Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Doar la noi le gasesti!

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN DEC.2017
Azi Luna este în zodia...
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere
3.12 LUNA PLINA
3-18.12 Luna in descrestere
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN DEC.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
7.11-1.12 Venus in Scorpion
1-24.12 Venus in Sagetator
24.12-17.01 Venus in Capricorn
5.09-9.12 Marte in Balanta
9.12-26.01 Marte in Scorpion
Jupiter in Scorpion Info
Pana pe 20.12 Saturn in Sagetator Info
Dupa 20.12 SATURN IN CAPRICORN
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Lilith in Capricorn
Pana pe 17.12 Junon in Capricorn
Dupa 17.12 Junon in Varsator
 
 
Horoscop Acvariawww.acvaria.com | PROTEST!!!

PROTEST ON LINE!
ACVARIA.COM PROTESTEAZA IMPOTRIVA ACVARIA.RO

Un site fantoma a reaparut pe netul romanesc la adresa
acvaria.ro, publicand, sub aceasta titulatura, texte care nu au nici o legatura cu Acvaria®!

FAPTE SI DATE DIN 1999 PANA IN PREZENT.
Numele de
Acvaria a fost creat de Dana Mindru in 1996, ca pseudonim esoteric in momentul in care a inceput sa studieze astrologia. In 1996, au aparut primele texte cu aceasta semnatura intr-un cotidian local.
Prima varianta a siteului Acvariei a aparut in 1999 la o adresa free pe geocities.com, adresa care nu mai exista acum on line.
Firma SC Acvaria Prod SRL a fost infiintata in 1997, avand printre altele, in profil, si servicii astrologice.
In 2001, Acvaria a acceptat sa se alature echipei 123start.ro - detinut de SC System Plus Avantgarde SRL Bucuresti, dezvoltand - sub egida subdomeniului acvaria.123start.ro - un site de horoscop, astrologie si alte stiinte esoterice, intitulat Fila cea de taina a Acvariei. Timp de cateva luni, siteul acvaria.123start.ro a fost redactat, dezvoltat, administrat, promovat de Dana Mindru, detinatoarea numelui Acvaria. La vremea respectiva, acvaria.123start era principalul site generator de trafic din portalul mai sus mentionat.
In decembrie 2002, in timpul colaborarii Acvaria-123start, un angajat al firmei care detine portalul 123start, a cumparat, in numele firmei, domeniul acvaria.ro, fara sa o informeze pe Dana Mindru, detinatoarea de drept a acestui nume.
In februarie 2003, numele de domeniu www.acvaria.com a fost cumparat de SC Acvaria Prod SRL Piatra Neamt.
In februarie 2003, a incetat colaborarea Acvaria-123start, Acvaria dezvoltand in nume propriu siteul www.acvaria.com pe care il vizitati chiar acum.
Din 2003 - momentul incheierii colaborarii - si pana in prezent, la adresa web acvaria.ro au continuat sa apara publicate cateva pagini pe teme esoterice, fara ca acestea sa aiba vreo legatura cu astrologul Dana Mindru, ce isi desfasoara activitatea sub acest nume. Singura "legatura" cu www.acvaria.com era un link ce facea trimitere spre siteul oficial Acvaria.
In 2003, SC Acvaria Prod SRL a inregistrat marca ACVARIA® la OSIM, pentru clasele de servicii: grafica, creare si mentinere site web, precum si servicii astrologice si esoterice. Cu alte cuvinte, folosirea marcii Acvaria® pe orice alt site, ca semnatara a altor texte pe teme astrologice sau in orice activitati ce implica domeniile astrologie si stiinte esoterice, dar nu au legatura cu detinatorul marcii, este ilegala! Conform art.35 din Legea nr.84/1998 privind marcile: "Inregistrarea marcii confera titularului sau un drept exclusiv asupra marcii. Titularul marcii poate cere instantei judecatoresti competente sa interzica tertilor sa foloseasca, in activitatea lor comerciala, fara consimtamantul titularului: a) un semn identic cu marca pentru produse sau servicii identice cu acelea pentru care marca a fost inregistrata; b) un semn care, data fiind identitatea sau asemanarea cu marca, ori data fiind identitatea sau asemanarea produselor sau serviciilor carora li se aplica semnul cu produsele sau serviciile pentru care marca a fost inregistrata, ar produce in perceptia publicului un risc de confuzie, incluzand si riscul de asociere a marcii cu semnul."
In 2008, S.C. Acvaria Prod SRL  a achizitionat si numele de domenii: acvaria.eu acvaria.com.ro acvaria-horoscop.ro horoscop-acvaria.ro
In 2008, apare o varianta noua a siteului acvaria.ro care publica, sub denumirea Horoscop Acvaria, texte care NU apartin Danei Mindru, proprietara marcii/numelui Acvaria®, facand astfel concurenta neloiala siteului acvaria.com, siteul oficial al Acvariei.
NOU! In octombrie 2008, Acvaria Prod SRL a solicitat, pe cale legala, suspendarea domeniului acvaria.ro Va tinem la curent cu urmarile!

