GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

16.04.2018: Luna Noua in Berbec. Cum te influenteaza?HOROSCOP LA LUNĂ NOUĂ

EFECTELE LUNII NOI PE PERIOADA CICLULUI LUNAR  16 aprilie 2018 (ora 6 AM) – 15 mai 2018 (ora 15 PM)

Pe 16 aprilie 2018 are loc faza de LUNA NOUA pe gradul 26-27 al zodiei BERBECULUI.
Faza de maxim va fi in jurul orei 19 PM  (ora Romaniei).
Incepe un nou ciclu lunar ce se va incheia la urmatoarea Luna Noua de pe 15 mai  
2018.


Cum  vă influentează Luna Noua la nivel individual?


BERBEC

Luna Noua are loc in casa I –  Este o perioada de afirmare, de evidentiere in tot ce va propuneti. Este un moment ideal pentru noi inceputuri, pentru initierea de drumuri noi, pentru initiative personale, pentru a va manifesta cu indrazneala si a va pune in lumina adevarata personalitate. Aveti curajul sa porniti proiecte noi, care pot ajunge mai usor la succes. Va preocupa mai mult imaginea dv., deci nu ar strica sa mergeti la un salon de infrumusetare sau sa va innoiti garderoba. Deveniti alt om, in multe privinte, descoperind ca v-ati schimbat. Atentie la hemoragii, taieri, rani, cap, frunte.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  PROPRIA PERSOANA, ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 

TAUR

Luna Noua are loc in casa XII – Este o perioada in care crizele si surprizele nedorite pot sa apara in orice moment. Nu va simtiti prea bine si preferati sa stati mai mult in umbra. Preferati izolarea, singuratatea, visarea, iluzia. Ati putea trece pe la biserica. Nu sunteti o prezenta prea vie, ci deveniti mai pasiv, mai inchis, mai  intunecat. Va faceti tot felul de procese de  constiinta si va incearca un puternic sentiment de culpabilitate. Posibile probleme de sanatate sau simptome ciudate. Evitati orice forma de viciu. Idealismul pune stapanire pe dv. si deveniti foarte influentabil. Poate fi o perioada cu probleme si suferinte. Trebuie sa va analizati mai mult comportamentul si modul de a gandi, pentru ca e timpul unei  eliberari de balastul emotional care va tine blocat. Puteti avea vise interesante, care va transmit mesaje de viata. Mai multa atentie la eul dv. interior. Sunteti mai poetic,  imaginatia si inspiratia cresc, deci  puteti sa va manifestati talentul intr-o forma artistica (poezie, pictura). Atentie la sistemul nervos si picioare.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  SANATATE, spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate.

GEMENI

Luna Noua are loc in casa XI Este o perioada in care preocuparea dv. se indreapta spre lume, societate, colectiv, umanitate. Va integrati mai bine in plan social. Faceti noi cunostinte, asocieri, prietenii. Deveniti mai interesat de soarta lumii si vreti sa fiti mai apropiat de cei care au nevoie de ajutor (actiuni caritabile). Prietenii sunt pe primul loc. Puteti face o cunostinta noua, care sa joace un rol important in viitor. Ati putea intra intr-un grup nou de persoane, fie pentru distractii, fie pentru niste scopuri sociale (cenaclu, fundatie, asociatie etc), Sunteti mai preocupat de noutate. Mergeti la cinema, cumparati un obiect la moda, iesiti cu prietenii. Aveti parte de surprize si noutati deosebite. Vrei sa va manifestati in libertate deplina si nu va puteti supune limitelor cotidiene. Ati putea incepe o afacere pe cont propriu, contactul cu publicul si clientii se intensifica. Initiati proiecte noi, mai curajoase. Vreti
o schimbare si e timpul sa o puneti in practica.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate.

www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.

RAC

Luna Noua are loc in casa X – Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepeti proiecte noi care va pot aduce succes. Va preocupa mai mult ca oricand imaginea dv. profesionala, reputatia, legatura cu superiorii, faima dv., deci faceti tot posibilul sa atrageti atentia asupra dv. Poate fi un moment bun pentru afirmare, succes, ascensiune socio-profesionala. Ambitiile dv. cresc, nu acceptati anonimatul. Deveniti mai sigur pe valoarea dv. si vreti sa iesiti in fata, sa va puneti in lumina calitatile de lider. Succesul este de partea dv. Viata publica va atrage mai mult. Preluati responsabilitati noi in plan social si profesional. Popularitatea si faima dv. pot creste. Poate fi un moment de progres profesional. Atentie la sistemul osos, dinti si piele.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  CARIERA, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie, destin.

LEU

Luna Noua are loc in casa IX – Este o perioada in care va largiti orizonturile prin relationare cu lumea, prin studiu si cunoastere, prin calatorii si spiritualitate. Fiti deschis spre latura spirituala si abstracta a vietii. Mergeti la biserica. Cititi o carte de filosofie. Incepeti un curs de specializare, de limbi straine sau inscrieti-va la o facultate. Examenele pot fi de succes. Studiati, incercati sa va extindeti cunostintele in mai multe domenii. Calatoriti sau luati legatura cu persoane de departe. Evoluati intr-o anumita directie si deveniti mai bun, mai matur, mai intelept, poate chiar primind o lectie de viata. Va eliberati de limite si va manifestati cu mai mult curaj. Iesiti in natura, mergeti in excursii, la plimbare si faceti multa miscare. Un tel nou se poate naste in mintea dv. si faceti tot posibilul sa-l atingeti. Va schimbati unele idei de viata si preluati principii noi. Atentie la ficat, bila, gambe.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de: CALATORII, STUDII, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor.

FECIOARA

Luna Noua are loc in casa VIII Este o perioada in care preocuparile dv. se indreapta spre lucruri ascunse ale vietii. Deveniti mult mai indiscret, mai curios, mai misterios, mai atras de barfa si secrete, vreti sa descoperiti adevarata fata a lucrurilor. Viata sexuala creste in intensitate si ati putea avea o aventura erotica pasionala. Exista riscuri trecatoare de incidente neplacute, aflati vesti legate de divort sau deces. Simtiti o mai mare nevoie de viata privata, departe de ochii lumii, de aceea nu veti lasa pe nimeni in intimitatea dv. Posibile crize de natura emotionala sau financiara. Poate fi momentul unui proces interior profund, descoperind unde se ascund piedicile care nu v-au lasat sa ajungeti la telurile propuse. Atentie la sistemul reproducator, urinar si excretor. 

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de: PROBE, mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere.

BALANTA

Luna Noua are loc in casa VII  – Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fiti mai deschis spre ceilalti, spre lume, spre societate, care va pot fi de ajutor in momentele importante. Nu stati singur, acceptati compania celor din jur, pentru ca veti simti o mai mare nevoie de sustinere si intelegere. Munca de echipa trece pe primul plan. Relatia cu partenerul de viata se intensifica, iar, daca nu aveti un partener, veti simti acum lipsa lui, mai mult ca oricand, si porniti in cautarea lui. Moment bun pentru a incheia noi contracte de colaborare. Cunoasteti oameni noi. Fiti mai atent la imaginea dv. in societate, deci imbunatatiti-va aspectul. Creati-va un look nou, pentru a deveni mai placut lumii. Moment bun pentru o casatorie. Mergeti la petreceri, la dans, la spectacole, expozitii sau apareti in fata unui public. Simtiti-va bine, iesiti in societate, viata mondena poate fi amplificata. Vizite la bunici sau momente speciale alaturi de partenerul de viata. Atentie la rinichi. 

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  CUPLU, casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti.

SCORPION

Luna Noua are loc in casa VI – Este o perioada in care atentia vi se indreapta spre curatirea sufletului si a trupului. Faceti o cura de slabire, de dezintoxicare, un tratament benefic pentru insanatosire. Dedicati-va sarcinilor de serviciu, pentru a termina restantele. Sunteti mai constiincios si va vedeti de treaba, la serviciu, preluand sarcini si responsabilitati noi. Este momentul ideal pentru a va debarasa de un obicei alimentar sau comportamental incorect (de exemplu renuntarea la alcool). Sunteti mai preocupat de treburile casnice, dedicandu-va curateniei, spalatului, aranjatului, ordinii. Deveniti un om de baza la care oricine poate apela la nevoie, pentru ca acum va preocupa mai mult binele altuia, decat al dv. personal si sunteti dispus sa faceti servicii altora. Vizite la unchi, matusi. Noi relatii profesionale. Atentie la digestie si igiena.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  MUNCA, SANATATE, datorie, responsabilitate, obligatie, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina.

SAGETATOR

Luna Noua are loc in casa V – Este o perioada dinamica, plina de energie si creativitate, cand va puneti la treaba talentele native. Va puteti manifesta din plin calitatile, deci poate fi un moment de afirmare deplina a celui care sunteti, poate chiar un moment de glorie si stralucire. Va puteti remarca mult mai usor, scotand in evidenta ceea ce aveti unic si special. Norocul este de partea dv., poate chiar la loto. Viata sentimentala poate cunoaste o amplificare, deci petreceti mai mult timp cu iubitul sau fiti deschis spre o noua relatie. Fiti mai apropiat de copiii dv. Distrati-va mai mult, iesiti in lume, mergeti la spectacole, faceti sport, eliberati-va de griji. Fiti vesel si optimist, dinamic si expansiv. Aveti motive de bucurie si sarbatoare. Simtiti ca traiti din plin. Aveti mai multa incredere in dv. Fiti mai atent la aspectul fizic, deci mergeti la coafor. Intalniri cu prietenii, ore petrecute cu copiii, momente romantice cu iubitul. Activitatea artistica poate fi amplificata. Atentie la circulatie, inima, ochi, coloana.  

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  DRAGOSTE, creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie.

CAPRICORN

Luna Noua are loc in casa IV – Este o perioada intens emotionala, cand sensibilitatea creste la maximum. Sufletul este in prim plan, deci oferiti-i ceea ce are nevoie. Simtiti o mai mare nevoie de ocrotire si dragoste. Relatiile cu familia sunt intensificate, deci mergeti mai des la parinti sau jucati-va mai mult cu copiii. Schimbari de decor in domiciliu. Moment bun pentru inceperea unei diete (intre Luna Plina si Luna Noua). Va preocupa mai mult casa, caminul, domiciliul, tot ce va inspira un sentiment de apartenenta. Daca sunteti in strainatate, simtiti un dor imens pentru tara natala. Moment bun pentru conceperea unui copil (mai ales intre Luna Noua si Luna Plina). Gasiti-va mai mult timp pentru a fi cu cei dragi si pentru viata dv. privata. Fiti tandru, sensibil, bland. Atentie la lichide, alimentatie, gestatie, stomac si psihic.  

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de: VIATA PERSONALA, familie, casa, copii, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara.

VARSATOR

Luna Noua are loc in casa III – Este o perioada de intensificare a planului relational si intelectual, deci trebuie sa va aplecati asupra acelor proiecte ce au nevoie de flexibilitate, de schimbare, de innoire. Este favorizat tot ce este legat de comunicare, studiu, informatie, cunoastere, deplasare, miscare, corespondenta, telefonie. Incepeti studiul unui nou domeniu, incepeti sa cititi o carte noua, faceti noi cunostinte sau dinamizati contactul cu lumea. Invatati, dati examene, care pot fi de succes. Calatoriti mai mult (excursii, plimbari). Va plimbati cu masina sau bicicleta. Va intalniti mai des cu fratii, vecinii, colegii. Incepeti o afacere comerciala. Discutati, iesiti in public, exprimati-va opinia. Va simtiti mai tanar, mai libertin, mai vesel, mai „primavaratec”. Vreti schimbare. Intalniri, discutii, conversatii interesante. Scrieti si vorbiti cu usurinta. Invatamantul si scoala sunt favorizate. Atentie la plamani, respiratie, ochi, brate.  

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de:  CUNOASTERE, studiu, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie.

PESTI

Luna Noua are loc in casa II – Este o perioada de materializare a unor proiecte mai vechi, de succes financiar dupa eforturi sustinute, deci este vremea recoltei. Puteti fi recompensat – financiar – pentru ceea ce ati realizat pana acum. Porniti o afacere noua, deschideti un cont de economii, faceti o tranzactie importanta, cumparati ceva mult dorit, investiti si scoateti bani din  proiecte serioase. O perioada buna pentru castiguri financiare si achizitii. Moment fertil pentru conceperea unui copil (intre Luna Noua si Luna Plina). Daruiti sau primiti ceva. Gelozia va poate incerca mai mult ca in alte perioade, la fel ca atasamentul excesiv, posesivitatea. Deveniti mai comod, mai pasiv, dornic de liniste si odihna. Simtiti o mai mare nevoie de securitate, nu va plac provocarile si schimbarile, unii ar spune ca sunteti excesiv de conservator si rigid. Ati putea manca prea mult, deci atentie la excese alimentare. Atentie la gat si gura.

Accentul perioadei cade pe tot ce este legat de: BANI, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri.

Urmatorul horoscop va fi publicat pe 15 mai 2018, la urmatoarea LUNA NOUA.

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu