GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru BERBEC


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA BERBECULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Uneori e mai bine să stai pe loc și să privești doar la nevoile proprii, și mai puțin la ale celor din jur. Nu te gândi că lumea va spune despre tine că ești egoist, individualist, setat doar pe tine însuți, ci e doar o întoarcere la cel care ești. Posibil să vină un moment în care începi să privești la întreaga ta existență, la etapele de viață care vor veni, descoperind cu mai mult realism ce anume te ținea pe loc.

Poți programa acum sensul de mers pe luni sau ani înainte, ai curajul de a lua taurul de coarne și a trece peste blocaj. E doar o senzație greșită că stai pe loc, că ți s-au înecat corăbiile, că nu ai încotro merge. Dimpotrivă, e chiar o provocare interesantă de a-ți scrie tu însuți viitorul.

În jurul datei de 15 ai putea primi o veste ce te va elibera de stres și emoții negative.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Multe cad pe umerii tăi, săptămâna aceasta, dar nu cumva ai preluat chiar tu mai mult decât ai putea duce? O listă prea lungă de sarcini te-ar putea copleși la un moment dat, ai începe să te enervezi, să te stresezi inutil, ceea ce poate genera și greșeli.

Fii foarte atent la micile detalii ale muncii de zi cu zi – cifre și date, instrumente sau unelte de lucru, resurse și informații – pentru că aglomerația de treburi pe capul tău poate genera un adevărat haos. Nici nu știi cum faci vreo greșeală de calcul sau strici vreun produs la care muncești, și asta doar pentru că ești suprasolicitat. Învață să-ți organizezi mai bine treburile, să mai pasezi și altora din sarcini și să nu le cari tu singur pe toate în spate ca un rob.

Data de 21 poate veni cu roadele muncii tale: ori beneficiile eforturilor depuse, ori judecata lumii pentru eventualele tale erori. Drămuiește-ți bine forțele!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.euHoroscopul săptămânii viitoare: IN CURAND!