GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Cristalele care te fac mai frumoasa

De ce sa porti pandantive, medalioane, coliere, siraguri, margele cu cristale?

Daca porti cristale naturale, ai la tine permanent o sursa de energie pura, evritabila. Bijuteriile purtate in jurul gatului isi trimit energia in zona de sus a corpului, deci este o varianta accesibila de cristaloterapie, fie ca o faci intentionat, constient, fie ca doar primesti de la cristale darul lor, desi tu le porti doar pentru ca sunt frumoase.

Colierele sunt mai mult decat o bijuterie!

Sunt o sursa de energie care isi lasa amprenta benefica asupra aurei tale, asupra chakrelor tale, asupra organele interne din zona in care porti aceste bijuterii, deci n-ar fi rau, atunci cand alegi sa porti o bijuterie – purificata sau nu inainte – sa ii canalizezi mental forta vindecatoare si protectoare.

Gandeste-te ca nu porti o bijuterie, ci un scut protector cu tine, si ar fi minunat s-o faci constient, bucurandu-te si de culoarea, stralucirea si frumusetea cristalelor, dar si de comoara ascunsa in structura lor: energia pe care o emit in jurul tau in permanenta.


Coliere din bile – cristale naturale

Siraguri din pieticele, scurte si lungi

CUMPĂRĂ

Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.