GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Deși ești o fire curajoasă și nu stai pe gânduri când trebuie să iei taurul de coarne și să faci ceva major, de data aceasta ai mari rezerve și chiar temeri dacă ceea ce vrei să faci e bine. Ți se cere să spui stop, să închizi o etapă, să spui adio unei stări de lucruri, și cel mai greu asta e: să spui gata!

Vei reuși s-o faci, pentru că ajungi singur la concluzia că e mult mai bine să oprești un drum decât să-l urmezi fără ca acesta să ducă undeva. Te vei elibera de un stres, de starea de derută și de teamă, și după ce totul va fi încheiat, te vei putea gândi și la altceva, cu mintea limpede și locul curățat. Deci nu te teme să închei acel capitol care nu mai are nimic de oferit în viața ta.

Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Parcă nu poți sta deoparte, când, în jurul tău, e asemenea agitație! Toată lumea luptă pentru ceva, se zbate pentru un scop, iar tu să stai cuminte pe margine? Nu e cazul, pentru că la concentrația de energie care se simte, orice gen de luptă poate fi de succes. Ia-i ca exemplu pe cei care se războiesc acum pentru principii majore, pentru țeluri imense, și alege și tu un obiectiv important, pentru a-ți canaliza toată ambiția spre el.

Vei reuși să te implici trup și suflet, nu sta pasiv pe tușă, pentru că, atunci când vei vedea că încep să se vadă deja rezultatele – deși mai ai de lucru până acolo – te vei motiva să tragi și mai tare. Dacă scopul tău coincide cu al celor din jurul tău, ar merita să vă uniți forțele pentru a vâsli împreună în același sens, dar dacă aveți țeluri diametral opuse, dă și tu din coate să-ți faci loc printre ei!

Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!