GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Pune banii la ”dospit” in CUTIA PROSPERITATII

Cutia prosperitatii Feng Shui

Caseta prosperitatii activeaza energia banilor

  1. Daca ai afaceri in derulare, daca te lupti pentru succesul tau profesional si pentru un venit mai bun, foloseste cateva trucuri feng shui. Nu-ti pastra banii, multi, putini, cum or fi, la saltea, nici in cutii oarecare sau in borcane. Da-le un plus de energie prin simboluri norocoase pe care sa le asezi alaturi de banii tai.

Recomandam sa-ti pastrezi valorile si banii intr-o astfel de cutie, special realizata pentru a combina mai multe simboluri de bun augur cu rolul de a proteja banii si de a activa energia banilor. Poate deveni aliatul tau secret pentru a atrage si amplifica prosperitatea.

In traditia chineza, rosul si auriul sunt considerate culori norocoase, de activare a norocului.
Cele 6 monede chinezesti – aplicate pe capac – sunt considerate norocoase si atrag prosperitatea.
Pe interiorul capacului sunt lipite 4 cristale norocoase: OCHI DE TIGRU, AMAZONIT, AGAT DE MUSCHI, JAD si simbolul INFINIT, alt simbol protector de bun augur.

SFAT: Nu aseza cutia in zona banilor – zona de nord-est conform Feng Shui – deoarece culoarea rosie (elementul foc) nu e de preferat aici- ca atare aceasta cutie poate sta oriunde in alt loc din casa.

Cutia prosperitatii Feng Shui Cutia prosperitatii Feng Shui
Cutia prosperitatii Feng Shui
CUMPĂRĂ DE AICI

2. Daca vrei sa tii banii in zona prosperitatii – care este zona de nord-est a casei/biroului – mult mai indicata ar fi o cutie de culoare violet. (Zona de nord-est a casei/camerei este, conform Feng Shui – coltul cel mai indepartat de pe partea stanga, daca privesti incaperea stand in pragul usii.)

CUMPĂRĂ DE AICI


Un produs oferit de

KADORIS.RO – Cadouri, cu drag…