December 19, 2014, 1:37 pm
       
   
Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Curierul destinului
Astro-calcul
Cuplul, pe scurt
Perioade karmice
Aspectul anului

ANUNT CATRE POSTURILE
RADIO-TV
 DIN ROMANIA

 Horoscopul zilnic ACVARIA
este din nou disponibil pentru a fi preluat
in exclusivitate
de un post de radio
din Romania.

Detaliati oferta la
telefon 0722-573455
Vom face selectie de oferte!Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
17 spatii Acvaria
Acvaria pe Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2014
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Consultatii astrologice
  Consultatii prin SMS
  Arhiva consultatii SMS
ACVARIA - astrolog
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Despre cristale
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
ATENTIE: NUMARUL PENTRU SMS-URI S-A SCHIMBAT! ACUM ESTE 1303
¤ In ARHIVA sunt publicate raspunsuri astfel:
¤CURIERUL DESTINULUI 1-30.11
¤CALCUL 1-30.11
¤CUPLU 1-30.11
¤ASPECT 1-30.11
¤KARMA 1-30.11
*VIS 1-30.11
 
FAZELE LUNII IN DEC.2014
Azi Luna este în zodia...
22.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
22.11-6.12 Luna in crestere
6.12 LUNA PLINA
6-22.12 Luna in descrestere
22.12 LUNA NOUA
22.12-5.01 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN DEC. 2014
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
28.11-17.12 Mercur in Sagetator
17.12-5.01 Mercur in Capricorn
16.11-10.12 Venus in Sagetator
10.12-3.01 Venus in Capricorn
26.10-5.12 Marte in Capricorn
5.12-12.01 Marte in Varsator
Jupiter in Leu Info
Saturn in Scorpion pana pe 23.12 Info
Saturn in Sagetator dupa 23.12.
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Balanta Info
Lilith in Fecioara
Junon in Leu
 
 
Horoscop Acvaria


Avem un numar scurt nou la mini-consultatiile astrologice apelabile prin SMS
 ASTRO-CONSULTATII MARCA ACVARIA

Prin aceste consultatii astrologice afli o multime de informatii despre tine: despre viată, despre destin, despre modul în care relationezi cu ceilalti, despre ce-ti rezervă viitorul, despre ziua de mâine. Ai acces la informatiile oferite de Acvaria pe mai multe cai de comunicatie: prin SMS, pe web, pe mail, fata in fata sau la telefon. | www.sms.acvaria.com


Avem un numar scurt nou la mini-consultatiile strologice apelabile prin SMS
 Cuvânt înainte... (înainte de toate!)
ACVARIA"--Nume, prenume, data nasterii..."

"--Ce? Sunt la interogatoriu aici?!", vei spune intrigat.

Data nasterii nu e doar parte din CNP-ul tău de toate zilele... nu este doar cauza aniversărilor costisitoare din fiecare an... nu este originea depresiei la adăugarea unui nou an la vârstă! Data nasterii esti... TU!

Nici nu bănuiesti câte are de transmis o banală dată de nastere despre tine! Prin raspunsurile pe care ti le va oferi, astrologul iti deschide astfel o primă poartă spre auto-cunoastere, trecând dincolo de generalitătile unui simplu horoscop sau ale zodiacelor arhi-cunoscute. Pe acestea deja le cunosti din cărti si reviste, detalii culese sub impulsul dorintei tale de informare, dar nu te-ai întrebat vreodată: "Ce reprezint? O zodie si atât?

Nu, despre tine se pot scrie cărti întregi, o lungă si complicată legendă personală. Istoria ta încape în semnele unei astrograme, care demonstrează că esti mai mult decât nativul dintr-o anumită zodie, cu defecte si calităti. Esti o entitate singulară, specială, aparte, născută pe coordonate unice ale spatiului si timpului pe acest pământ, iar calculul astrologic profesionist pe care îl poti obtine aici arată cine esti!

Sunt sigură că ai zeci de întrebări care te frământă. Nu am nici o îndoială că esti si tu, ca oricine, interesat de ce îti aduce viitorul. Bănuiesc că nu ai înteles multe aspecte din trecutul tău si esti de multe ori derutat când privesti spre viitor. Dar dacă ti-as spune că multe din aceste nelămuriri au explicatii si raspunsuri chiar pe harta ta astrală, nu ai dori oare să ridici putin cortina si să tragi cu ochiul? Asa ai putea afla ce se petrece pe scenă înainte ca piesa să înceapă! Sunt informatii ce vorbesc numai despre tine! Te descriu chiar pe tine! Totul este personalizat, calculat si analizat pe baza datelor tale astrale, deci adresat direct tie!

Nu e nevoie să fii aici, fată în fată cu mine, ca să-ti dezvălui tainele! Pentru un astrolog, data nasterii spune mai multe despre un om decât ar povesti el o zi întreagă! Ajunge doar să vrei să comunici cu mine în astral, să-ti deschizi sufletul cu sinceritate si să îmi oferi încrederea ta! Iti respect intimitatea, nevoia de confidentialitate, dorinta de a afla informatii sub umbra anonimatului asigurat de un SMS impartial si rece. Stiu că dincolo de semnele transmise pe tastele telefonului esti Tu, cu tot universul tău de întrebări si necunoscute, cu vibratia datei tale de nastere, iar acestea sunt de ajuns pentru a lega o relatie amicală si sinceră.

Te invit să-ti clarifici nelămuririle si derutele personale cu o reală dorintă de a (te) cunoaste, fără a transforma acest demers într-un simplu amuzament. Concentrează-te! Nu te juca! Răspunsul ti se relevă numai dacă ai nevoie de el si dacă îl ceri cu sinceritate! Esti pregătit?

Destinul fie bun cu tine!
Astrolog ACVARIA

 ASTRO-CONSULTATII MARCA ACVARIA
Utilizator nou?
Aici gasesti informatii despre aceste servicii: REGULAMENTUL SERVICIULUI - Nu trimite mesaj fara sa cunosti aceste detalii: Cum functionează? Cât costă? Cum trimit mesajul? Cum primesc răspunsul? CITESTE AICI

Utilizator vechi?
Aici gasesti raspunsul la mesajul tau: ARHIVA CU RASPUNSURI - Ai trimis un mesaj conform regulamentului acestui serviciu? Atunci, pentru raspunsul tau, CAUTA AICI

ANUNT IMPORTANT!
Numarul scurt pentru serviciile
ASTRO-SMS ACVARIA s-a schimbat.
ACUM ESTE 1303!
Toate celelalte detalii descrise in regulament - pret, parola, format - raman valabile.
Vechiul numar nu mai este functional, deci nu ne asumam responsabilitatea pentru mesajele trimise la vechiul numar. Folositi noul numar!


AVEM 12 SERVICII DISPONIBILE

1. MISTERELE NOPTII - Interpretarea unui vis in viziunea Acvariei. Trimiteti descrierea visului prin mail, faceti plata serviciului prin SMS, primiti raspunsul in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

2. CURIERUL DESTINULUI - Oferă raspunsuri la întrebări personale din orice plan al existentei: financiar, profesional, cariera, sentimental, familial etc. Cu ajutorul informatiilor oferite de astrograma natală si de cărtile de tarot, Acvaria îti descrie o posibilă directie a problemelor cu care te confrunti, un sfat folositor, în cazul în care ai nevoie, o viziune asupra viitorului, o predictie despre cum pot evolua lucrurile de acum încolo... Raspunsul va fi publicat in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

3. ASTRO-CALCUL - Oferă un calcul astrologic profesionist realizat de Acvaria pe baza datelor tale exacte de nastere: astrograma natală, zodia natală, zodia ascendentă si casele cerului, pozitia planetelor în case si zodii, informatii din horoscopul tău personal ce descriu portretul tău din punct de vedere astrologic! Raspunsul va fi publicat in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

4. CUPLUL, PE SCURT... - Oferă o mini-analiză de compatibilitate cu partenerul/partenera si descrie tipul de relatie ce se resimte între tine si persoana iubită. Raspunsul va fi publicat in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

5. ASPECTUL ANULUI - Care sunt domeniile protejate de noroc in aceasta perioada, pe ce sa pui accent? Care este evenimentul astrologic major al anului in curs? Raspunsul va fi publicat in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

6. PERIOADE KARMICE - Care sunt anii cu impact karmic major in viata ta? Care sunt domeniile care vor cunoaste lectii karmice in aceasta perioada si care e sfatul astrelor pentru o mai buna echilibrare karmică? Raspunsul va fi publicat in site, in ARHIVA. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL PRIN SMS CONFORM REGULAMENTULUI.

7. CONSULTATIE ASTROLOGICA LA SEDIUL DIN PIATRA NEAMT - O discutie fata in fata cu Acvaria pe marginea configuratiei dv astrale si a problemelor la care cautati raspuns. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL CU PROGRAMARE TELEFONICA

8. CONSULTATIE ASTROLOGICA LA TELEFON - Acvaria sta de vorba cu dv pe marginea astrogramei dv. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL CU PROGRAMARE

9. CONSULTATIE ASTRO-TAROT IN SCRIS - Acvaria va raspunde la o intrebare in scris. Raspunsul va fi trimis PRIN EMAIL. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL CU PROGRAMARE PRIN EMAIL

10. PROGNOZA ASTROLOGICA PE UN AN - HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL - Oferă o analiză amplă a atmosferei astrale a perioadei care te interesează sau "la ce te poti astepta in urmatoarele 12 luni?". Analiza va fi trimisa PRIN EMAIL. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL CU PROGRAMARE PRIN MAIL

11. ALERTE HOROSCOP IN RETEAUA VODAFONE - Numai pentru abonatii Vodafone! Vrei sa primesti horoscopul zilnic pe telefon in fiecare dimineata? Iata un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata pana la dezabonare. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL NON-STOP.

12. ALERTE HOROSCOP IN RETEAUA ORANGE - Numai pentru abonatii Orange! Vrei sa primesti horoscopul zilnic pe telefon in fiecare dimineata? Iata un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata pana la dezabonare. DETALII AICI Disponibilitate: SERVICIU DISPONIBIL NON-STOP.

www.sms.acvaria.com

ASTRO-TAROT - CONSULTATII ACVARIA®

Informatii si sfaturi oferite de astrologie si tarot. Despre viitor si destin. Despre zestrea astrala cu care ati venit pe lume. Despre karma si vieti anterioare. Despre compatibilitate in cuplu. Despre vise si cristale.
Orice din toate acestea puteti afla de la ACVARIA
in cadrul unei consultatii de 30 de minute.
DETALII AICI  


BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2014


IN KRISTALE.RO
Bratari din cristale naturale pe elasticCuloare si energie pura!

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor