Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului<INAPOI LA HOROSCOP

ANUL 2017HOROSCOPUL 2017 PENTRU SAGETATOR

VENUS. MARTE.

Luna decembrie e luna ta norocoasă, pentru că VENUS va reveni în zodia ta după aprox. un an, ceea ce îţi pregăteşte ţie nişte sărbători frumoase, calde, romantice. Între 1-25 decembrie, VENUS ţine cu tine şi-ţi oferă tot ce e mai bun pentru a te simţi bine în pielea ta, pentru a reinstala liniştea şi bucuria în planurile date peste cap tot anul, ba chiar ai şi norocul de partea ta, pe care-l poţi revărsa asupra tuturor planurilor care te-ar face pe tine fericit. Bucuria, optimismul, buna dispoziţie sunt prin preajmă deci profită de această perioadă pentru a te bucura de viaţa ta, de persoana ta, de oamenii dragi ţie, de lucrurile care te fac să zâmbeşti şi să visezi frumos.

MARTE nu trece anul acesta prin zodia ta, ceea ce e şi bine şi mai puţin bine, pentru că tranzitul lui Marte printr-o zodie aduce un plus de acţiune, de noutate, de provocare în sens pozitiv. Dar să nu crezi că tu stai pasiv, în banca ta, doar pentru că Marte te lasă în pace. Va avea el grijă, din alte zone ale cerului să scoată la iveală energia-ţi caracteristică. De exemplu, tu începi anul cu Marte într-o zonă un pic mai sensibilă, care te face mai vulnerabil, mai fragil, mai capricios, ceea ce nu te reprezintă, căci, până pe 28 ianuarie, MARTE din Peşti te face să te comporţi un pic cam debusolat, pentru o fire determinată ca tine, poate pentru că planează o atmosferă mai sensibilă în viaţa ta personală, şi e normal să te influenţeze emoţional şi psihic foarte mult. Între 21 aprilie - 4 iunie, MARTE trece prin zodia diametral opusă, şi poate anima discuţiile, poate naşte o furtună de idei, dar o opoziţie nu e neapărat un motiv de îngrijorare, ci poate fi exact scânteia care îţi aprinde ţie motoarele, te motivează spre schimbare, ca atare aceea poate fi una din acele perioade da, mai animate şi mai agitate, dar care te îndeamnă să iei taurul de coarne unde e nevoie. Îţi pot veni idei foarte stimulative, deci stai cu urechile atente la ce au ceilalţi să-ţi transmită, căci un imbold venit de la oameni din jur poate fi benefic.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta asupra domeniilor guvernate de casa XI, ca atare e perioada ta cea mai sociabilă, când tot ce-ţi doreşti e să-ţi extinzi cercul de cunoştinţe, să cunoşti oameni noi. Intri uşor în discuţie cu oricine, nimeni nu te întrece în arta conversaţiei şi comunicare, deci foloseşte-te de amabilitate, diplomaţie, şarm personal, poate chiar şi de aspectul exterior atrăgător, pentru a te apropia de oameni. Relaţiile cu ceilalţi şi contactul societatea sunt acum favorizate, căci nicăieri nu te simţi mai bine ca în lumea largă (ba chiar o preferi societatea în locul intimităţii de acasă, deci vei fi mai greu de găsit pe acasă). Eşti mai dornic de distracţii, petreceri, nunţi, ieşiri în oraş, sau te alături unor cercuri sau grupuri de interese comune, încât nu ar fi deloc de mirare acum să te înscrii într-o trupă de teatru, un cerc literar, un cineclub… sau, şi mai grozav, într-o fundaţie, pentru a-ţi pune în valoare altruismul, spiritul umanitar, dragostea sinceră pentru cei care au nevoie de ajutor. Planurile tale de viitor capătă amploare, intensitate, pasiune, energie, parcă se aprind noi dorinţe, speranţe şi vise, şi cauţi calea de a le transforma în realitate, alimentându-le continuu cu energie pozitivă şi optimism.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER intră într-o zonă mai obscură, încât, din agitaţia mondenă şi socială în care ai trăit până atunci, cât timp Jupiter te-a tot scos din casă, brusc închizi porţile şi te retragi în lumea ta. Va fi o schimbare de atitudine din partea ta, pentru că nu mai pui acelaşi preţ pe distracţii, pe societate, pe spaţii libere în care să faci ce-ţi place, ci devii mult mai tăcut, mai singuratic, emanând o oarecare undă de mister pe care mulţi n-o vor înţelege. E ca o schimbare radicală de atitudine, de la cel viu şi energic, devenind dintr-o dată ermetic şi ciudat. Parcă ai pregăti ceva în secret, dar roadele acestor schimbări se vor vedea abia prin 2018. Acum te preocupă mai mult propria ta persoană, sinele tău, sufletul tău, spiritul tău, eul ascuns, dar ca să auzi ce se petrece în interiorul tău, ai nevoie de mai multă linişte. Pui accent pe viaţa privată, pe emoţiile şi trăirile interioare, pe ce-ţi transmite subconştientul, visele sau propria intuiţie. Nu mai e la fel de luminoasă şi intensă viaţa ta, preferând să te retragi un pic din iureşul lumii, ca şi cum te-ai pregătit pentru o etapă nouă din viaţa ta, dar, pentru a o pregăti cum trebuie, ai nevoie de linişte. Ca şi cum te retragi în bibliotecă să-ţi pregăteşti ieşirea la rampă, dar mai e până acolo… Nu mai eşti la fel de sociabil şi de strălucitor, ca în lunile anterioare, starea ta psihică poate trece de la o extremă la alta foarte uşor: ba râzi, ba plângi, ba lupţi, ba renunţi, ba urci, ba cobori, deci va fi un adevărat carusel de senzaţii contradictorii, care nu prea îţi sunt pe plac, tocmai de aceea trebuie să te pregăteşti sufleteşte pentru o stare nu tocmai plăcută… Multe emoţii contradictorii îţi vor da târcoale: frica de inamici necunoscuţi, senzaţia că în jurul tău au loc jocuri de culise, conspiraţii, bârfe, suferi cumva de mania persecuţiei sau de o ciudată senzaţie de vină. E o perioadă cu restricţii, depresii trecătoare, fugă de lume şi de realitate, sentimente de renunţare şi abandon, frustrări, inhibiţii, complexe, manii şi fobii. Exagerezi un pic această stare, dar vei încerca s-o ţii sub control pe cât posibil, cel mai mare ajutor al tău fiind, în tot acest timp, nimeni altul decît SATURN, cel care stă încă în zodia ta.

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - îşi lasă amprenta asupra ta, în cel mai direct şi personal mod. Tu contezi acum, tu ceri cea mai mare atenţie, te aşezi pe tine în prim plan şi îţi ordonezi şi structurezi viaţa în cel mai profund mod. Nu e un tranzit nou, te confrunţi cu el de multe luni, deci îi cunoşti deja efectele, dar de data aceasta Săgetătorii din a doua parte a zodiei sunt supuşi acestui proces saturnian atât de rar (cei din prima jumătate au trecut deja prin asta în 2016). Cei sub 30 de ani, nici nu au avut parte de el niciodată, pentru că Saturn a mai trecut pe aici prin 1987-1988. Saturn e o planetă cu pretenţii mari, e un profesor sever, dar bun, e un şef care pune condiţii, dar just, deci ia-l ca pe o şansă de a-ţi (re)organiza viaţa pe cel mai stabil, sigur şi durabil fundament, căci pe terenul pe care se ridică acum viaţa ta e posibil să trăieşti alţi 30 de ani de acum înainte. Nu e neapărat perioada noilor începuturi sau direcţii de mers, ci mai degrabă de o consolidare a nivelului pe care te afli ca şi cum temelia casei e deja acolo iar acum ridici etaj cu etaj, cărămidă cu cărămidă, întreaga construcţie. Nu te grăbi, fii atent, prudent, înţelept, răbdător, pentru că cel care devii acum va fi demn de tot respectul, dar vei vedea efectele peste câţiva ani.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS în Berbec te va face în continuare un aventurier curajos în plan sentimental, pentru că nu aştepţi să fii cucerit, ci treci chiar tu la fapte, dacă cineva te atrage. Un moment ceva mai dificil în plan sentimental poate veni la începutul anului, deoarece ai putea fi acuzat, de persoana iubită, că nu-ţi prea asumi responsabilităţi, că fugi de o viaţă în doi stabilă, că te joci prea mult de-a seducţia - şi poate chiar aşa o fi - fiind mai degrabă atras de flirturi decât de relaţii solide, de libertate decât de intimitate. Chiar dacă Saturn îţi spune să-ţi stabilizezi viaţa pe toate planurile, să prinzi rădăcini, să nu te mai joci, spiritul tău jucăuş e în continuare foarte activ şi nu te poţi abţine să nu mai încerci o ispită nouă, să nu mai cucereşti pe cineva, dacă tot se iveşte ocazia… dar dacă ai acasă un partener oficial, acesta ar putea fi foarte dezamăgit. Mult mai cuminte te faci la finalul anului, dar în ianuarie eşti un fluture greu de ţinut acasă… Societate, prieteni, cluburi, distracţie, cam asta te atrage şi pe acolo e clar că se iveşte şi iubirea în peisaj. Totuşi, nu risca prea mult doar din cauza unor tentaţii frumoase, pentru că dacă eşti deja căsătorit… hm, ai putea fi tras la răspundere!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara şi îţi canalizează în continuare atenţia spre carieră, spre situaţia socio-profesională. El te poate ajuta să dobândeşti toată recunoaşterea pe care o meriţi, reputaţia şi statutul cel mai bun, respectul de sine şi al altora, sentimentul de valoare personală. Poate fi şansa ta de afirmare şi împlinire, de promovare şi ascensiune, de evoluţie în ierarhia socio-profesională, poate chiar de celebritate şi faimă. Tot ce obţii este prin voinţă, tenacitate, responsabilitate, prin angajamente asumate şi respectate, prin eforturi investite în succes. Totuşi, e posibil să resimţi că e o perioadă mai grea, mai plină de sarcini ca de obicei, cu multă muncă, dar merită să-ţi onorezi sarcinile, pentru că ce rămâne în umbră e demn de laudă şi de mândrie.

Îndemnul perioadei: afirmă-te, arată ce poţi, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câştigă definitiv, prin valoarea ta, respectul şi admiraţia lumii, ieşi în faţă, ţinteşte sus, atinge-ţi marile scopuri. Succes!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii. De exemplu spre călătorii şi drumuri lungi, spre extinderea spaţiului în care trăieşti către alte zone ale ţării sau ale lumii, spre alte culturi sau religii. Vei avea mai mult ocazia să-ţi extinzi orizonturile prin cunoaştere şi studiu, iar atracţia ta spre spiritualitate, filosofie, cultură, religie, e mai mare. Ambiţiile tale educaţionale sunt acum mai mari, deci îndreaptă-ţi atenţia spre studii superioare, facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare, căci ele fac parte din procesul tău de maturizare. Ai curaj să-ţi stabileşti obiective măreţe, mari ţeluri şi idealuri, caută-ţi drumul spre adevărata ta vocaţie, caută să obţii prin studiu înţelepciunea, lasă-ţi mintea şi spiritul libere. Viziunea ta asupra vieţii şi a lumii devine ceva mai clară, mai precisă, semn că te-ai maturizat şi ţi-ai asumat lecţiile vieţii.

Îndemnul perioadei: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

Un alt tranzit care atrage atenţia - prin raritatea sa, deoarece are loc o dată la 9 ani! - e cel al LUNII NEGRE prin Săgetător, în intervalul 14 februarie - 9 noiembrie. Norocul tău e că trece odată cu Saturn pe acolo, ceea ce face ca eventualele sale efecte să nu se resimtă atât de dur. Pentru că da, Luna Neagră, pe unde trece, şubrezeşte! Ca atare viaţa ta suferă un mic cutremur, pentru că reputaţia nu tocmai bună a acestui element de pe cer face ca Săgetătorii să fie printre cei mai afectaţi anul acesta. Fii totuşi pregătit şi pentru unele hopuri, în care imaginea de sine are de suferit, încrederea în tine însuţi scade, iar impresia pe care o laşi nu e dintre cele mai bune. E ca o mică pată pusă pe renumele tău, deci trebuie să fii foarte prudent, ca să nu zgudui prea mult ceea ce, din alt unghi, consolidează Saturn. Consideră acest tranzit ca proba de rezistenţă, controlul de calitate a edificiului solid şi puternic la care munceşti de câţiva ani: viaţa ta, poziţia ta în lume, persoana ta, imaginea ta. Dacă ţine bine tot ce ai clădit, bravo, ai motive de sărbătoare la finalul anului!Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale