GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Ești o rotiță dintr-un angrenaj complex, deci nu încerca să le faci singur pe toate. Integrează-te în grupul care te însoțește, participă la orice activitate colectivă, pentru că ești și tu la fel ca ceilalți. Ai putea descoperi că dai mai mult randament dacă te adaptezi tu mediului în care nimerești și nu încerci nici să faci opinie separată, nici să-i schimbi tu pe ceilalți după dorințele proprii.

Nu ești cu nimic mai presus sau mai prejos, deci acum e vremea să înțelegi ce rol joci tu în povestea aceasta cu multe personaje. De la oameni primești cele mai bune idei și sfaturi, tot așa cum și ei ar putea avea de câștigat dacă te alături lor trup și suflet. În mai mulți, totul merge strună!

Pe 10 ai putea face o cunoștință nouă, de la care poți primi un ajutor nesperat.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Apare soarele pe strada ta și îți face inima să zâmbească. Evenimentele acestei săptămâni au un efect fantastic asupra tonusului tău general, asupra moralului tău, asupra stării tale de spirit, încât poți spune, cu mâna pe inimă că aceasta e fericirea la care ai visa.

Această stare de bine poate avea ca sursă orice plan al vieții tale: o mare reușită în carieră, o veste excepțională în viața personală, un eveniment de zile mari în plan sentimental, deci bucură-te de ele cu inima largă și fii recunoscător pentru lumina care se revarsă peste viața ta, pe toate nivelurile. Mai rar asemenea atmosferă solară, luminoasă, strălucitoare, și tot ce simți e minunat!

Închei săptămâna, pe 19 cu zâmbetul pe buze încât ai curaj să spui: sunt fericit!Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!