GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

10 idei inspirate: Cadoul perfect pentru BUNICI

În vizită la bunici cu mâna goală?

Bunicii sunt persoane speciale în viata ta si nu te poţi duce la ei… doar ca să primesti ceva. Sigur, ei îti vor umple port-bagajul de bunătăti la plecare, dar tu, chiar asa… cu mâna goală? Fă-le un cadou, iar aici găsesti suficiente surse de inspiratie.

Click pe fotografii pentru a vizualiza produsele recomandate

 

1. Dacă ai un BUNIC de modă veche, a cărui veche pasiune e să mai fumeze si el din când în când (tutun, pipă, trabuc)… s-ar bucura să-si țină comoara într-o astfel de CUTIE DE LEMN NATUR, cu capac, o cutie adevărată, lucioasă, frumos lăcuită, masivă, grea.

 

2. Daca ai un BUNIC mai modern care apreciază o băutură fină, nu duce sticla în sacosă de plastic, ci oferă-i-o într-un CUFĂRAS superb din lemn. Cu sigurantă va tine băutura în dulap pentru evenimente speciale, la care vei fi si tu prezent!

  

3. O BUNICĂ traditională are casa plină de andrele, ate, ace, crosete. Si a ta e la fel? De ce să nu-si tină măruntisurile de gospodină într-o CUTIE DE ACE, elegantă, rotundă, din două esente de lemn, cu capac, ce o va duce cu gândul la vremurile de demult, de la mama ei, de acasă…

4. La BUNICA ai întotdeauna parte de cele mai bune prăjituri… Mmmm, ce-ar fi să te auto-inviti la ea pentru o nouă tavă de bunătăti, dar, ca să nu mergi cu mâna goală, tu vino cu PLATOUL.

5. Are BUNICUL livada doldora de fructe? Îti va umple si tie cosul când pleci acasă, dar s-ar bucura si BUNICA să le aseze la loc de cinste pentru musafiri pe o FRUCTIERĂ CU PICIOR unicat, frumos pictată, realizată manual din mai multe esente de lemn natur.

6. Sigur vrea BUNICA să te servească dimineata, la pat cu o cafelută sau micul dejun. Atunci îi poti face un apropo fin cu o TAVĂ DE LEMN, încăpătoare, superb gravată!

 

7. Dacă nu bucătăria e importantă atunci când mergi la BUNICA, atunci oferă-i un tablou cu dedicatie specială: TE IUBESC, MAMAIA, BUNICA, BICA, BUNI… sau o fotografie frumos gravata pe lemn, cu suport. Le va aseza pe masă si va suspina după voi după ce vei pleca…

8. Fără doar si poate, credinta e una din valorile principale în casa BUNICILOR, deci ar fi impresionati să le oferi ceva cu tentă spirituală. Nu, nu o icoană – că probabil mai au vreo 10 – nici o biblie, că sigur au una de acum un secol, ci un tablou frumos gravat pe lemn cu o RUGĂCIUNE de suflet.

9. Dacă vrei să le oferi o colectie de fotografii cu cei mici, ar fi încântati să le păstreze într-o CUTIE DE LEMN, cu capac, elegantă si încăpătoare…

 

10. Dacă BUNICA e încă mare amatoare de macrameuri, adu-i aminte de acele vremuri cu un TABLOU care porneste de la un mileu crosetat, dar care a primit o altă fată prin culoare.

Si câte alte idei ar mai fi pentru dragii tăi bunici…

Produse recomandate de

KADORIS.RO – Cadouri, cu drag… 

20% REDUCERE