GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

10 idei inspirate: Cadoul perfect pentru SEFU’

Sa traiti, sefu’!


Seful e o persoana greu de abordat… greu de multumit… greu de cadorisit, dar totusi vin si acele momente cand trebuie sa-i pregatesti ceva deosebit.

Click pe fotografii pentru a vizualiza produsele recomandate

1. SPORUL CASEI este un simbol care poate sta la fel de bine si la birou. Un SEF cu gust ar primi bine un astfel de cadou unicat, cu pietre in culorile anotimpului in care s-a nascut.

2. Un SEF respectat chiar merita laude. Deci nu te jena sa i-o spui cumva. Daca prin cuvinte ti-e greu, ofera-i un… TROFEU de la tine si colegii tai, care sa-i aduca aminte cat de apreciat este.

3. SEFUL e amator de pictura? I-ar placea un tablou modern in biroul lui? Atunci TABLOURILE kadoris sunt o idee inspirata.

4. SEFUL are vicii, da… fumeaza! Dar nu orice, poate fumeaza trabuc sau pipa sau tigari scumpe si ar vrea sa-si tina tutunul intr-o astfel de CUTIE CU CAPAC, frumos lacuita, care ar da bine cand ii vor veni partenerii de afaceri in vizita. Poate te invita si pe tine odata, la un trabuc, la un moment festiv sau cand ti-ai atins targetul…

5. Sa cauti un vin bun sau o tarie de calitate pentru SEFUL nu e de ici, de colo. Oricine apreciaza o licoare adevarata, dar e demodat sa-i oferi sticla in mana impachetata in celofan si nici bine cunoscutele sacose de cadouri  nu arata tocmai elegant. Mult mai potrivita ar fi o sticla scumpa intr-un CUFAR DE LEMN cu aplicatii de fier forjat. E masculin, arata bine, si mareste din start valoarea cadoului tau si al colegilor!

6. ”And the winner is… SEFU!” Un trofeu in gluma ar fi bine primit, daca seful are simtul umorului bine dezvoltat. O CUPA DE LEMN, simpla, delicata, eventual personalizata cu un mesaj dedicat, ar arata bine pe raftul premiilor primite de seful.

7. Stii despre SEFUL ca ar fi un credincios adevarat si apreciaza tot ce e legat de spiritualitate? Atunci o RUGACIUNE superb gravata pe lemn ar fi un cadou perfect pe care sigur il va lua acasa!

8. SEFUL… e o SEFA? Inainte de a fi conducatorul firmei e femeie, si sigur se va bucura sa te gandesti la ea. Un PLATOU frumos pentru pahare ar arata ca te gandesti la ea ca la o mama excelenta, o sotie perfecta, dincolo de usa biroului, deci nu ezita sa o privesti ca pe o femeie, nu ca pe un sef.

9. Ce ar putea tine un SEF intr-o caseta? Cine stie? Dar intotdeauna o CUTIE DE LEMN, frumoasa, gravata – eventual si personalizata cu un mesaj special – nu ar fi aruncata in pod, printre vechituri, ci sigur va gasi ceva important de pastrat acolo.

10. Si pentru ca un SEF este imaginea vie a zicalei ”Time is money”, un CALENDAR DIN CUBURI DE LEMN, gravat si personalizat cu un mesaj cu talc ar sta sigur pe biroul sau la loc de cinste, ca sa-i aduca aminte cum trece timpul… sau ca e timpul sa pleci in concediu… sau ca e vremea sa iti mareasca salariul…. intr-o zi.

Si cate alte idei ar mai fi pentru un om fata de care simti respect si admiratie.

Produse recomandate de

KADORIS.RO – Cadouri, cu drag…