GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de PAUZĂ (2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA GEMENILOR

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


 

URANUS trece prin casa XII –  casa guvernata de Neptun si Pesti – si va pune in legatura cu cea mai subtila dimensiune a vietii voastre: visele, temerile, presimtirile, emotiile, talentele si valorile nebanuite pe care trebuie sa le scoateti la iveala.


Cu Uranus in casa XII, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de liniste, dorinta de izolare, singuratate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevazute sau ascunse, viata privata, trairile interioare, subconstientul, starea psihica, sanatatea mentala, presimtirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuti sau ascunsi, jocuri de culise, tradarile, deceptii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuitie, limite, restrictii, frustrari, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzisurile, adulterul, fuga de lume si de realitate, sentimentul de renuntare si abandon, propriile inhibitii si complexe, viciile si fobiile, conspiratiile, bârfele, atacurile din umbra, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite. Accentul cade pe:

Accentul cade pe:

ce e de dincolo de ceea ce se vede, secretele mele, emotiile mele cele mai profunde, introspectie, purificare, profunzimile de nepatruns, valoarea mea ascunsa, latura mea necunoscuta.Ce semnificatie are?

PROBE. HOPURI. LIMITARI.

Este o perioadă prelungă de mari bulversări în viata dv., dar care au ca scop scoaterea la iveală a adevăratului dv. ego. Probele de acum pot fi socante, uimitoare, vă pot lăsa complet derutat la mijlocul drumului, vi se va părea – timp de câtiva ani – că ati fost uitat într-o zonă crepusculară unde vi se întâmplă cele mai neobisnuite lucruri. Toate sunt probe de încercare, pentru a vi se verifica rezistenta la marile surprize ale vietii. Cele mai bizare evenimente ale vietii pot apărea în acesti ani, unele pot părea complet absurde, de parcă v-ati trezit brusc pe o altă planetă în care nu mai întelegeti nimic.

Este o perioadă de purificare, sunteti obligat să renuntati la slăbiciunile si blocajele care nu vă lasă să evoluati, deci acum este sansa dv. de a deveni altul până în profunzime, deci este o lupta intensa cu propriul eu.  Trebuie să luptati cu propriile temeri si complexe, cu propriile obsesii si manii pentru a vă elibera de tot ceea ce vă tinea legat de latura dv. necunoscută.

Totul vine neasteptat în viata dv., nu primiti avertismente că răbufnirile urmează să apară. Ele vin, vă dau viata peste cap si apoi vă lasă să faceti singur ordine în ceea ce lasă în urmă.

Va fi greu – sau imposibil – să vă manifestati propria personalitate, vă veti simti închis între niste limite care vă sufocă. Veti fi adeseori prins în capcana altora: tiparele societătii, relatii limitative, piedici majore, „închisori” ce nu vă lasă să vă manifestati în voie. Parcă ati fi legat de mâini si de picioare într-o situatie care vă limitează orice libertate.

Trebuie să vă supuneti ordinelor si regulilor altora: părinti, societate, sefi, parteneri. Încă nu a sosit momentul eliberării dv. Abia când Uranus va intra in Gemeni – in 2025 – veti deveni cu totul altul. Veti rupe barierele si veti distruge tot ceea ce acum vă tine blocat.

Acum suferitu mult din cauza lipsei propriului timp si spatiu de miscare sau de expresie, pentru că sunteti închis între niste ziduri strâmte de care, deocamdată, nu puteti trece. Va simtiti ca intr.o menghina, vreti multe, dar nu puteti, nu e momentul, nu aveti resurse, nu aveti curajul. Va simtiti prins ca intr-o capcana in care interditciile sunt la tot pasul.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.