu celălalt într-un moment de nebunie, ci să laşi eventuala pasiune paralelă să se consume, ca cu cumva ea să fie doar o atracţie trecătoare. Ar fi păcat să rupi o relaţie de ani de zile doar pentru că altcineva îţi aprinde, trecător, călcâiele. Ca atare riscul infidelităţii e major, deci totul va merge bine în plan sentimental doar dacă faci tot posibilul să păstrezi calea corectă. Oricât de mare ar fi ispita, încearcă să-i rezişti, pentru că există riscul ca aceasta, dacă nu e ţinută sub control, să pună stăpânire pe relaţia de cuplu deja existentă, generând  un mic haos. Se poate ca cel vulnerabil la infidelitate să fie partenerul, la fel ca şi tine de altfel, şi suspiciunile, pânda, îndoiala s-ar putea să vă cam otrăvească sufletul şi mintea, dând naştere unor obsesii, unor frici duse la extrem. Nu exagera, pentru că e doar o aventură fără consistenţă, şi n-are rost să diseci firul în patru.

Dar există totuşi şi unele aspecte extraordinare, anul acesta. De exemplu, între februarie-iulie, Jupiter şi Uranus vor forma un minunat şi unic trigon de foc care poate anima excelent relaţia de suflet. Priviţi amândoi, din nou cu interes şi pasiune spre viitor, vă faceţi planuri incitante de viitor, sau, dacă abia acum cunoşti pe cineva, relaţia poate evolua foarte frumos şi foarte repede spre un nivel promiţător, poate chiar şi spre o căsătorie foarte rapidă. Ca atare, dacă vrei să te căsătoreşti, profită de aceste luni când ai mai mult curaj să faci pasul cel mare, fie că relaţia ta are deja ani de zile în spate, sau doar… câteva luni! Posibil să existe unele aspecte care să vă cam pună beţe în roate, dar nu trebuie să ţineţi cont de ele ci, dacă inima vă spune start, e bine să mergeţi până la capăt. Un astfel de aspect unic în viaţa ta îţi deschide o cale nouă spre un viitor sentimental foarte frumos, de aceea merită să te laşi cuprins de iubire, fără griji. Iubirile care încep sub imperiul acestui aspect sau relaţiile mai vechi care vor reaprinde flacăra iubirii pe parcursul acestor luni vor avea numai de câştigat, ca atare foloseşte-te de acest elan creativ, de acest curaj fantastic şi de sentimentele aprinse acum la cote maxime. Noul se poate instala confortabil în viaţa ta sentimentală - altă relaţie sau alt aer în relaţia existentă - fiind exact acea schimbare salvatoare pe care o visai! Undeva la graniţa dintre iunie-iulie ar fi un moment perfect pentru o decizie de zile mari pentru tine şi cel drag: poate chiar nunta!

BALANTA 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale