Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - CAPRICORN

IUBIRE.

Pe cât de rece si rational esti pe alte planuri, pe atât de tandru si afectuos poti fi atunci când iubesti cu adevărat. Probabil una din cele mai frumoase perioade pentru inima ta va fi perioada în care Venus va trece prin zodia ta - lunile ianuarie-februarie si decembrie - dar si luna iunie când Venus va trece prin zodia dedicată sentimentelor pe harta ta.

Un moment interesant are loc în februarie-martie când cele două planete care se ocupă de iubire - Venus si Marte - se vor întâlni în Berbec primind de la guvernatorul tău zodiacal un aspect benefic de consolidare. Poate fi un moment excelent în care poti porni cu mult entuziasm si încredere o relatie nouă, cu sansa de a duce foarte departe această ocazie. Dar la fel de bun este momentul pentru a relansa vechea relatie, pentru a-i da un impuls nou, de a aduce un suflu nou, benefic pentru relatiile care alunecaseră în rutină sau pasivitate. Profită de aceste luni mai dinamice pentru a te implica trup si suflet si ai curajul să faci tu primul pas dacă cineva ti-a atras atentia. Si lunile iunie-iulie sunt norocoase, poate cele mai norocoase, când ai chef de aventură, de distractie, si iubirea poate fi locul perfect în care să-ti încerci talentele de seducător. Poti cuceri usor pe cineva nou, în această vară, deci aranjează-te, pune-te într-o lumină nouă si iesi la vânătoare, chiar dacă nu îti ies pasientele in prima. Să nu te mire că exact acest elan care te cuprinde în această vară e de fapt un obstacol în iubire, pentru că poti speria pe unii cu atitudinea ta înflăcărată si tonică, ce nu te caracterizează de obicei. Asadar da, ai sanse să te îndrăgostesti din nou în acest an sau să dai un ritm alert si bun relatiei deja existente, dar ti se cere de fiecare dată să ai curajul de a face primul pas dacă cineva te atrage, să vii cu initiative, să privesti cu încredere si optimism spre viitor si să nu astepti pasiv doar să ti se ofere. Fii generos în iubire si totul va evolua foarte bine.

CUPLU. CASNICIE.

De anul trecut, căsnicia a ajuns într-un punct sensibil, deoarece Jupiter aflat în zodia diametral opusă te pune serios la încercare. Desi Jupiter ar fi trebuit să repare multe aspecte mai vechi din relatia voastră de cuplu, e posibil totusi să fi scos la lumină si aspecte mai putin plăcute, amintiri, frustrări, greseli de demult care încă mai dor ca atare e posibil să nu fi fost o perioadă tocmai norocoasă pentru mariajul vostru. Situatia mai poate continua asa până la început de martie, când rău famata Lună Neagră părăseste acelasi sector al cerului, prin care a trecut si Jupiter, lăsându-l doar pe marele benefic să-si exercite întru totul misiunea pozitivă pe care ar fi trebuit să si-o reverse peste tine si în a doua jumătate a anului 2013, dar cu Luna Neagră mereu în umbră, nu a putut să se facă simtit la justa sa valoare. Din martie până în iulie, Jupiter e lăsat singur aici, ba îti uneste fortele si cu Soarele, Mercur si Venus, transformând mai ales luna iulie într-una de noroc, la tanc pentru a da un plus de stabilitate cuplului din care faci parte. Poti uita toate momentele dificile din ultimele luni datorită unei singure luni în care inima ta poate primi ce are nevoie. Totul e să nu dezechilibrezi singur balanta ce pare să se stabilizeze cu eventuale suspiciuni, conflicte inutile, gelozii sau alte manifestări care nu au ce căuta între doi oameni care si-au unit destinele. Dacă nu esti căsătorit, dar ai o relatie în spate de câtiva ani si care a trecut prin suficiente probe de încercare până ce ati demonstrat că puteti  să vă gânditi si la o familie, luna iulie sau cele imediat următoare pot să te pună în fata unei astfel de decizii, considerând că nu mai are rost s-o lungesti atâta.

FAMILIE.

Cât timp fiecare îsi vede de treburile asumate în familie, totul merge excelent, dar ai tu unele momente când vii cu tot felul de ordine, de regulamente impuse cu forta sau atitudini autoritare care strică ceva din atmosfera de acasă. Poate uneori nu strică un mic stimulent pentru a mai anima unele planuri comune, dar ai grijă ca stimulentul să nu alunece spre severitate sau un soi de agresivitate superioară, ca de sef. Stii că mai ai tu uneori astfel de atitudini rigide sau excesiv de dure care pot lăsa urme asupra celor dragi, ca atare ajustează-ti un pic stilul de comunicare. Se resimte demult o tensiune în casă, de când Uranus s-a mutat aici cu toate bagajele acum câtiva ani iar anul acesta lucrurile pot ajunge la un nivel periculos, pentru că se formează câteva aspecte rarisime care nu sună deloc bine pentru o viată de familie tihnită.

Familiile care au trecut încă din 2013 prin momente dificile, pot începe anul 2014 într-o atmosferă si mai agitată, de parcă ar plana peste ei divortul, separarea, incapacitatea de a mai face liniste după perioade de furtună. Pot iesi la iveală aspecte de demult care nu mai pot fi trecute cu vederea si nici tolerate, încât trebuie să gestionezi cu multă răbdare si întelepciune situatia, ca să nu stricati tot ce ati clădit împreună până aici. Prima jumătate a anului este extrem de fragilă, ca atare trebuie să te abtii de la orice tip de manifestări violente, de la cuvinte dure, de la încercări de a-i domina pe ceilalti membri ai familiei, de la santaje emotionale, pentru că toate acestea sensibilizează enorm relatiile de familie sau traiul vostru domestic. Eforturile de a păstra linistea în casa voastră se vor solda de foarte multe ori cu esecuri, ca atare cineva trebuie să renunte, însă se pare că nu vei fi tu acela. Nu e nicio plăcere să stai acasă, cu ai tăi, iar conflictele de familie pot ajunge la cote alarmante, scotând la iveală suferinte, regrete, resentimente, amintiri neplăcute, si generând dezechilibre emotionale grave. Este un plan riscant, căruia trebuie să îi acorzi maximă atentie.

HOROSCOP 2014 - CAPRICORN

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale