GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

Cristalele care te fac mai frumoasa

De ce sa porti pandantive, medalioane, coliere, siraguri, margele cu cristale?

Daca porti cristale naturale, ai la tine permanent o sursa de energie pura, evritabila. Bijuteriile purtate in jurul gatului isi trimit energia in zona de sus a corpului, deci este o varianta accesibila de cristaloterapie, fie ca o faci intentionat, constient, fie ca doar primesti de la cristale darul lor, desi tu le porti doar pentru ca sunt frumoase.

Colierele sunt mai mult decat o bijuterie!

Sunt o sursa de energie care isi lasa amprenta benefica asupra aurei tale, asupra chakrelor tale, asupra organele interne din zona in care porti aceste bijuterii, deci n-ar fi rau, atunci cand alegi sa porti o bijuterie – purificata sau nu inainte – sa ii canalizezi mental forta vindecatoare si protectoare.

Gandeste-te ca nu porti o bijuterie, ci un scut protector cu tine, si ar fi minunat s-o faci constient, bucurandu-te si de culoarea, stralucirea si frumusetea cristalelor, dar si de comoara ascunsa in structura lor: energia pe care o emit in jurul tau in permanenta.


Coliere din bile – cristale naturale

Siraguri din pieticele, scurte si lungi

CUMPĂRĂ