GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

CRISTALE. Nu exista nimic mai… perfect ca sfera

www.cristale.acvaria.com

Forma unui cristal are efecte deosebite in lucrul cu cristalele. SFERA nu este o forma naturala a cristalului, ci una prelucrata mecanic, dar forma pe care o capata astfel are un rol cu totul deosebit in lumea cristalelor. Deoarece un cristal emite energia pe o distanta de 100 de ori mai mare decat dimensiunea lui, o SFERA de 4 cm, de exemplu, ca cele din fotografiile de mai jos, disponibile in www.kristale.ro,  ar emite in mod egal energia sa pozitiva pe o raza de 4 metri de jur imprejur, in toate directiile. 

SFATURI PENTRU FOLOSIREA SFEREI DE PIATRA

SFERA CA GENERATOR DE ENERGIE SI SCUT PROTECTOR.

Asezati sfera pe birou, in centrul casei, pe mijlocul mesei, ca sa emita radial in jur in toate directiile energia sa cristalina.Nu o asezati intr-un colt al casei sau al camerei, pentru ca, astfel, jumatate din energia ar iesi din casa. Sfera va deveni astfel scutul protector al casei.

SFERA CA INSTRUMENT DE MASAJ SAU PRESOPUNCTURA

Rulati sfera sub talpa sau in palme, poate avea efect anti-stres, relaxant sau terapeutic.

SFERA CA INSTRUMENT ANTI-STRESS.

Daca nu aveti celebrele bile chinezesti folosite pentru relaxare, acelasi efect il poate avea rularea

SFERA IN FENG SHUI

In Feng-Shui, sfera – pentru forma sa rotunda – este simbolul elementului METAL iar piatra din care este realizata reprezinta simbolul elementului PAMANT. Daca mai combinati si cu simbolistica elementului reprezentat prin culoarea opietrei – rosu pentru foc, alb pentru metal, albastru pentru apa etc – puteti combina astfel 3 elemente dintr-un foc. Va puteti folosi de simbolistica sferei de piatra in acele locuri in care, conform hartii Bagua, poate sta elementul PAMANT si METAL sau al elementului dictat de culoare – pentru amplificarea sau intretinerea elementului specific – conform Scolii Busolei – sau pentru diminuarea elementului specific unor anumite zone nefaste – conform Scolii Stelelor Zburatoare.

SFERA CA INSTRUMENT DIVINATORIU

Sfera de Cuart poate fi folosita de cei care au clar-viziune, pentru prezicerea viitorului. Imaginile – pe care numai clar-vazatorul le poate distinge in interiorul sferei – pot da indicii despre viitor.

CUMPĂRĂ

Vezi GALERIA FOTO CU SFERE DIN PIATRA NATURALA

Foto kristale.ro