In concluzie: acvaria.RO se foloseste ilegal de marca Acvaria deoarece, prin publicarea numelui Acvaria intr-un site cu teme similare, creeaza confuzie in randul publicului si aduce prejudicii de imagine Acvariei. Punand in balanta folosirea ilegala a marcii + saracia informatiilor din acvaria.ro + publicarea de horoscoape sub semnatura Acvaria (care nu apartin, de fapt, Acvariei) + lipsa datelor de contact functionale, care interzic aducerea la cunostinta a acestui abuz direct proprietarilor siteului respectiv, protestam pe aceasta cale impotriva unui furt ordinar de identitate si vom face tot posibilul sa restabilim adevarul in aceasta problema! Acesta fiind cursul evenimentelor - de la nasterea numelui Acvaria® pana la folosirea abuziva si ilegala a acestui nume de catre hotii virtuali - speram sa fiti alaturi de noi in lupta impotriva furtului intelectual sub orice forma!

NU UITATI! ACVARIA.RO NU ARE NICI O LEGATURA CU ACVARIA®!
Din pagina CONTACT ne puteti trimite mesaje de adeziune, pentru a afla ca ne sustineti!

Nu va cerem sa nu vizitati adresa acvaria.ro, ci dimpotriva, va rugam sa tastati chiar acum aceasta adresa pentru a descoperi cu ochii dv. abuzul grosolan la care s-a ajuns si - dupa ce va veti convinge ce se ascunde in spatele acvaria.ro - speram sa va intoarceti aici pentru a va bucura de informatii reale, bine documentate si intotdeauna scrise cu suflet!

Ajungeti intotdeauna in siteul oficial Acvaria® tastand oricare din adresele urmatoare:
www.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.acvaria.com.ro | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro
sau din linkurile afisate pe siteurile Partenere acceptate de Acvaria.
Marcati
www.acvaria.com la Favorite si veti ajunge usor direct aici!

CITITORII NE SUSTIN! MULTUMIM!
Va sustin in demersul clarificarii situatiei cu acvaria.ro. Rusine acelora care incearca prin orice mijloace sa terfeleasca munca Doamnei Mandru Dana Va sustin Simionescu Dana

Va sustin 100% si sunt intrigat. initial am crezut ca acvaria.ro este o \"extensie\' sau o dezvoltare pe .ro a acestui site. dar mi-am dat seama ca este cu totul altceva... rusinos ca se intampla asta. oare dreptul la nume/marca nu este garantat in romania??? Alin

Va sustin si va apreciez din toate punctele de vedere. Zilnic intru pe site-ul acesta si sunt foarte multumita de ceea ce gasesc aici. Va urez toate cele bune Cu respect Gabriela

Sper sa reusesti sa ii dovedesti pe cei de la Acvaria.ro. Daca nu, considera Acvaria.ro ca pe oricare alt concurent. Oamenii vin pe Acvaria.com pentru calitatea serviciilor si vor continua sa vina. Va doresc liniste, tie si echipei tale :) Laura

Rusine pentru cei de la acvaria.ro. Fara acvaria.com nu-mi incep ziua. Multumesc pentru informatiile dvs. Cu stima, Ioana-Lavinia.

Prin intermediul acestui mesaj vreau sa-mi exprim indignarea sau mai bine spus revolta care m-a cuprins citind ceea ce se intampla. Personal, stiu site-ul d-voastra din 2004...\"ma hranesc\" cu el, in momente bune si mai putin bune deschid si citesc diversele informatii si ma simt \"altfel\"...mi-am comandat un horoscop natal pentru mine si unul pentru fiul meu, mi-am interpretat vise, mi-am facut aranjamente Feng Shui, mi-am aprofundat cunoasterea in domeniul astrologiei care ma pasioneaza... Ii stiu evolutia pozitiva si de aici implicarea si daruirea cu care l-ati crescut... Vreau sa va asigur de ajutorul mental, gandul meu bun si de speranta ca lucrurile se vor rezolva favorabil pentru d-voastra si pentru noi toti de-altfel.Am avut curiozitarea, sau mai degraba nevoia de a vedea cu ochi mei plagiatul (numele care la inceputurile cautarilor mele nu exista si am cautat cu Google sa gasesc ce ma interesa), nu-mi puteam imagina cum sa arate acesta si... e sub orice critica... Nu are nimic din miracolul ACVARIA si trebuie sa dispara! Este unul din motivele care m-au determinat sa va scriu caci altfel sunt destul de comoda si neimplicata in ceea ce se intampla in jurul meu. Ceea ce cred ca sunt pe cale sa schimb... Sa auzim numai de bine! Elena Banu

Sunteti ffff buni iar ceilalti...niste complexati care nu stiu decat sa copieze,suntem multi aici la bucuresti care va sustinem.bafta! Crisina

Cine o cunoaste pe Dana Mandru o regaseste automat pe Acvaria, si o recunoaste oricum. Buna initiativa aceea de a inlatura "copistii" Succes! Oana

Felicitari multe pentru munca pe care o depuneti. Prin fiecare cuvintel se simte cat suflet puneti in tot ceea ce faceti. Ma bucur din tot sufletul ca v-am gasit si sper sa reusiti intrutotul in ceea ce intreprindeti cu acvaria.ro pt.ca reuseste sa induca in eroare. Annamaria

Am descoperit si eu acest plagiat, am crezut initial ca Dumneavoastra modernizati site-ul.Cred ca ii puteti actiona in instanta si astiga fara probleme.Va recomand sa implicati si presa in acest lucru, pentru ca ajuta la clarificarea utilizatorilor, cine este Acvaria "the real one" si ajuta la si la publicitate. Mult succes si va multumim pentru toate informatiile pe care ni le furnizati! Adina

Am descoperit site-ul dvs acum multi ani pe cand inca se stateau minute intregi pana se incarca o pagina si desi nu il urmaresc in mod constant, tot timpul cand am consultat horoscop online am constatat ca cel de pe aceasta pagina mi se potriveste mie ca si caz particular cel mai bine aproape de fiecare data. Prietena mea cea mai buna de exemplu nu se regaseste in horoscopul dvs dar ei i se potriveste ca o manusa cel al unui site concurent. Va sustin in incercarea de a scapa de parvenitii care vor sa castige de pe urma brandului dvs cladit in timp prin devotamentul echipei dvs. Spun asta pentru ca am fost "pe aici" in tot timpul acesta. De ce nu ati cumparat si domeniul "acvaria.ro"? Succes! Stelele sunt de partea dvs cu siguranta! Gabi

Am fost foarte mahnita cand am citit despre aparitia site-ului fantoma.Vreau sa va spun ca va iubesc si sa va multumesc pentru toata munca depusa. Cristina

Draga Dana, iti trimisesem acum cativa ani un mesaj de sustinere si de multumire in acelasi timp. Nu cred ca-ti mai amintesti si nici nu ma astept la asa ceva. Vroiam doar sa-ti spun ca sunt si am fost intotdeauna alaturi de tine, ca te sustin in lupta impotriva hotilor ce-ti fura munca si voi ramane mereu o mare admiratoare a calitatii si profesionalismului tau. Nu mai zic de sufletul si daruirea pe care le depui si care transpar printre randuri... Iti doresc toate cele bune draga Dana, multa sanatate, putere de munca si curaj in tot ceea ce faci. Irina, 33 ani nascuta in Piatra Neamt (orasul nostru) acum la Montréal.

sunt intru totul langa dvs. imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva, ar trebui sa cereti si daune-interese si moratorii pe langa ce cereti dvs. pentur ca munca dvs. este enorma de a \"lucra\" cu cerul. succes! sper sa fie ok si judecatorii sa observe realitatea si sa dea castig de cauza dvs. bafta. Maria

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIN KRISTALE.RO
gasiti oricand
cadouri speciale!

SPORUL CASEI
CU PIETRE
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale