GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de DESCATUSARE IN CUPLU (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA SCORPIONULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


URANUS trece prin casa VII – casa de actiune guvernata de Venus si Taur – si va face mai constienti de valoarea voastra si pune in prim plan ceea ce detineti pentru a va simti in siguranta: confort, securitate materiala si emotionala, viata tihnita, strictul necesar, nevoile primare.

Uranus in Taur nu va sustine prea bine…

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa VII, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Casnicia, casatoria, relatia cu partenerul de viata, relatia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociatii, parteneriate, uniuni, relatia cu societatea, contactul cu lumea, relatia de reciprocitate si cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, întelegeri, pacturi, tratate, divorturi, rupturi, procesele sau relatia cu instanta judecatoreasca, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata în ochii celorlalti, relatia cu inamicii cunoscuti, adversarii, concurenta.

Accentul cade pe:

Eu si ceilalti, partenerul meu, egalii mei, societatea din care fac parte, modul in care interactionez cu ceilalti, casnicia.Ce semnificatie are?

Este o perioadă de câtiva ani cu mari surprize în plan relational. Aveti o imensă nevoie de a vă păstra propria libertate, chiar dacă faceti parte dintr-un cuplu, dintr-un parteneriat.

CUPLU.

Vă eliberati încet-încet de capcana numită ”căsnicie” si vă revendicati propria independentă. Reveniti la propriul spatiu pe care l-ati avut înainte de a vă căsători, vă regăsiti propria lume, vechii prieteni, vechile preocupări. Desi continuati relatia din care faceti parte, vă luptati pentru propriile drepturi.

În cazul unei relatii de cuplu sufocante, acum vă puteti rupe de orice constrângeri si vă impuneti propria vointă.

Există chiar risc de divort, dar care poate fi o eliberare, nu o nenorocire.

Ati putea cunoaste acum un partener de viată mai original, neobisnuit, si există sansa de a vă căsători pripit sau neasteptat, întâlnindu-vă jumătatea printr-o întâmplare ciudată, într-un mediu de prieteni, într-o organizatie sau într-un club. Pentru unii poate fi o perioadă de concubinaj, fără a ajunge neapărat la căsătorie.

PARTENERIATE. ASOCIERI. CONTRACTE.

Schimbati, actualizati sau reziliati contractele în care erati implicat pentru că nu mai suportati regulile impuse de altii.

Este o perioadă propice ruperii de diverse asocieri din care făceati parte: cuplu, afaceri, grupări sociale etc. Iesiti din astfel de asocieri: organizatii, partide, cluburi pe care le-ati frecventat anterior. Vreti să fiti pe cont propriu si nu mai puteti întretine relatii armonioase cu societatea.

Vă dati demisia – la propriu sau la figurat – din acele asociatii care nu vă mai priesc, în care simtiti că nu mai aveti nici un cuvânt de spus sau în care vă este îngrădită libertatea de expresie sau de miscare. Preferati să evoluati pe cont propriu, fără a mai tine cont de altii.

Rupturile, despartirile, finalurile de relatie pot aparea pe neasteptate, chair si in cele mai vechi asocieri, considerand ca a venit vremea sa schimbati macazul si ori sa fiti liber, ori sa cautati alt anturaj, alti asociati, cu viziuni mai noi si mai diferite.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.